Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

[HTPA]GeeForce 03-13-2009 00:02

Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....

Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral.

szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva...

(vagy nagyon nagyon rosszul láttam.)

[HTPA]GeeForce 03-13-2009 00:04

egyébként 468.468 drágakövet termelek körönként, 15.600 drágakőbányával, és ez csak a 20. legnagyobb ország a játékban... még nekem is van ennél nagyobb, csak nemrég lett szabizva :D

Szóval továbbra is az a véleményem, hogy a piaci átlagár sokkal erősebben húzza lefelé a 2k-s árat, mint a Császár...

(vagy még mindig nagyon nagyon rosszul látok)

Tsobi 03-13-2009 00:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 205403)
Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....

Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral.

szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva...

(vagy nagyon nagyon rosszul láttam.)

Normál csoportokban azért lehet alacsony,mert a kevés termeltből mindet eladják,magyarán számít a termelés - eladás arány. Anarch gigák borzalmas mennyiséget termelnek,sokat is adnak el,viszont töredékét annak,amennyit el tudnának. Lehet nincs igazam,de az én logikám szerint ez következik.

[HTPA]GeeForce 03-13-2009 00:57

nézd meg Y-t, amióta van a paicon, azóta zuhan az ára... ha kibirnák 1 hétig, hogy senki nem tesz a paicra, megint 2k lenne... (nem is értem, hogy az utalásokon kívül, mi értelme van kitenni piacra, na de mindegy...)

Tsobi 03-13-2009 01:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 205406)
nézd meg Y-t, amióta van a paicon, azóta zuhan az ára... ha kibirnák 1 hétig, hogy senki nem tesz a paicra, megint 2k lenne... (nem is értem, hogy az utalásokon kívül, mi értelme van kitenni piacra, na de mindegy...)

Én inkább annak tulajdonítanám a drasztikus áresést,hogy hulla visszatért és a rakat orijának folyamatos utalások mennek/mentek. Erős a gyanúm,hogy Jupi keze is bennevan.
Persze nem gondolom,hogy szándékos :)

Kics 03-13-2009 05:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 205404)

(vagy még mindig nagyon nagyon rosszul látok)

Ez így van:) Ne D-s pédával gyere. Nagyságrendekkel több termelödik ott, mint amennyit eladnak. (hova költenék?) (tippem:))
És Ts-nek van igaza:) Épphogy akkor kezdett emelkedni, mikor ismét a piacra került. (mikor már nem lehetett beállítva a császárnak a drágát, kedves ht.) (Ez is tipp, de ilyenre már volt példa nem egy.)
És egy embert felesleges kiemelni, főleg ha senki nem tud semmit:) (Főleg olyat aki alig játszik és akinek ebben a konkrét drágás ügyben nem igazán lehet túl nagy szerepe.) Ilyen alapon sok más nevet is mondhattál volna:)

Sataniac 06-28-2009 21:02

határ felett

semmiképpen nem lehet a határok fölé menni, vagy "engedélyel" megoldható?

Hex 06-28-2009 21:09

Quote:

Originally Posted by Sataniac (Post 217329)
semmiképpen nem lehet a határok fölé menni, vagy "engedélyel" megoldható?

nem fognak y-ban 800 heki felé engedni :)

Sataniac 06-28-2009 21:14

miért? :-P

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:22

Ha mégis, leverem, kell a föld... :D

All times are GMT +1. The time now is 15:54.