![]()  | 

Quote: 

/törölve/ ! /A szavazás nem elérhető, mert új személyiség bevezetése nincs tervezve./  | 

jah bocsi PAx direkt volt :p 
	nem tartottam beleférőnek. :) Ati nem értem mértne szavaztathatnánk meg a kialakult javaslatokat??? :o Attól még h nincs tervbe lehet egy végleges, kialakult személyiség, ami nem kerül bevezetésre vagy ez ekkora gondot jelent? :o Ennyi erővel ezeket a topicokat is nyugodtan lezárhatnád... :p  | 

Quote: 

Sajnálom, ha valakinek EGY témára nem elég a 3 topic -- nekem már sok is, újabbakat nem kérnék, köszönöm. ;)  | 

Quote: 

| 

Boccs, nem tudtam, hogy sok. Én csak azért nyitottam, mert többek igényelték a különböző ötletek megszavazását. 
	A megszavazás nem a bevezetésre irányult, hanem az ötleteket támogatók számának egy helyre gyűjtése. Mindegy. Boccs.  | 

Quote: 

| 

Originally Posted by yenkie   
	"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás Ez igy Jo D ha mar epiteszrol beszelunk szerintem neki elonyt kellene adni az orkal szembeni epitesi kor sebesseggel 6 kor. Mar csak a nevere utaloan legyen ilyen elonye is.  | 

Quote: 

Mert akkor egy ork építész érdekesen variálná magát:rolleyes:  | 

Miért? Mi a probléma azzal, hogy 1 kör alatt épül át? :D:D:D:D 
	 | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 16:16. |