![]() |
Quote:
csunyabogar-nak üzenem , hogy ilyenre gondoltam, amit Fegya leírt.. ha a másik rá szán egy csomó időt, hogy kitaláljon, kidolgozzon, leírjon egy javaslatot, vegyük a fáradtságot mi is, hogy számokkal támasszuk alá, ha ellenvetés van, ne csak odadobjuk hogy " ez így igazságtalan lesz ", mert az olyan laikust, mint például én, könnyen félre vezethet a dolog, holott lehet nem is jogos az ellenvetés. ;) |
Quote:
nem értem, hogy ezt miért kell a fedezéshez szükséges katonák számával is alátámasztani... |
Quote:
Nekem is tetszik az elved. Az egyetlen problémát pedig azzal váltanám ki, hogy nem engedném -50% alá esni a módosítódat. |
Quote:
ráadásul nem beszélve arról, hogy ne hasonlítsd össze egy 1000 hekis országnak a + 100 hekit, egy 10000 hekis országéhoz, hiszen arányaiban teljesen különböző, és itt arányokról beszélünk nem? az ellenvetésed szerint, akkor az sem helyes, hogy a 1000 hekis ori csak 100 hekit tud egyszerer fedezni, a 10000 hekis meg 1000 hekit??? mert mennyire nem előnyös ez a kisebb orinak?? |
Quote:
|
Quote:
Ebben speciel nincs igazad. A fedezett hekik száma nyilván ugyanaz, a fedezési arány viszont más tészta. Télleg nem mindegy, hogy mekkora orihoz méred azt a 100 hekit. |
Quote:
ezek után nem hiszem, hogy jogos úgy gondolkozni, hogy arányos vagy nem arányos. a 100 heki az 100 heki. |
Quote:
szerintem ezt te nem is érted... ennek a vitának így nincs tovább értelme veled. |
Quote:
ez pont azért van, hogy amikor a régi lemezt felrakod, és jössz panaszkodni a fórumra, hogy így a kicsi orik hátránya meg úgy, akkor ezt ide lehessen másolni. a naponta képzett katikat amúgy se keverd ide, mert az faj , és éplista függő is... lehet, hogy 8000 hekin van egy bevállalósabb ország, aki annyit képez, mint egy bevédekezett 10000 hekin. |
Quote:
lassan már nem is csodálkozok azon, hogy az A-s módosításokba miért csak a "nagyok" szól(hat)nak bele... bármennyire hihetetlennek is tűnik, az A-ban játszanak 3k heki alatti orik is, és őket is érintik az ilyen jellegű változtatások. |
All times are GMT +1. The time now is 11:26. |