Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Liza itt is... 06-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180893)
No nézzük csak, hány módosítás történt az utóbbi modnjuk egy évben? Ezek közül hány olyan volt, amire azt mondtam, hogy kizárt a változtatás, és valóban nem is történt? Az elsőre most hirtelen nem tudok válaszolni, most hirtelen volt 30 körüli változtatás, decemberben volt 30 fölötti, előtte még ki tudja mennyi, vegyünk modnjuk 100-at. Az utóbbira viszont pontos számot tudok mondani: egy. Egy olyan módosítás volt, amire azt mondtam, hogy sorry, bármennyire ellenzitek is, így marad.

Arányait tekintve hogy is állunk?

Ja igen, hát akkor így már tényleg teljesen jogos a felháborodás.

Tehát mikor állítódik vissza a régi rendszer?:)
Persze vegyülhet is. Lehetnek a csoportfóruomk mellett külön fórumok is, nem lenne rossz ötlet, de a régi az hiányzik, na!:)

Zoli 06-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180894)
Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.

Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? :eek:
én sehol nem láttam ilyet.
Aki cseszteti a másikat, legyen elnémítva, hogy ezt ne tudja megtenni.
Az eddigi hozzászólások zömében az áll, hogy most, hogy megváltoztattad, az új játékosok nem tudnak ismerkedni a régiekkel, nem tudnak tanácsokat kérni, stb.
Szal foggalmam nincs honnan szeded ezt a dumát, hogy "azér, hogy csesztethessük egymást", mert senki nem erre gondol szerintem...aki meg igen, az legyen letiltva a fórumról...
szerintem ez az építő jellegű kritika: állítsd vissza, és aki nem bír magával, tiltsd le..sztem így a normális.

Reni 06-19-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180894)
Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.

Még nem olvastam senki hozzászólásában, hogy azért szeretné vissza a régi fórumot mert másokat szeretne cseszegetni. Kinek a hozzászólásában láttál ilyen indoklást?
Bocs ha elkerülte a figyelmem.

Elme 06-19-2008 21:12

Ati
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...és Lopi, Phoenix, Hiéna és sorolhatnám a neveket sem
számodra az az építő jellegű kritika, ha valaki megsimogatja a buksidat és azt mondja: Ati ez aztán derék dolog volt!
ha valakinek eltér a véleménye a tiedtől az pedig nem a hódítóba való
ez olyan fekete vagy fehér játék
teljesen dualisztikus világ
intolarencia kedves és szép kislány vala
aztán felnőtt...

Reni 06-19-2008 21:13

Nem csak az én figyelmem kerülte el? :)

Ati 06-19-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 180896)
Tehát mikor állítódik vissza a régi rendszer?:)
Persze vegyülhet is. Lehetnek a csoportfóruomk mellett külön fórumok is, nem lenne rossz ötlet, de a régi az hiányzik, na!:)

A régi az gyanítom, hogy soha, hiszen oka volt annak, hogy az az én megítélésem szerint nem vált be. Ettől a mostani még finomítható. Valójában már meg is született az eddigi reakciókra a tökéletes megoldás. De azért még várok újabb reakciókat is, hátha van, akinek a "törölni fogok, mert húúúúúú" véleményen kívül tényleg van ÉRDEMI, KONSTRUKTÍV hozzászólása is a mostani módosításhoz.

Ati 06-19-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 180897)
Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? :eek:

A Hódító belső fórumán.Csodálkozom is rajta, hogy ide kintre nem jött már ez a mondat indoklásként.

gabo 06-19-2008 21:15

pedig jó lenne a régit visszahozni. és akkor büntetni azt aki megérdemli, de sokkal jobb volt az mint a mostani.

Ati 06-19-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180899)
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...

Dehogynem............

Liza itt is... 06-19-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180901)
A régi az gyanítom, hogy soha, hiszen oka volt annak, hogy az az én megítélésem szerint nem vált be. Ettől a mostani még finomítható. Valójában már meg is született az eddigi reakciókra a tökéletes megoldás. De azért még várok újabb reakciókat is, hátha van, akinek a "törölni fogok, mert húúúúúú" véleményen kívül tényleg van ÉRDEMI, KONSTRUKTÍV hozzászólása is a mostani módosításhoz.

Na akkor Ati gondolkozz el azon, hogy rajtad kívül kinek tetszik ez a rendszer:p
Mert én nem nagyon látok itt ujjongó és dícsérő szavakat:p
Add át a moderátor szerepét ha nem tetszik és had ismerkedjünk már végre! Imádom a hódos embereket, de így nem nagyon fogok tudni kiket imádni:p:p

All times are GMT +1. The time now is 19:48.