![]() |
Quote:
|
hát...én úgy tapasztaltam, hogy ha van egy ilyen orkos szövi amit remy írt nem mennek ki az orkra a krónikások 4 sereggel ;)
|
Quote:
|
Szóval nekem csoport- és kedvfüggő, hogy miben tartom a pénzem, de általában teki, rúna, és kati(bár ezt nem annyira szeretem, csak ha izgulni akarok, akkor művelem:))lent mindenképpen tekiben tartom, mert akkor lépés előtt nem kell összevissza kiárulni a tekiket, mivel az általam látogatott csoportokban kevesebbe kerül a teki, mint a 4-es szinten...anarchban a rúnát szeretem, mert nem kopik :)
U.I.: :) |
ha játszanék és megfogható mennyiségű tartalékom lenne (pár mrd, mondjuk max 7-8), akkor mindenképpen kati. a legbiztonságosabb. és három részletre osztva a leghasználhatóbb is. nem kell vele foglalkozni, a ht visszateszi és a három rész pedig belátható tenné, hogyha vmikor kell akkor eladjam. és igazából erre és a nyersire van állandó kereslet. a teki meg a rúna csak készlettartó termék.
a teki meg a rúna kockázatos. ha nem vagyunk ott (márpedig sajnos nem tudunk mindig ott lenni), akkor lophatóvá válik, ha visszatér. ill. a kopás is ott van, amit több ország esetén most már nehéz számolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |