![]() |
Segítség!!
Soha többé nem nézek körül a gépemen.:) A múlthét végén többmindent töltöttünk le a gépemre, játékokat, és fogalmam sincs milyen forrásból, mert nem nekem kellett és nem is én szedtem le őket. Ezért gyanakszom arra, hogy akkor került fel a gépre kisbarátom, ő->win32 trojan-dropper delf. Az Ad-Aware elvileg karanténba tette, majd egy újabb keresésre persze újra ott volt. A Nod 32 egyáltalán nem is találta meg. És íme "személyesen": http://img1.tar.hu/harcipracli/img/36582378.jpg#3 Szóval segítség!!!:o |
Quote:
|
Közös barátunk (gugli) mondta:
"Manual Win32/TrojanDropper.Delf.DR trojan removal: Kill process red.exe Delete file red.exe" |
Quote:
Az Avastot is ráállítottam a dologra (Nod 32 addig kilő...) Avast talált is valami win7 (vagy 76:confused:).izét a Windows mappába, ami törölve lett. Majd ezután nem indult el a gép, mert a nod meg magától észheztért és összeveszett az Avasttal.:D Most nod törölve, a gép megy, és újra keresem azt a dögöt az Ad-Aware-el. Ha megint megtalálja jöhet a trojan remover... ráérek, hosszú még az éjszaka.:D Szerk: Az Ad-Aware nem talált semmit, ha mázlim van az Avast megtette a magáét.:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:43. |