![]() |
Quote:
Elment az eszed?! Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?! Azokkal mi legyen?! Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?! -remélem érezhető az irónia- |
Quote:
|
Asszem nem vagyok tipikusan tamagocsi játékosnak tekinthető, bár két országom mostanság kissé leült. Szal a tamagocsizást mint ellenérvet nem fogadom el. Sőt, aki tamagocsizik, annak tuti van ideje napokig körüljárni egy célpontot, nekem nincs, most megütöm, holnapra elfelejtem, mert ütöttem közben 4 másikat.
Szal aki ha van 3 óra szabad ideje egyből ütni megy, azt nem kéne megbélyegezni mint tamagocsist, csak mert nincs egyben 6 órája, és szeretné, ha a fizetős szolgáltatása nem vágná haza az oriját... |
AHA engem is érdekelne mi is az a tamagocsizás?
mert ha nem üt be a ménkő akkor kötelező kőr után általába minig lépek tehát elég pőrgősen játszom ez a tamagocsizás ? NA jó általába minig arra kell várnom hogy a kötelező kőr leteljen ilyenkor ott punnyadok de ám legyen tamagacsoi vagyok de ez akkor is tök normális dolog hogy valaki ha nem tud belépni önhibáján kivül mert dolgozik szar a netje bármi akkor a ht ne vágja már tönkre az oriját. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!
|
Quote:
Szerintem bőven :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |