Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Ati 05-11-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 95439)
Nem tudom mennyire hiba, de angol dipiből 5/Vben hiányzik a Nem elfogadható üzenet jelentése gomb.

Nem hiba, angolban és románban a fórumon sincs ilyen, ez szándékos.

Stev 05-11-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95444)
Nem hiba, angolban és románban a fórumon sincs ilyen, ez szándékos.

Értem, csak kerestem az ikont egy magyar nyelvű hírdetés miatt.

Andrew 05-11-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 95198)
Hali

Nem tudom hiba-e de az angolban van egy ori a V alján aminek mintha nem lenne neve. :confused: A név mező körüli vékony fekete csík is hiányzik. Ha a keresésnél beírom a számát akkor sem ír ki nevet. Semmit. Pontot, vesszőt egyéb írásjelet sem.
Nem akarom a számát ide írni de ha nem találjátok priviben elküldöm.

Még annyit, ha gömbölni akarom kiírja hogy nincs ilyen ország.

és ezzel mi a helyzet? mert én is kíváncsi vagyok rá, hogy mitől lehet ez

Ati 05-11-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95482)
és ezzel mi a helyzet? mert én is kíváncsi vagyok rá, hogy mitől lehet ez

Ez a neve gondolom. :)

merlin 05-11-2007 17:49

kínai betűkészletet használ tán!

opp 05-11-2007 17:53

Volna itt egy konkrét hiba :

Rámentem egy országra földre teljes szövi segitséggel, kettőnk közt az érték külömbség 10 ezer pont volt !
A meglepetés akkor ért amikor elolvastam az eredményt

Sereged megérkezett yyyy (#000000) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 2 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 tanya, 1 őrtorony, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 219 elit. Ellenfeled veszteségei: 1 katona, 0 védő, 93 íjász, 1 lovas és 466 elit.

1200 hekin egy kicsit meglepő ez az eredmény és ráadásul a szövimnél még azt se irta ki, hogy becsapódott a sereg, nemhogy részesedtek volna belőle.
Ráadásul előző nap ugyanekkora sereggel, ugyanekkora külömbséggel 28 hektárt hoztam el !
Ha valaki meg tudja ezt nekem magyarázni miért van akkor kérem tegye, de nekem elképzelésem sincs :(

Ati 05-11-2007 18:03

Quote:

Originally Posted by opp (Post 95492)
Volna itt egy konkrét hiba :

Rámentem egy országra földre teljes szövi segitséggel, kettőnk közt az érték külömbség 10 ezer pont volt !
A meglepetés akkor ért amikor elolvastam az eredményt

Sereged megérkezett yyyy (#000000) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 2 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 tanya, 1 őrtorony, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 219 elit. Ellenfeled veszteségei: 1 katona, 0 védő, 93 íjász, 1 lovas és 466 elit.

1200 hekin egy kicsit meglepő ez az eredmény és ráadásul a szövimnél még azt se irta ki, hogy becsapódott a sereg, nemhogy részesedtek volna belőle.
Ráadásul előző nap ugyanekkora sereggel, ugyanekkora külömbséggel 28 hektárt hoztam el !
Ha valaki meg tudja ezt nekem magyarázni miért van akkor kérem tegye, de nekem elképzelésem sincs :(

Ez teljesen normális, nem hiba. Stratégiai kérdéseket a Stratégia topicban olvashatsz.

opp 05-11-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95493)
Ez teljesen normális, nem hiba. Stratégiai kérdéseket a Stratégia topicban olvashatsz.

de még csak azt se irta a szövimnek, hogy megnyertük a csatát, pedig mindenkit vittem

Princ 05-11-2007 19:35

Látok a csoportomban (4L) játszó összes ország számánál magasabb helyezésű orit. Igaz, szabisat.

Andrew 05-11-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 95520)
Látok a csoportomban (4L) játszó összes ország számánál magasabb helyezésű orit. Igaz, szabisat.

elvileg ez akkor lehet így, ha ebben a körben többen tűntek el a pontlistából, mint amennyien megjelentek
mert helyezés csak kv-kor frissül, de a csoportlétszám elvileg azonnal

All times are GMT +1. The time now is 04:06.