Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Dragi 05-24-2007 19:00

Új csillag születik :)
Harcosok a múltté :)

-Hiena- 05-24-2007 19:01

gyere, sirj a vallamon *sirosrivos smiley*

Pepa 05-24-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98289)
Új csillag születik :)
Harcosok a múltté :)

Azt hiszen le vagy maradva egy kicsit:) Harcosok köztünk jár és hirdeti az ígét, csak mivel ellehetetlenítettéket a " harcosok " nevet, így Mátyás királyként járja a hóditó vidékeit;)

Batu 05-24-2007 19:15

Huhh...mi lett ebből a topicból:D. Pedig csak piszkálta a csőröm amit itt csinált már, mert közben volt személyes tapasztalatom.

-Hiena- 05-24-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98287)
Jah ténleg bocsi azt mindig elfelejtem :)

a multkor Goldy egyetlen legyintesere nem egy orszag hanem egy egesz faj veszett oda. vigyazzatok vele nagyon! elrabolja a piacrol hazatero aruitokat, 19 koronkent lenyulja a tekijeitek egy reszet. ha vkihez pusztitani megy, mindig tobbszorosere emeli az aldozat piacan a nyersanyagarakat. az elfogo orik foparancsnoka. csaknorisz szornyet halt az ijedtsegtol amikor meglatta a gombjet. 5x elesztettek ujra szegeny csakot de Goldy meglatogatta az intenziven es az oxigensatorra tapasztotta a bankszamlakivonatat amin a vipekbol osszeharacsolt penzet tartotta. ezt nevezem kulonos kegyetlensegnek.
szegeny csak. micsoda szornyu veg :(

Pepa 05-24-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 98294)
Huhh...mi lett ebből a topicból:D. Pedig csak piszkálta a csőröm amit itt csinált már, mert közben volt személyes tapasztalatom.

Mátéval volt?

Hunor a sirály 05-24-2007 19:36

TÖRLÉS:

Pepita (#454181)

Indoklás: Nemkívánatos játékos

Ahogy leesett nekem ez langelika országa VOLT:D
De Ati, ezzel sokra nem mentél, még szerintem van egypár orija, és osztja az észt.:)

Valahol említette Langelika, hogy nagyon szereti ezt a játékot. De sajnálatos hír, hogy NAGYON KÉTSZÍNÜ ALAK, a fórumán adja a hülyeségeit, a vipről, piacról, kezdőkről... Ha ennyire "szar" lett a játék meg kultúrátlan, akkor minek mondja, hogy "szereti(-te)"??? Ahogy észrevettem, egy ideje nem irt ide, vagy nem mert, mer belekötünk.:D

Ti meg itt annyit hülyéskedtek a VIP-pel, hogy nem lesz fél évig aztán sirhattok!:p

Langelika írta:"Ezért javaslom senki ne válasszon olyan játékot amiben fizetési lehetőség is van mert az a kizsebelésünkre megy és nem hiszem bár ki is szeretné ha egy két haszonleső rajtunk gazdagodna meg!"
A 2 haszonlesőn szerintem Atira és Goldyra gondolt! Bannedolni kellene, még mielött nagyobb lelki sérülést okoz nekem:(

Ezt most nagyon kellett, megkönnyebültem.:D De hát olyan jó másokat fikázni:D Addig küzdött Langelika, míg ki nem derült, hogy vele se stimmel valami. Még akartam valamit, csak azt elfelejtettem.;)

Batu 05-24-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 98298)
Mátéval volt?

Egyébként vele is volt, de most konkrétan Langelikaboxira gondoltam.

Hunor a sirály 05-24-2007 19:50

"© alinor tegnap 19:52 | Válasz | #23

Hát remélem sikerűl adnod a pofájukba. Megérdemelnék már,de sajna nem sokan tudják mi van a háttérben.Aki meg tudja nem tud mit kezdeni az infóval,mert nem hisz neki senki. "

Elég durva:D

"© alinor tegnap 17:31 | Válasz | #20

Vagyis az alényeg,hogy ha sok vippet teszel fel egyszerre békén hagynak.Persze ezt nem tudja mindenki megtenni,de ha 1000körön felül teszel fel nem bántanak csak ijesztgetnek.Tudom mert próbáltam sokszor.Ha 1000körnél voltam szinte állt a környezetem.Nem támadott senki rám,viszont én tudtam játszani és támadni is másokat."

2© langelikaboxi tegnap 17:18 | Válasz | #17

Nos ez a megoldás.
Most arra készülök hogy a nyáron végigszaladjak a teljes pályán az összes szinten és eljussak oda ami a játék vége.... "

nem hiszem hogy sikerül:)

Zsáni 05-24-2007 19:53

hát mi tagadás, lehet van a fejében egy kis baj... :(

All times are GMT +1. The time now is 23:24.