![]() |
Quote:
a kis kek 10 essel csa k elso helyen telik a top kor.. az elotte levo orszagnak aki tegyuk fel az elso 100 k val az xedik pedig a 10 es orszag 50 k val. hogy mondjuk utolerni se legyen eselye.. ebben az esetben a megoldas. az ha felkenyszeriti valami a 100 k- s orit ugy hogy ne tudja leadni a foldet a minimum fold jo 5 let ebben az esetben ezaz ori 20 % ot tudna csak leadni.. tehat ha valaki meg is elozi a kis keket megint az mar nem 100 k-n lesz scak mondjuk 80 k-n eltelik megint a sok top kor.. a kis kek 10 es meg vigan termel gyujtoget 50k-n ideje van hiszen nala nem telik a top kor betni nagyon nem fogjak tudni. aki megelozte mondjuk leadja megint a foldet szinten scak 20 % ot tud leadni. ami azt jelenti hogy a kov ori kb 64 k erteken lesz mar csak. aztan ha o is leadja a 20 szazalekot mert nem tudja tovabb tartani magat a gyujtasok maitt akkor a kovetkezo ori 52 k koruli erteken elsz akivel vagy elbanik a ksi kekunk vagy megvarja amig Ő is kihullik elöle.. ez egy nagyons arkitott példa.. és nagyon gyors feljutasokrol van szo akiket teletoltottek amr eleve.. de ebbe az esetbe ami a legrosszabb a kis keknek csak annyia dolga hogy var par ezer kort es termel oylan magsan amilyen magasra csak fel tudott jutni.. hiszen mig ot nem kenyszeriti lepesre a gyujtas zavarga s addig az elotte levo orikat ellehetetleniti teljesen a gyujtas zavargas.. igy lesz elobb utobba kiskek 10 es is elso.. és telhetnek a top korei neki is.. és ha tul sokat lesz ott akkor az Ő népe is kigyujtja alola az aorszagot. |
Quote:
Az, hogy a nagy termelőknek ne érje meg termelni, és fellépjenek. (Ne tápolhassanak másokat se pénzzel, se földdel) Ha a gyújtogatás erősödése eléri ezt, akkor a kékszámosok is ugyanakkora eséllyel tudnak felmászni a következő hullámban, mint a nem kékszámosok, illetve többel, mivel rájuk ott még nem hat a morálromlás. Ha nem éri el, akkor az 1sereges ütés se fogja elérni. Tehát én mindenképp ellene szavaznék. |
Ha csak a top felett 1 tabornokot tudsz csak kiküldeni nem lesz ez a veszély hogy a top nagyon elhuz.
A gyujtogatás ettől független hiszen az a moralnak a függvénye és nem a területé. Érinti az 500 hekin lévőt és a 4000 hekin lévőt is az 5 ös csopiba. De itt azt hiszem összemosódik két téma. - a topban való anyagi + szerzés - a top elhúzásának korlátozása kvázi a földleadás |
Quote:
Ha korlátozva van gyújtással és termeléscsökkenéssel a topban eltöltött idő, akkor előbb-utóbb lépnie kell onnan a nagyon magasra feljutott orinak. Mellesleg ha vkit 5-6 seregre beütnek földre leadás céljából, az tuti nem fog beleférni a 85%-os korlátba sem (ha lesz ilyen minden szinten amit én támogatok), tehát remélhetőleg hamarosan ez sem lesz életszerű. |
Quote:
ha van minimum föld akkor a földleadás a topban kisebb mértékekeben lesz jelen, és a top már ettől egyre kevésbé tud meglépni ha egy sok kékszámosnak sikerült felmenni a neki számító top legszélére, akkor már nyert ügye van, mert előle szépen felfognak lépni a toposok, és nem bírnak leadni annyi földet h valakit elé vigyenek be másrészt a 220.hsz eléggé elkerülte az emberek figyelmét, senki nem reagálta le, pedig oda pontos százalékokat is írtam, kicsit finomítva az egészet! |
A termelés-korlátozás ne mtudom miert jo a gyujtogatás mellett.
Ha a gyujtogatás mértéke annyi hogy az épek visszaépítés jön ki a haszonból akkor értelmetlen. Ebben az esetben mar lépni fog hiszen csak vegetál. A minimum föld is kolátoz akárcsak az 1 sereg. Szabi alatt is beeshetsz a minimum alá simán. Miért nem léptél előbb. Az hogy atopban is vannka utések igaz persze na de kérdés hogy azok hány % a nem lebeszélt. Marmint a többsereges ütéseké. Az 1 ütés is sok ha azt nézed hogy 1 szövi 4 sereggel mehetne így... |
_Amugy mait irtam csak egy ötlet téllegigazatok van és nem jó de legalább beszélünk lehetséges megoldásokról. :)
|
Quote:
Viszont támogatom, hogy a topkör növekedésével alacsony morálon egyre többet gyújsanak a lázadók. |
Quote:
|
Elolvastam a 220 ast. De nem értem
A gyujtogatás a moráltől függ nem pedig a topkörtől és egy így jo is. az hogy a topkör hogyan befolyásolja am orált ez számszerűen benne van a sugóban. Azt nem tudom hogy a gyujtogatás és morál hogyan alakul. En voltam ugy topban hoyg 0 volt a moralom és mintha a gyujtogatás válzott volna minden körben. Az hogy a bányák gyujtodnak vagy sem nem fontos.Nem hsizem hogy azokból adódik a sok pénz. A könyvtár a bank bizonyxos esetben többet hozhat ja meg a ház is. |
All times are GMT +1. The time now is 20:46. |