![]() |
Quote:
1. nem ártom bele magam, h más dolgait jelentgessem... 2. itt nyilt 1 topic elmondtam a véleméynem. 3. részemről semmiféle kérés nem volt h azonnal tegyetek bármi ellen is követelés nem volt és nem is lesz.. 4. reklamálni sem reklamáltam semmiért ahogy írtam saját véleményem és meglátásom volt csupán... Ok megtanulom használni... az a típusu ember vok akinek nemszokása jelentgetni másokat, elég ritkán fodul elő velem, amint írtam 2 okból: 1ik nem akarok felesmunkát terhet másoknak ; a másik ok: kicsit olyan h még én érzem magam roccul , h jelentettem vkit.. |
Hello!
Ez lesz az ELSO hozzaszolasom ezen a HOUDITOU forumon. Nem olvastam vegig ezt a sok sok oldalt a VIP es nem VIP kitiltogatasokrol, de miutan kaptam egy privat levelet ugy dontottem hogy komolyabban belekapcsolodok a hoditos beszelgetesekbe. Nem tudom hogy valaki emlitette-e, de en mar kaptam 336 kor kitiltast ES az irasjog elvetelet egyszerre csak azert mert mészárlás kapcsán vért említettem a közös fórumon, szoval csak igy tovabb, hajra. Levente |
Quote:
Ez a Hódító játék fóruma. Ha más játékban kaptál büntetéseket, az nem igazán ide tartozik, azt az adott játék fórumára írd, már amennyiben az ottani fórumszabályok ezt engedik. A Hódító fórumszabályai a kitiltásokkal kapcsolatos reklamációk terén világosak: nem fórumtéma. Ui: első hozzászólással kapásból fórumetikettet sérteni szép teljesítmény. Mintha csak azért regeltél volna, hogy csakazértis beszólsz egyet, lesz ami lesz. Mire jó ez? |
Ezt az égéééééééést :D:D:D
|
Quote:
Azt viszont kétlem, hogy egy síma vér felkiáltásért tiltás járna. Már többször idéztem Hobo vadászatából a "vér a havon" kifejezést és még nem kaptam kitiltást, de még csak figyit sem. Kellett ott lennie még valaminek... |
Quote:
Persze elképzelhető, hogy ezen a 13 kitiltáson kívül volt még ország, aki kapott 168 köröket, csak az már törölve van. |
Nem gondoltam volna , hogy ilyen sokáig kitart a téma.
|
akkor már tudom ki ő :)
és tuti jogosan kapta, láttam azokat a leveleket |
nem tudom miert lovagol mindenki a 336 koron, en ertem hogy lehet az. nos, az pont 2*168...
es nyilvan 2 kulonbozo orijarol van szo. ennyire 1szeru. ;) |
Quote:
Itt van ez a nicked, tudsz írni a fórumra. Mi a fenének akarsz akkor másik becenevet is használni?! |
All times are GMT +1. The time now is 08:53. |