![]() |
Quote:
"Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket." megitélésben ez sztem kimeriti a legtöbb ember számára a nem elfogadható név kategoriát... |
Quote:
|
Quote:
én ennyit tudtam mondani és hozzátenni sajnos nem látom sok értelme h itt küzdjek ez ellen. ezt végképp sajnálom....... |
Halkan kérdezném meg hogy végülis lesz-e lehetőség az orinévben ejtett helyesírási hibák kijavítására ?:)
|
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig ezek a szabályok kielégítették a következetes irányelvekkel szemben támasztott követelményeket: "2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket. Részletek" "7 A játékban elvárjuk, hogy betartsd mind a közélet, mind az Internet etikettjét, és ennek megfelelõen viselkedj. Amennyiben ezeket megsérted, országodat töröljük, és címedet feketelistára tesszük. " |
"ami mindenki számára elfogadható."
Számomra ezen van a hangsúly. Itt többen is jelezték, hogy számukra nem elfogadható és megis indokolták. Akkor kik azok a mindenkik? Engem nem is az orinév zavar, hanem ezek a kacifántos mellédumák. Ha itt neki állnának többen is, hogy a Colony a Star Trek-ben vagy a Star-Wars-ban egy véreskezű mészáros császár volt és nekik ez nem tetszik és felszólítasz változtassak, akkor Sorry nem tudtam (persze egy jót dühöngenék a hülyéken), de átnevezném magam Kispirosalmára. Egyébbként se hiszem, hogy ezek az országok sokáig élnek;) Tőlem aztán maradhat, úgy is akiknek bántja a szemét azok majd szétverik.;) |
Nem tudom hogy le vannak-e írva amiket ide irok, de remélem nem!
288034 5/T Baromország 7.530 296162 5/X WC 8.663 305628 5/R klotyófalva 7.850 385158 5/S roxszex 7.850 358163 4/L vadcici 23.269 339838 5/X Baromország9876543210 8.034 nem tom mennyire rosszak vagy zavarók, de hááát ezt találtam:D remélem azért segítettem!!:) |
Quote:
|
Quote:
Ne mond nekem hogy egy légi bombázás jobb mint a náci halál tábor, nem hiszem hogy kellemesebb érzés atombombátol meghalni mint a cyklon B gáztol. Mennyivel másabb mikor valaki a faji előitéletei miatt ől és menyivel külön az az ember vagy ember csoport aki gazdasági érdekböl robbant ki egy háborút? |
All times are GMT +1. The time now is 14:30. |