![]() |
Quote:
|
Még új vagyok ezen a forumon, szokatlan a dolgok elhelyezése, benéztem a dátumokat :confused:
Hirtelen azt hittem januárban volt az utolsó bejegyzés, holott múlthéten még javába szerveződött a party...:p Majd figyelmesebb leszek a jövőben és érdeklődve várom a fejleményeket. thx a gyors választ |
Chris: ha már Abasziszba készül/utazik a party van a tarsolyomba Quironeia-i óra elnevezés is.
Erion / Pyarron / Shadon / Gorvik / Quironeia 1. Éjközép Éjközép Exterminus Éjfél Éjközép 2. Lámpás Darton órája Vér Holtak Fáklyagyújtás 3. Macskakő Csend Bosszú Boszorkányok Holdak 4. Függöny Uwel órája A Vörös Hold órája Vérivók Áldozat 5. Ébredés Krad órája Napkelte Patkányok Szélkelte 6. Haladás Dreina órája az Élet teremtőjének órája Papok Hullámverés 7. Piac Adron órája a Gyógyító órája Bajvívók Cápák 8. Tömeg Istentisztelet Sietség Harcosok Halak 9. Hőség Della órája Szélfúvás Parasztok Imádság 10. Forróság Tudás a Tanító órája Hóhérok Felhőjárás 11. Napközép Kyel órája a Hit védelmezőjének órája Kereskedők Napközép 12. Szieszta Béke Napközép Kocsmárosok Sirályok 13. Munka Gilron órája a Jóság forrásának órája Tolvajok Pelikánok 14. Örömök Ellana órája Szeretet Lovagok Füstölők 15. Pénz Arel órája Küzdelem Grófok Léptek 16. Család Alborne órája Templom Bárdok Macskák 17. Fáklya Antoh órája Félhomály Örömlányok Baglyok 18. Sötétség Noir órája A Kék Hold órája Fejvadászok Horgonyvetés 19. Álnokság Félelem Eretnekek ostorának órája Gyilkosok Ájtatosságok 20. Alvilág Pusztítás Fekete Angyal órája A Kosfejes órája Csillagok |
Quote:
ui: honnan vannak az elnevezéesek? nagyon ismerősek, nem valami regény vagy novelláskötet hátulján a függelékben találtad? (a válasz privát üziben is jó) |
Quote:
Sajnos a Shadow runról, ugyan hallottam, de arról semmi infóm nincs még annyit sem tudok, hogy egy karaktert hogy kell kitölteni, hogy milyen ott a hangulat abban a világban, hogy mit hogyan. Ugyan egyszer meséltek róla, elég bonyolultnak tűnt, persze lehet, hogy azért, mert először hallottam róla, szóval szerintem ott eléggé hátráltatnám a csapatot és tudom, hogy milyen az ha egy kezdő szerencsétlenül csak kérdezősködik, így szerintem azt kihagyom, maximum annak az eseményeit is majd nyomonkövetem, hátha egy picit okosabb leszek!:) Köszönöm a válaszod |
Quote:
A karakter alkotásban szívesen segítünk. Nem hiszem hogy hátráltatnál minket (kezdésnek úgy is valami ütő karit ajánlanánk) azzal könnyebb játszani, és hiányzik is a csapatból. Gondolod át :) Persze nem erőszak a disznótor... |
Chris:
Jövőre lesz kerek 10 éve, amióta magust mesélek szinte töretlenül. Van némi gyűjteményem a témában (összes hiv kieg, rengeteg nem hiv. kieg, összes eddig megjelent regény, stb) Tehát a pontos forrásra már nem emlékszem, de elég jónak (hangulatosnak) tűnik arra, hogy használni lehessen. Pont azon fáradozom mostanság hogy rendbeszedjem, indexeljem eme gyűjteményt valami (nem csak számomra) átlátható rendszerré. :o Azért is érdekel az online mesélés/játék, mert egyre nehezebb összerántani a csapat rendszeres gaméra. Minden csapitagnak van/lenne rá ideje, csak nem mindig egy napon vagy egész napon...:( Ha jól sejtem/látom a dolgokat, akkor Hozzád özönlenek az üzik árja, amiből te (moderált) végkifejletet helyezed vissza a mese forumjába. Mi a helyzet a harcal, amikor szegmensekben mérik az életet? Elvileg kénytelen vagy megvárni az összes kari üzejeit, hisz mind részese lehetnek a harcnak, és elég komoly az egymásra való hatás. Hagyományos formátumban ez nem olyan nehéz, hisz ott ül mindenki és mondja, de itt hogyan oldod meg? |
Quote:
Quote:
Quote:
(Bár ez egyelőre még elmélet, mert eddig nem volt harc. De úgy sem ússzák meg... mu-ha-ha... :D) |
Quote:
Harc: Tehát kénytelen vagy megvárni, míg bejön az üzi. (hmm...) Nem lesz így nagyon lassú a harc ha pl 4 kari harcba keveredik 6 njk-val és 6-8 körön keresztül megannyi harci cselt, trükköt, pszit, mágiát bevetve ütlegelik egymást? Pl: X kari írja, küldi az üzit reggel 9kor, megpróbálok mögé kerülni Y kari jönne, de ő csak este 9kor küldi az üzit, hogy parancsvarázst büvől X kari célpontjára... Most akkor este 9-ig nem halad a harc? Egyébként a harc mindig kell. Van olyan szitu amikor eleve elkerülhetetlen, de igazából ez adja meg az igazi ízét (no meg a mágia:cool: ). Persze mértékkel, hisz a legfinomabb étel is unlamas lesz 1 hét után, ha csak azt eszed... |
Quote:
(Más így mesélni, mint barátoknak, akik ezer éve ismernek. Fel kell gyűrnöm a gatyaszárat, pláne hogy nem zártkörű a fórum...) Quote:
Az élő játékkal ellenben az online nem olyan gyors és pörgős, viszont folyamatos. Előnyök, hátrányok, valamit valamiért... Neked esetleg van valami más ötleted a harc lefolytatására online közegben? Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:29. |