![]() |
Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....
Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral. szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva... (vagy nagyon nagyon rosszul láttam.) |
egyébként 468.468 drágakövet termelek körönként, 15.600 drágakőbányával, és ez csak a 20. legnagyobb ország a játékban... még nekem is van ennél nagyobb, csak nemrég lett szabizva :D
Szóval továbbra is az a véleményem, hogy a piaci átlagár sokkal erősebben húzza lefelé a 2k-s árat, mint a Császár... (vagy még mindig nagyon nagyon rosszul látok) |
Quote:
|
nézd meg Y-t, amióta van a paicon, azóta zuhan az ára... ha kibirnák 1 hétig, hogy senki nem tesz a paicra, megint 2k lenne... (nem is értem, hogy az utalásokon kívül, mi értelme van kitenni piacra, na de mindegy...)
|
Quote:
Persze nem gondolom,hogy szándékos :) |
Quote:
És Ts-nek van igaza:) Épphogy akkor kezdett emelkedni, mikor ismét a piacra került. (mikor már nem lehetett beállítva a császárnak a drágát, kedves ht.) (Ez is tipp, de ilyenre már volt példa nem egy.) És egy embert felesleges kiemelni, főleg ha senki nem tud semmit:) (Főleg olyat aki alig játszik és akinek ebben a konkrét drágás ügyben nem igazán lehet túl nagy szerepe.) Ilyen alapon sok más nevet is mondhattál volna:) |
határ felett
semmiképpen nem lehet a határok fölé menni, vagy "engedélyel" megoldható?
|
Quote:
|
miért? :-P
|
Ha mégis, leverem, kell a föld... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:54. |