![]() |
Igen, egy elég jó kis tolis orija volt :)
Ember tudos volt. A haboru elejen: 3500 tornyos ijj 6,7k toli es 4,5k vari. Fel napi meszarlas utan szerintem ures volt az orija. |
Oszinten bevallva, anarchban erzem ennek az egesznek a hatasat...ott joval kisebb mertekben lehet "bosszulni"...
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, most jutottam el oda, hogy ezen teljesen felesleges vitatkozni.
Ati szerint ez eddig 8 evig ez hiba volt. [kiragadott minta a szavazatok alapjan] A hodito 80%-a szerint nem. Atinak az az egyetlen erve, hogy nagyobb ori miert usson alulrol. Sok jatektechnikai erv felmerult, miert teszi ez tonkre a szovik jatekat, miert teszi ez tonkre a termelok vedelmet 1/Aban. Ugy latszik ez nem szamit. Ati azt mondja, hogy ha vki kitamad fullra, es nem torodik a vedelmevel, ne lehessen _nagyon_ megbuntetni. Mert hogy ez nonszensz. 80% szerint nem. Mindenki tokeletes erti a masik oldal erveit. Ati, egyszeruen ird be, hogy nem erdekel a nagy tobbseg velemenye, mert szerinted hulyeseg. Szerinteunk igy lenne elvezetes a hodito. Szerinted nem. Bar igazabol mi jatsszuk.... A lenyeg: egyszeruen ird be, hogy nem vagy meggyozheto, hiaba is erolkodunk. En igazabol itt faradtam bele a szelmalomharcba..... |
Quote:
Magyarázd meg kérlek, hogy ez miért logikus szerinted. |
Quote:
Pedig az eredeti felvetés az volt, hogy a körváltáskor értékben alacsonyabban lévő ori seregei alulról üssenek, azaz csak körváltás végén legyen pontlistarendezés, mint eddig is volt. Ez azért lényegesen jobban hangzik, mint az 1k hekis a 300-ast üti alulról... Már csak azért is, mert ennyire ez nem szok általános lenni, míg az ellenoldal példái elég életszerűek. |
Quote:
Quote:
Semmilyen logikus érvet nem tudok felhozni arra, hogy ilyen esetben miért kellene alulról beütnie. Könyörgöm, 3x akkora a támadó!!! |
Quote:
Ez nagyon ritka azért. Ha türelmesen végigolvasnád az eddig elhangzottakat, és nem csak a saját szempontodat igaznak gondolva, akkor belátnád h nem azzal van a többségnek a gondja h egy-egy orit 16x miért nem lehet ütni. Rendben ne lehessen. De miért ne mozoghatnának együtt a szövik. Miért ne lehetne az h ha a 4 hadis támadást indít 1-1 sereggel akkor azok a korábbi rendszer szerint üssenek. Értem azt is h több szövi több serege dilemmát, de ilyenkor pl a támadó seregek nagy valószínűséggel találkoznak és körbeverik egymást. Ha pedig nagy a körtáv a támadó seregek közt akkor meg nyílván csak az első ütést követő körben v körökben érnek oda így akkor már mindenképpen lefelé ütnek. |
Quote:
Szerencsejáték. A Hódító nem az. |
All times are GMT +1. The time now is 06:29. |