![]() |
nekem a következő bajom lenne...nekem sem túl régóta van ilyen;)
időnként mikor kattintgatok, vagy meg akarok valamit csinálni kiírja, hogy: Az Internet Explorer nem tudja megnyitni az internethelyet http://hodito.hu/login1.php. a művelet megszakadt utánna nyomok egy OK-t és kijön ez: Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot A legvalószínűbb okok: Nem kapcsolódik az internethez. A webhelyen problémák állnak fenn. Lehet, hogy hibásan írta be a címet. Lehetséges lépések: Kapcsolódási problémák diagnosztizálása További információ oldalt látszik a menüsáv, és ha valamire rákattintok (és nem szakad meg megint a művelet) vissza is jön minden... régen ilyen problémám sose volt...Internet Explorert használok (azt ami alapból rajta volt a gépen) és Vistám van. nem égető baj de időnként idegesít már, főleg mikor 3* egymás után csinálja és csak 4-re tudok megnyitni valamit:eek: azt nem tudom, hogy máshol is csinálja-e vagy csak a hódítónál, majd megnézegetem még;) |
Gee: nekem ilyen kb 2 hete volt, de akkor a paypal.com nem akart az istennek sem működni. Se ie, se firefox, se opera.
Burning: ajánlom, hogy inkább a firefoxot, vagy az operát használd ;) |
a Registeryt szeretnem megtisztítani, felesleges adatoktól, érvénytelen cuccoktól.LEtöltöttem a regcleanert, de nem tudom használni :S
van S&D-m is.létszi segítsetek! |
Sziasztok!
Nagy gondom van, remélem tudtok segíteni: A gépemet két hete újra kelett húznom. Az volt vele a baj, hogy amikor felállt a gép a windows ablak felbukkanása után mindig magától újraindult. (jött egy pillanatra egy kék hibaüzenet de sosem tudtam elcsípni) Kitaláltam, hogyha utána csökkentett módban elindítottam, és ott pár programot használtam, utána felállt a gép. Újrahúztam végül. Sajnos, ugyan ritkábban, de produkálja ugyanezt a panaszt :( Ráadásul amikor elindítanék egy játékot vagy egy filmet, lefagy a gép, 10mpes váltakozással befeketedik a monitorom :( A böngészőben a flash filmeket simán lejátsza, netezni tudok, bár telepítős/újraindítással az elején kemény csaták voltak. Bármi ötlet hogy ez mi lehet? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Remy-nek igaza van, a memtest86 nem dob ki minden hibát (de a memtest86+ sem).
Mikor a memtest86 nem kiabált, de gyanús volt a dolog, a goldmemory mindig szólt, hogy hoppácska, azottaz nemúgyvan: http://www.goldmemory.cz/download.php HDD-t is csekkold végig, 1 darab hibás szektor is tud érdekes dolgokat okozni ... |
Quote:
húde rég láttalak itt:( visszatérsz?;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:58. |