![]() |
Quote:
118823 1/A Goldhawk 91630 |
Quote:
|
Quote:
Vagy ezentúl lehet majd mindenkinek választani egy csoportot amit kihaagyhat ha éppen nem szereti? |
Quote:
|
Quote:
Bocsi de tamagocsizni és 3-4 évig tekit írni hogy vmire jussalk egy betokosodott csoprtban nincs kedvem. Ez egy játék amiről te beszélsz az meg az meg bilógiai tény. Felőlem annyi idúős vagy aminek lenni akarsz marhára hidegen hagy |
Az A-val az a baj hogy tök más játék ha ugyanúgy nézne ki mint a többi csoport nem szólnék egy szót sem. De eleve áldozatnak felmenni bocsi de nem tetszik.
Akkor már legyen az A-ban is morálromlás 30% fölött... |
Ati, a D-s kérdésre ne várjak választ, vagy érdemes?
|
Quote:
|
ok,köszi,beszélek vele.
|
kb az van ebben a topicban, hogy akik 1-1 "nagy" klán tagjai, azok mindenféle könnyítés ellen vannak. elvégre nekik mind1.
lenne néhány dolog ami szerintem a megoldást jelenthetné. természetesen nem fog tetszeni azoknak, akik már évek óta az A-ban trónolnak... 1. amit Goldy is javasolt: legyen az A-ban is morálcsökkenés x topkör után 2. csak az A-ból lehesssen fordulni, mint régebb. 3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt. szerintem a többség nem akar éveket tölteni ott fent egyetlen orival. és szerintem a többség igényeit kell figyelembe venni. jöhetnek a kövezések. |
All times are GMT +1. The time now is 07:52. |