![]() |
Sziasztok 1 kérdésem lenne:
Ha nekem van 1darab elitem és a szöüvimtől kérek elitből segítséget akkor az ő seregéből 50%eljön segíteni vagy ilyenkor az én sereg 50%a lesz a érvényes és így elitből csak 0,5jönne el segiteni.Remélem érthető a kérdésem:) |
Quote:
|
De ha neked konkrétan 1db elited van akkor a szövidtől ey fél jön el csak! Választhacc hogy a bal vagy jobb fele;)
|
Van egy olyan kérdésem, hogy a leállt könyvtárból miért nem tűnik el a tekercs körváltásnál, úgy mint a raktárból az árú? Na nem azért mintha zavarna, mert az elég bosszantó lenne, csak nem az lenne a normális, ha a raktár kiürül akkor a könyvtár is?
:confused: |
Ha elkezdted irni a tekit akár le is bonthatod a könyvtárat az ott marad félkészen s ha ujra építkezel onnan folytatja;)
|
A megtévesztés varázslat az kb hány hekitől műksziik?Mert anarchon 200hekin leteszteltem többször is loptamm azt mégsem árultak be más országot:)
Várom a válaszokat:) |
megfogtak:eek:
émmég sosenem használtam, főleg nem anarhban:rolleyes: de mostmár engem is érdekel:) |
Quote:
|
Még sosem volt alkalmam jelenteni nem elfogadható hangnemet.. az kb. mitől számít annak? Egy "beledöglesz" vagy "pofád" is annak számít? Volt már vkinek ilyen jellegű tapasztalata? Mennyire agresszív az adminisztrátor ilyen téren?
|
Ma délután honfoglaloztam és miután ledöntöttem szegény várát beirtam hogy bocs ő erre egy laza sz*pjál le-vel válaszolt. Na akkor kerestem a jelentős gombot:D
|
All times are GMT +1. The time now is 19:56. |