![]() |
Nagyjából 150 milla teki ment ki. Úgyhogy ne ott utaljatok. (Ipari tekit nem én viszem, csak a többit! Abban tudtok utalni, mert a gazdája be tudja szedni, ha akarja. :D)
|
Na megjöttem :p
Erdély gyönyörű, csak ajánlani tudom mindenkinek :) |
Zoli8
felvettelek, és várom, hogy visszajelölj !!! :D Anélkül nem fog menni :P Úgyhogy ne engem szídj, hogy nem találkoztunk még MSN-en :D |
Üzenem Valeziusnak,hogy a problémáit inkább privátban küldje el!
Fölöslegesen nem kell mindenhova szemetelni;) |
Üzenem a "gyerekeknek", h priviben is lehet üzengetni egymásnak, mert ehhez nincs hangulatom....:p
Köszönöm! |
Quote:
Valezsius nagyon kemény csávó:D |
Quote:
Ha beleoffolsz 2számomra fontos topicba, akkor hagy ott válaszoljak már... -2-szer voltál képes hozzászólna 1/A egyéni csaták megreformálása 0-hekis ütések topicba: mindkettőben azt magyaráztad milyen hülyeséget mondtam. Semmi értelmeset nem tudtál hozzászólni szerintem. Az egy dolog, hogy nem érted, amit írok, de ezt még hangoztatni is :D Aki akarja keresse ki, és ítélje meg maga. Baráti országok topic: 5hozzászólás 4 szól hozzám. http://forum.hodito.hu/showpost.php?...0&postcount=57 Ez volt az első, ha te annyival jobb vagy, miért nem küldted privátban? És az ötödikben se tudtál a témához szólni. |
légyszi nyugi már!
amerre csak nézek, egymást szapuljátok |
Akárhogy nézem ti még mindig nyílvánosan toljátok....
A mai nap folyamán még normális hsz-ket nem nagyon láttam, mindenütt csak egymást marják a népek:( Kicsit visszafogottabban és a magánügyeket nem olyan emberek elé kellene kiteregetni, akiket ez egyáltalán nem érdekel, meg amúgy is a gyermeteg lelkivilágom még oly sérülékeny:p:p:p:p |
a politikai csalamádéban is egymást csesztetik..pofám leszakad
|
| All times are GMT +1. The time now is 19:48. |