![]() |
Quote:
/törölve/ ! /A szavazás nem elérhető, mert új személyiség bevezetése nincs tervezve./ |
jah bocsi PAx direkt volt :p
nem tartottam beleférőnek. :) Ati nem értem mértne szavaztathatnánk meg a kialakult javaslatokat??? :o Attól még h nincs tervbe lehet egy végleges, kialakult személyiség, ami nem kerül bevezetésre vagy ez ekkora gondot jelent? :o Ennyi erővel ezeket a topicokat is nyugodtan lezárhatnád... :p |
Quote:
Sajnálom, ha valakinek EGY témára nem elég a 3 topic -- nekem már sok is, újabbakat nem kérnék, köszönöm. ;) |
Quote:
|
Boccs, nem tudtam, hogy sok. Én csak azért nyitottam, mert többek igényelték a különböző ötletek megszavazását.
A megszavazás nem a bevezetésre irányult, hanem az ötleteket támogatók számának egy helyre gyűjtése. Mindegy. Boccs. |
Quote:
|
Originally Posted by yenkie
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás Ez igy Jo D ha mar epiteszrol beszelunk szerintem neki elonyt kellene adni az orkal szembeni epitesi kor sebesseggel 6 kor. Mar csak a nevere utaloan legyen ilyen elonye is. |
Quote:
Mert akkor egy ork építész érdekesen variálná magát:rolleyes: |
Miért? Mi a probléma azzal, hogy 1 kör alatt épül át? :D:D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |