![]() |
Öléggé kemény!
Top Alcohol dragster futam, nem szokványos kameranézetből (1:30-tól érdemes nézni):
http://www.youtube.com/watch?v=EKIx4_0KsvA és a Top Fuel még ennél is dúrvásan gyorsabb .... |
ez durva :D
|
látom megint kitettél magadért Csokibá :D
|
|
|
Csoki, a tiednek nem tettszik a motorja.... :rolleyes: valahogy olyan elnagyolt...:p amúgy zsíííír :D
bár én egyik ilyen csontimotoron se ülnék szívesen.. nézni jó, de egy csontvázat ölelgessek háTURUL? :eek: :eek: :eek: neeeeem :D:D:D:D:D:cool: |
A hűtő az ami töri az egységet, az van elnagyolva. Egyszerűen nem illik oda.
Szvsz. |
Motor? :S
Hát gyerekek, mindenki maga válogatja:)
Én azért tennék egyet a hegyikerózásra is :) Sztem kellően drasztikus, mikor a hegytetőről trashmetált hallgatva elindulsz lefelé, az út apró kavicsokkal teli, a zene fokozza az adrenalint, s mikor már 60 körülre gyorsultál jönnek a kanyarok, amiknél ugye hegyekben szakadék az egyenes. Nem kevesebb a vesztenivaló, mint motorral :) Amúgy ha már sport... ha vkinek kedve támad pesten fallabdázni, s tud is vmi értelmes pályát, ahol a titánium ütőt nem a plafonon verem szét :P akkor szóljon, s megyek :) |
Egyebkent, en egy bizonyos sebesseg felett felek vmiert motoron...vhogy maga az, hogy nyitott a legter, az eleg felelmetesse teszi a szaguldast 250 km/h felett...Bar ritkan utazok ekkora sebesseggel, de azert megis...felelmetes! :)
u.i.:Arra, esetleg kereshetnél Te is, és mehetnénk egyet, hogy jol elverjelek :) |
Quote:
De ha tudsz vmi 3. értelmes pályát, akkor állok elébe:)))) |
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |