Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

-Hiena- 08-05-2007 10:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115078)
A Tiedet valóban ezért lehetett elkapni, mert nem a böngészős kattingatós elven működött.

azert kaptal el mert felnyomtak es akkor megnezted, hogy tenyleg minden oraban ugyanakkor csinaltam tavolt :)
nem lehet detektalni szerver oldalon, hogy normal bongeszo vagy mas kliens hasznalja a jatekot. ha pl accept vegere odabiggyesztem, hogy "text/vnd.wap.wml;q=0.6" maris wap tartalmat kapok:
Attachment 13
useragentnek is barmi megadhato.
nehez ugy.

Ati 08-05-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 115091)
azert kaptal el mert felnyomtak es akkor megnezted, hogy tenyleg minden oraban ugyanakkor csinaltam tavolt :)
nem lehet detektalni szerver oldalon, hogy normal bongeszo vagy mas kliens hasznalja a jatekot. ha pl accept vegere odabiggyesztem, hogy "text/vnd.wap.wml;q=0.6" maris wap tartalmat kapok:
useragentnek is barmi megadhato.
nehez ugy.

Ezt lehet akármeddig ragozni, mégis a legnagyobb gond az, hogy minden hasonló "odabiggyesztés", vagy useragent változtatás nélkül (amihez érteni kell) vannak olyan megoldások, amikkel egy ilyet be lehet állítani, és ahhoz aztán nem kell semmi hozzáértés.

Most nem arról beszélek, hogy elküldeni a beírandó számot/betűt valakinek, aki elolvassa, és beírja, és egész nap mással se foglalkozik, mint Hódítósok csalásaihoz asszisztálva mindenkinek a számát begépeli helyettük. Ezt egy kicsit már eltúlzottnak tartom.

-Hiena- 08-05-2007 10:27

van otletem bongeszos automatak ellen. de inkabb nem irnam ide :)
van valami mas elerhetoseged ?

Ati 08-05-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 115103)
van otletem bongeszos automatak ellen. de inkabb nem irnam ide :)
van valami mas elerhetoseged ?

Fórumon tudsz privát üzenetet küldeni. (Mármint ezen.)

FJORD 08-05-2007 14:08

Én minden esetre remélem, hogy minnél hamarabb lesz megoldás. Remélem több scrippelő is követi hiéna pédáját, és nem megsértődik hanem kiteszik hanem segít.

Synkel 08-05-2007 20:46

Ahogy elnézem, Hiéna és Ati a legjobb úton járnak:)

Andrew 08-05-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 115255)
Ahogy elnézem, Hiéna és Ati a legjobb úton járnak:)

én csak remélem... remélem, hogy kisütnek valami okosat és megmarad a wap is :D:D

Ati 08-05-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115260)
én csak remélem... remélem, hogy kisütnek valami okosat és megmarad a wap is :D:D

A wap feláldozásán nem gondolkozom, bár tény, hogy erősen megnehezíti a helyzetet.

Andrew 08-05-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115261)
A wap feláldozásán nem gondolkozom, bár tény, hogy erősen megnehezíti a helyzetet.

Ámen :D:D
ezt örömmel hallom :)

-Fegya- 08-19-2007 17:48

Az IP cím alapján nem lehet megállapítani, hogy telefonról lépett-e valaki wapra?
Gondolom, a 2 telefontársaság jól behatárolható IP címet ad a wapozóknak.
Ha ez így van, akkor kimondhatnánk, hogy wapra csak telefonról szabad belépni és ez IP cím alapján ellenőrizhető is lenne.
Elnézést, ha hülyeséget beszélek...

All times are GMT +1. The time now is 00:09.