![]() |
Quote:
Persze vegyülhet is. Lehetnek a csoportfóruomk mellett külön fórumok is, nem lenne rossz ötlet, de a régi az hiányzik, na!:) |
Quote:
én sehol nem láttam ilyet. Aki cseszteti a másikat, legyen elnémítva, hogy ezt ne tudja megtenni. Az eddigi hozzászólások zömében az áll, hogy most, hogy megváltoztattad, az új játékosok nem tudnak ismerkedni a régiekkel, nem tudnak tanácsokat kérni, stb. Szal foggalmam nincs honnan szeded ezt a dumát, hogy "azér, hogy csesztethessük egymást", mert senki nem erre gondol szerintem...aki meg igen, az legyen letiltva a fórumról... szerintem ez az építő jellegű kritika: állítsd vissza, és aki nem bír magával, tiltsd le..sztem így a normális. |
Quote:
Bocs ha elkerülte a figyelmem. |
Ati
összemosod sok ember véleményét eggyé... Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...és Lopi, Phoenix, Hiéna és sorolhatnám a neveket sem számodra az az építő jellegű kritika, ha valaki megsimogatja a buksidat és azt mondja: Ati ez aztán derék dolog volt! ha valakinek eltér a véleménye a tiedtől az pedig nem a hódítóba való ez olyan fekete vagy fehér játék teljesen dualisztikus világ intolarencia kedves és szép kislány vala aztán felnőtt... |
Nem csak az én figyelmem kerülte el? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
pedig jó lenne a régit visszahozni. és akkor büntetni azt aki megérdemli, de sokkal jobb volt az mint a mostani.
|
Quote:
|
Quote:
Mert én nem nagyon látok itt ujjongó és dícsérő szavakat:p Add át a moderátor szerepét ha nem tetszik és had ismerkedjünk már végre! Imádom a hódos embereket, de így nem nagyon fogok tudni kiket imádni:p:p |
All times are GMT +1. The time now is 19:48. |