![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha eddig egy 35-35 ös elf begyujtott és nem tudtál tenni ellene akkor se a szabályokat okold. |
Quote:
2: Neked a katmorálod nincs folyamatosan 90% fölött? (mindegy mihez közelít) 3: a kocsma mások katmorálját is magasan tartja, és szart sem ér a tolija, mert úgy lehúzom a készültségét 0-ra, hogy asse tudja melyik bolygón van... 4: nemrég írtam, hgoy fél-elffel szarrá ártóztam. (nem kezdő elfet) 5: egy elf tolinak így is 0 tanyája volt. 0 * 1,30 = 0... 6: a gnóm mindenből 50%. tehát ezt a +40-et mire modntad? 8: a betoníjjakkal együtt is be lehet ütni 5-töl 1. szintig mindenhol!!!!!! 1: 8 után a 9 jön. Erről ennyit. |
Hogy elszaporodtak az elfgyűlölők :D
Micsoda egy blama hozzászólás... Ennyi erővel töröljünk minden fajt az emberen kívül... ja, és a 30% tanyatöbblethez hozzátartozik ez is: markotány, meg hgoy az elfnek 30% lakitekije van. olvass utána mire jók ezek, köszi. |
Quote:
|
Quote:
2 szinten is van elf szovim es magam is jatszottam elffel. boven jo az elf igy is. nyugis. napi 1x ranezel es gyulnek a kek szamok. sztem a tamagocsisoknak (tisztelet a kivetelnek) fogalmuk sincs h az oket neha levero full hadisok milyen fordulatszamon porognek es ez milyen aldozatokkal jar. probaljatok ki! |
Szerintem mindenkinek a 80%-kal van a baja, ez valóban sok is, 60% jobb lenne, ártani is tud, az ellenfélnek se fáj annyira, mindenki jól járt:D
A varikészüli is jobban hangzik ha 2% lenne és ha ki lenne terjesztve védő varikra is! OFF/A bányákra a maluszt azt fölösleges, ha bunker faj akkor tudja magát ellátni, de -30% miatt sok bánya kell./ON De nem lett játszhatatlan faj, ha nincs fölös épülete akkor szinte minden fronton megállja a helyét, kivéve nagyon extrém helyzetek. Ha egy faj, legyen az elf, kussba marad akkor azt nem is nagyon piszkálják. És nem az ártózásból áll minden, haszonszerzésre így is használható, csak olyat válasszon aki nem nagyon tud mit csinálni, ha felméri az épületeit akkor megtudja hogy kivel húzott újjat.:cool: |
Quote:
óriás +15% haderő vs. elf +30% véderő - ez nekem kiegyenlítettnek tűnik óriás +10% varierő vs. elf +20% vari véderő - ez dettó ugyanaz, mint az előző óriás szieszta vs. elf +20% toli véderő - melyiknek is kell kevesebb toli ugyanolyan szintű védelemért? |
Quote:
Éljen! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |