Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

Gyula 10-28-2007 15:57

hozok kólát meg popcornt :))

Pepa 10-28-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 132348)
hozok kólát meg popcornt :))

Kívételesen osztom a vélemémyedet. Lehet jobb lesz, mint az " Utolsó szamuráj".
Bár jó magyar szokás szerint általában annak adnak igazat, aki a leghangosabbna kiabál, nem pedig annak akinek az érvei nyernek.

[HTPA]GeeForce 10-28-2007 20:44

Jé. Új topicom van. :D
Én is hozok enni-inni. :D
Ez jónak ígérkezik.

J.Ati 10-28-2007 21:46

Quote:

Originally Posted by monro (Post 132327)
Mióta nem voltam nem túl sok okoska szólt hozzá :)

Megindítanék egy folyamot!

Van egy kis seggfej ezen a fórumon aki azt hiszi magáról, hogy Isten vagy legalábbis, hogy közel áll hozzá (mintÉn) valami Pax Hungaricumnak nevezi magát. Hát Gee vagy kinek, hogy teccik közlöm veled, hogy egy kalap kutyagumi vagy! Kár, hogy nem tűnt fel hamarabb amikor a topicodban rákérdeztél :)

Nem is tudom, hogy állhat bárki egy ilyen emberke mellé azok közül akiket eddig tiszteltem. Borzalmas alak vagy, gondolom ilyenek mint te zárják le a hidakat "minket" képviselve és elvárják, hogy ezért még hálásak is legyünk nektek...

Játszani egyébként tudsz? :)

hát monro ezt egy kicsit szerintem nem gondoltad át!
Hogy lehet ilyet leírni én nem tudom pedig nagy bunkó vagyok én is.
HA személyesen ismered Gee-t és rossz tapasztalataid vannak akkor megértem ,de így fórumon keresztül ez egy kicsit erős lett nem gondolod?

monro 10-29-2007 06:55

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 132398)
hát monro ezt egy kicsit szerintem nem gondoltad át!
Hogy lehet ilyet leírni én nem tudom pedig nagy bunkó vagyok én is.
HA személyesen ismered Gee-t és rossz tapasztalataid vannak akkor megértem ,de így fórumon keresztül ez egy kicsit erős lett nem gondolod?

De átgondoltam, hidd el...
Egyáltalán nem esik jól, hogy ilyeneket írtam valakiről akit személyesen nem ismerek, de hozzávetőlegesen 2hónapja olvasgatok tőle bejegyzéseket és ezek 70%-a mocskolódó és primitív.

Nos ezt a topicot az ilyen majmoknak hoztam létre nekem meg van elég vastag bőr a képemen, hogy elviselem ha engem mocskol majd.

Sztem csak egy primkó ember írkál olyan stílusban, mint Gee vagy inkább Beeeee? :D

Az csak egy jópont, hogy eddig nem reagálta lemert ez azt jelentheti, hogy tartja a szavát egy másik topicban leírt ígéretéhez...
VAGY csak nem olvasta eddig a bókjaimat :D

monro 10-29-2007 06:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132384)
Jé. Új topicom van. :D
Én is hozok enni-inni. :D
Ez jónak ígérkezik.

Sajnos csak reggel és este lehetek résztvevője a műsornak :(
Megyek Beeee-vel hidatfoglalni és estig biztos eltart mire felveszik az adatainkat ;)

Steve 10-29-2007 10:29

Monróbá humorod a régi! ;)

[HTPA]GeeForce 10-29-2007 10:32

Off:
Sztív, te mikor érsz oda 32-én?
On:

Steve 10-29-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132438)
Off:
Sztív, te mikor érsz oda 32-én?
On:

mivan? :eek:

Pali papa 10-29-2007 10:36

Quote:

Originally Posted by monro (Post 132411)
De átgondoltam, hidd el...
Egyáltalán nem esik jól, hogy ilyeneket írtam valakiről akit személyesen nem ismerek, de hozzávetőlegesen 2hónapja olvasgatok tőle bejegyzéseket és ezek 70%-a mocskolódó és primitív.

Nos ezt a topicot az ilyen majmoknak hoztam létre nekem meg van elég vastag bőr a képemen, hogy elviselem ha engem mocskol majd.

Sztem csak egy primkó ember írkál olyan stílusban, mint Gee vagy inkább Beeeee? :D

Az csak egy jópont, hogy eddig nem reagálta lemert ez azt jelentheti, hogy tartja a szavát egy másik topicban leírt ígéretéhez...
VAGY csak nem olvasta eddig a bókjaimat :D

Nekem teljesen mindegy hány pirosat osztotok ki még, de a véleményemet továbbra is fenntartom. Nem a Geeről alkotott negatív véleményed a probléma - elvégre demokráciában élünk, azt gondolsz másokról amit akarsz -, hanem az hogy igen fontos dolgokat megpróbálsz összemosni, és ezzel kvázi hazugságokat terjesztessz másokról. Nem csak Te persze...
Komolyan mondom a hitetlenség miatt nem találom a szavakat!
Néhány szó a mondataidból: se**fej, majom...
Ezek után csak annyit kérdeznék:most akkor ki is ír "primkó stílusban"?

All times are GMT +1. The time now is 07:11.