![]() |
Quote:
Lehet L-Angelika tért vissza közénk? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Akkor a baráti malusz esetleg más csoportban is meghozná minimum azt az eredményt amit az 'A'-ban is hozott. Érdemes lenne ezzel kezdeni a szabályozást, ha már bevált. Egyébként ugyanennek a topiknak a 3.-4. oldalán Pool egy példát is hoz rá, hogy igenis A-ban is megtörténik az ilyesmi. Tehát, van alapja mindenhol egységesen szabályozni....és teljesen mindegy hogy kevés hekit hoz e aki az 'A'-ban ad le földet, az attól még ugyanolyan szabálytalan, mintha egy raklappal hozott volna. Ráadásul ha kiszámolod sok hekin annak a kevésnek a felfedezése is mennyi pézbe kerül, már nem is olyan jelentéktelen. |
Quote:
viszont a top szabályozása is tesz a jksz ellen, mert tul.képpen egy eddig meglévő dolgot szigoritanánk meg, mert a morál csökkenés semmit sem ér, Aban viszont nem lehet súlytani a topot, mert míg alsobb szinteken a lépést sürgető dolog ez, addig A-ban nem lehet ilyen |
Quote:
eljenek az 1/A-s topországok akik szentek és sérthetetlenek mindenki más csaló további jó beszélgetést |
Quote:
Alapvetően nem erről van szó. Mint már többször is le lett írva ebben a topicban, egy nekifutásra tuti nem bírunk olyasmit összehozni, ami teljesen beszünteti a jksz-t. Arra előállt egy ötlettel, ez ki lett pótolva pár másikkal, és most ezekről van szó. Ha van konkrét ötleted az A topjának összejátszásai ellen, vesd fel, és megvitatjuk szerintem azt is. |
Quote:
Miért gond ha 'A'-ban egy picit alacsonyabb hekire kerülnek az országok a szabályozás miatt? (már ha a gyújtogatás és a hekivesztés kerül valamikor megszavazásra) Ezt nem értem. Tudtommal, profi, játszani tudó és akaró játékosok vannak ott....tehát ezzel senki nem árt nekik sem, legalább több lesz az ellenfél, nem fognak annyira unatkozni, és bebizonyíthatják, hogy igenis ők a legjobbak :) Épp hogy a játékot színesítené, ha ők is játszhatnának és nem kényszerülnének a nagy elhúzás miatt tétlenségre. |
Quote:
Reni, A-ban ez nem működik. Az első dolog amit az A topja követelne, hogy akkor legyen morálesés a top30%-tól mint lentebb. És ezzel asszem akár 0 épülettel is örök időkre bebetonoznák magukat oda ahol most vannak, mert senki nem bírná leszedni őket soha többé... És továbbra sem erről szól a topic:) |
indoklás
A hármast választottam. A topic témája a jksz megszűntetése, az pedig hogy valaki magasan sokáig termel önmagában (!) nem jksz. a hármas opció megnehezíti a jkszes földleadást. Ezért:)
|
Quote:
Éppen ezért is mondom, hogy azokat a javaslatokat kell elsősorban támogatni, amiket mindenhol egységesen be lehet vezetni, és ami minden csoportban működik. A baráti maluszos dolog teljesen jó ötlet, a minimum föld is.....ezek mind azt segítik elő, hogy minnél kevesebb lehetőség legyen földet leadni, és nem utolsó sorban, ami az én vesszőparipám, és gondolom a többségé is, hogy úgy igazságos egy szabály, ha mindenkire vonatkozik. |
All times are GMT +1. The time now is 07:53. |