Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 06-16-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180356)
Táncoló talpak

Jól megrajzolt, jól megtervezett aranyos mese. A sztorit nem lövöm le. Érdemes megnézni.

Én már láttam:)
Valamikor tavaly került a kezeim közé és nekem is tetszett!

Dr Rozi rendel 06-17-2008 09:01

A boldogság nyomában
Egy apa igaz története, amely hatalmas, és néha emberfeletti megpróbáltatások tömkelegén át vezet a fény felé.... néha kilátástalan helyzeteket a fiával, és a fiáért vészel át, és küzd... persze a vége ... minden jó, ha jó . És miért ne lenne jó? Annyi szenvedés után?
Kissé lehangoló (legalábbis számomra) igaz minden filmbéli trükköt, szépítést mellőz, az élet valóságos oldalát mutatja be, annak minden törékenységével, és kiszámíthatatlanságával. Az akaraterő, a küzdés , az élet szeretete, a bizonyítani akarás a fő mondanivalója.

Pepa 06-17-2008 19:54

Szerintem már volt, de ismét, mert azóta van folytatás:
Eragon:
Olvastam a folytatást- Elsőszülött- és ismét csalódnom kellett a filmben, mert a folytatása szokkal többet mond el. Nagyon megváltoztatták a viszonyokat a filmben a könyvhöz képest.

Dragi 06-18-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180475)
Szerintem már volt, de ismét, mert azóta van folytatás:
Eragon:
Olvastam a folytatást- Elsőszülött- és ismét csalódnom kellett a filmben, mert a folytatása szokkal többet mond el. Nagyon megváltoztatták a viszonyokat a filmben a könyvhöz képest.

nos sajnos egy jó könyvből sose lehet jó filmet csinálni szerintem :) vagy ha mégis az minimum 48-168 órás film lenne percről percre :D:D:D

Valezius 06-18-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180040)
De igen, ha a film nem lemásolja, hanem újrafogalmazza a könyvet :)

Iliász (illetve Trójai mondakör)---Trója című film

A Kétévszázados ember (Asimov)-- A kétszáz éves ember (film)

Most csak ez a kettő ugrott be :)

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180530)
nos sajnos egy jó könyvből sose lehet jó filmet csinálni szerintem :) vagy ha mégis az minimum 48-168 órás film lenne percről percre :D:D:D

Csak idézni tudom saját magamat :)
Jó könyv alapján igenis lehet jó filmet csinálni :)

Pepa 06-18-2008 20:43

Horrora akadva 4

A Világok harca című fimet veszi pengellér alá. Volt benne pár jó poén és egész jól meg lett csinálva. Akinek van fölös másfél órája az megnézheti, mert másra nem jó.

Ati 06-18-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180566)
Horrora akadva 4

A Világok harca című fimet veszi pengellér alá. Volt benne pár jó poén és egész jól meg lett csinálva. Akinek van fölös másfél órája az megnézheti, mert másra nem jó.

A Világok harca se volt szerintem egy húdejó film. Sőt, szerintem egyszer végignézni se egyszerű, mert már menekülne ki az ember, hogy valami értelmesebbet csináljon... :)

Tsobi 06-18-2008 22:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180567)
A Világok harca se volt szerintem egy húdejó film. Sőt, szerintem egyszer végignézni se egyszerű, mert már menekülne ki az ember, hogy valami értelmesebbet csináljon... :)

Én csakazértis végigültem kétszer .. gondoltam hátha nem figyeltem és voltak izgalmak is :)

Pepa 06-18-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 180571)
Én csakazértis végigültem kétszer .. gondoltam hátha nem figyeltem és voltak izgalmak is :)

Én csak egyszer, de szenvedés volt végig.

Tsobi 06-18-2008 22:34

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180573)
Én csak egyszer, de szenvedés volt végig.

Az eleje egész jó volt :)

All times are GMT +1. The time now is 20:46.