Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

Pax Hungaricum 10-08-2007 11:25

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 128502)
nos eléggé csend lett itt...
mi legyen? meg kellene szavaztatni a 3 variációt nem? hátha nagyobb támogatást kapna az egyik.. és akkor lenne 1 kész személyiség, netén ha kéne Atinak be tudná vezetni mjad egyszer. :p

Szavazás elérhető itt:

/törölve/

!

/A szavazás nem elérhető, mert új személyiség bevezetése nincs tervezve./

LotR 10-08-2007 11:45

jah bocsi PAx direkt volt :p
nem tartottam beleférőnek. :)

Ati nem értem mértne szavaztathatnánk meg a kialakult javaslatokat??? :o
Attól még h nincs tervbe lehet egy végleges, kialakult személyiség, ami nem kerül bevezetésre vagy ez ekkora gondot jelent? :o

Ennyi erővel ezeket a topicokat is nyugodtan lezárhatnád... :p

Ati 10-08-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 128508)
Ati nem értem mértne szavaztathatnánk meg a kialakult javaslatokat??? :o

Én pedig azt nem értem, hogy egy olyan témára, ami a közeljövőben nincs tervbebéve, mi a fenének kell már a negyedik topicot nyitni különböző címekkel.

Sajnálom, ha valakinek EGY témára nem elég a 3 topic -- nekem már sok is, újabbakat nem kérnék, köszönöm. ;)

LotR 10-08-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 128510)
Én pedig azt nem értem, hogy egy olyan témára, ami a közeljövőben nincs tervbebéve, mi a fenének kell már a negyedik topicot nyitni különböző címekkel.

Sajnálom, ha valakinek EGY témára nem elég a 3 topic -- nekem már sok is, újabbakat nem kérnék, köszönöm. ;)

megértem, de teremthetnél igazán akkor lehetőséget arra hogy itt szavazhassunk a 3 verzióról...

Pax Hungaricum 10-08-2007 11:57

Boccs, nem tudtam, hogy sok. Én csak azért nyitottam, mert többek igényelték a különböző ötletek megszavazását.
A megszavazás nem a bevezetésre irányult, hanem az ötleteket támogatók számának egy helyre gyűjtése.
Mindegy. Boccs.

Pax Hungaricum 10-08-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 128511)
megértem, de teremthetnél igazán akkor lehetőséget arra hogy itt szavazhassunk a 3 verzióról...

Nálam 6 verzió merült fel. 2-en szavaztunk. Ati, és én. :D:pMuháháh:D

Lion 10-09-2007 01:34

Originally Posted by yenkie
"-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag)
+10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás

Ez igy Jo D ha mar epiteszrol beszelunk szerintem neki elonyt kellene adni az orkal szembeni epitesi kor sebesseggel 6 kor.

Mar csak a nevere utaloan legyen ilyen elonye is.

Tsobi 10-09-2007 01:49

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 128607)
Originally Posted by yenkie
"-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag)
+10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás

Ez igy Jo D ha mar epiteszrol beszelunk szerintem neki elonyt kellene adni az orkal szembeni epitesi kor sebesseggel 6 kor.

Mar csak a nevere utaloan legyen ilyen elonye is.

Ezt úgy gondltad,hogy meggyorsítani az építkezést -6 körrel?
Mert akkor egy ork építész érdekesen variálná magát:rolleyes:

Pax Hungaricum 10-09-2007 08:10

Miért? Mi a probléma azzal, hogy 1 kör alatt épül át? :D:D:D:D

bitboss 10-18-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128637)
Miért? Mi a probléma azzal, hogy 1 kör alatt épül át? :D:D:D:D

az, hogy ily esetben már a 2 körröl inditott támadás kimenetele sem lenne számitható, mert ha a támadott észleli, akkor egyböl plusz barakkot és tornyot épithet, ütés elötti körben pedig televeheti ijjal. és akkor ez már nem stratégiai, hanem ügyességi játék lenne.

All times are GMT +1. The time now is 09:24.