![]() |
Szeríntem is töröljék el a 90 napos limitet, bár nekem mindenképpen kell vippelni az orimat, mert anélkül igen szépen nézne ki :D
|
Ha ettől többen lesznek szerintetek A-ban, akkor én is feltétlenűl támogatom a 90 nap eltörlését. Bár, h ezek az országok VIP nélkül mennyire tudják majd megállni a helyüket itt, azt nemtom. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalabb a 90 napos hatart torold el az ANARCH 2 - ben es akkor maris tobben fognak jatszani , mert eselyuk lesz fordulni . Elore is koszonon a Roman Anarhos jatekosok neveben . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki anarchról akar trécselni az menjen másik topicba :rolleyes: |
Quote:
|
Hogy a témánál maradjunk. A rengeteg JKSZ miatt nem lehet feljutni A-ba. Már 2 országot töröltem 4. szintről, mert egyszerűen úgy ledarálnak, mint az állat. Akármilyen fajú, személyiségű, beállítottságú országgal megyek oda, mindig megfognak. Ha valaki lepattan földön, még aznap tele van az eseménylistám, hogy "infót tudtak meg x-y kör távolságból" És már jön is a nagyobb sereg. (nyilván MF-ek...) Tehát majd ha újra lehet játszani az 5-2 szinteken, akkor majd megyek A-ba én is. Most a 3. országgal vagyok 4-ben. Ez most elf. Eddig ott lekaptak 1 gnómot, 1 óriást, 1 élőhalottat, meg már nem is tudom, hogy mit... Eleinte csak újrázgattam az orikat fajváltás miatt, most már egyből törlök.
Tehát jelenleg számomra elérhetetlen az A, hiú ábránd lenne, ha oda vágynék. |
All times are GMT +1. The time now is 05:53. |