Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Peti 10-20-2007 23:25

Szeríntem is töröljék el a 90 napos limitet, bár nekem mindenképpen kell vippelni az orimat, mert anélkül igen szépen nézne ki :D

Hege 10-21-2007 02:34

Ha ettől többen lesznek szerintetek A-ban, akkor én is feltétlenűl támogatom a 90 nap eltörlését. Bár, h ezek az országok VIP nélkül mennyire tudják majd megállni a helyüket itt, azt nemtom. :rolleyes:

laci 10-21-2007 07:50

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 131222)
Ha ettől többen lesznek szerintetek A-ban, akkor én is feltétlenűl támogatom a 90 nap eltörlését. Bár, h ezek az országok VIP nélkül mennyire tudják majd megállni a helyüket itt, azt nemtom. :rolleyes:

Nem vagyok érintett a témában, de szerintem mindenképpen több esélyed van VIP nélkül, mint játék nélkül.

Ati 10-21-2007 08:54

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 131213)
Arra kerem az illetekeseket , hogy az anarhista csoportban toroljek el a max 4 ori/szint szabalyt

Ebbe gondolj bele, hogy mi történne: egy darab időmilliomos uralná a csoportot, és senkinek esélye se lenne a fellépésekre vagy akárcsak a játékra. Ez ilyen kis játékosszám mellett nem feloldható korlát. Majd ha már 1500 fölötti aktív országszám van anarchban a 4-es szabállyal, akkor ezt újra elővehetjük, addig ez a kérdés nincs, és nem is lehet napirenden.

Vice 10-21-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131233)
Ebbe gondolj bele, hogy mi történne: egy darab időmilliomos uralná a csoportot, és senkinek esélye se lenne a fellépésekre vagy akárcsak a játékra. Ez ilyen kis játékosszám mellett nem feloldható korlát. Majd ha már 1500 fölötti aktív országszám van anarchban a 4-es szabállyal, akkor ezt újra elővehetjük, addig ez a kérdés nincs, és nem is lehet napirenden.

Ebben van igazad ... de ha tovabb marad a 90 napos hatar , akkor soha nem lesz meg 500 ori sem .
Legalabb a 90 napos hatart torold el az ANARCH 2 - ben
es akkor maris tobben fognak jatszani , mert eselyuk lesz fordulni .
Elore is koszonon a Roman Anarhos jatekosok neveben .

laci 10-21-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 131236)
Ebben van igazad ... de ha tovabb marad a 90 napos hatar , akkor soha nem lesz meg 500 ori sem .
Legalabb a 90 napos hatart torold el az ANARCH 2 - ben
es akkor maris tobben fognak jatszani , mert eselyuk lesz fordulni .
Elore is koszonon a Roman Anarhos jatekosok neveben .

Jók ezek a román anarchos beírások, de nem sok közük van a témához (ld. Román 1A) :p

Peti 10-21-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 131237)
Jók ezek a román anarchos beírások, de nem sok közük van a témához (ld. Román 1A) :p

mivel elég kevesen vagyunk románban egybe lehet csapni az égészet :cool:

Robin 10-21-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 131295)
mivel elég kevesen vagyunk románban egybe lehet csapni az égészet :cool:

Inkább legyen csak 1/A, sokaknak ez elég nagy problémát okoz.

Aki anarchról akar trécselni az menjen másik topicba :rolleyes:

Vice 10-21-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 131334)
Inkább legyen csak 1/A, sokaknak ez elég nagy problémát okoz.

Aki anarchról akar trécselni az menjen másik topicba :rolleyes:

no commmmmment

[HTPA]GeeForce 10-22-2007 06:27

Hogy a témánál maradjunk. A rengeteg JKSZ miatt nem lehet feljutni A-ba. Már 2 országot töröltem 4. szintről, mert egyszerűen úgy ledarálnak, mint az állat. Akármilyen fajú, személyiségű, beállítottságú országgal megyek oda, mindig megfognak. Ha valaki lepattan földön, még aznap tele van az eseménylistám, hogy "infót tudtak meg x-y kör távolságból" És már jön is a nagyobb sereg. (nyilván MF-ek...) Tehát majd ha újra lehet játszani az 5-2 szinteken, akkor majd megyek A-ba én is. Most a 3. országgal vagyok 4-ben. Ez most elf. Eddig ott lekaptak 1 gnómot, 1 óriást, 1 élőhalottat, meg már nem is tudom, hogy mit... Eleinte csak újrázgattam az orikat fajváltás miatt, most már egyből törlök.
Tehát jelenleg számomra elérhetetlen az A, hiú ábránd lenne, ha oda vágynék.

All times are GMT +1. The time now is 05:53.