![]() |
örömmel látnám ;)
|
Quote:
|
Quote:
annyit tesz hogy van x játékos. legyen mondjuk 24. pl ezt kisorsoljuk 4db 6fős asztal között. kieséses rendszerben játszanak. Stilusosan mindenki annyi pontot kap amelyik helyen kiesett (pl az 5. 5-öt. az 1. 1-et).ha lementek a körök, akkor újabb sorsolás.és újabb forduló. igazából a mostani esetben,( az asztal/forduló szám, vak emelkedés ideje stb. a játékos számtól függöen alakult volna ki... ) Ha lementek a selejtező fordulók akkor a döntő asztalhoz a 6 legkevesebb pontot szerzett játékos kerül*. innen sztem nem kell részletezni, hogy ott mi lesz. A díjazás csak a döntő asztalt érintené, és a megjelenők számától függöen lenne a szétosztás. (*ha az utsó továbbjutó helyen pont egyezés lenne akkor a helyezések számitanak, hogy kinek miből mennyi van (pl egy 1. és egy 4.hely veri a 2.-3.helyet) abban az esetben ha így is egyeznek akkor azok az eredmények számitanak amikor 1 asztalnál ültek, ha ilyen nem volt, vagy döntetlen ez is, akkor egy headsuppal dölne el a dolog, illetve ha ne adj isten 2nél többen állnak így akkor egy kevés zsetonos speed játék döntene) Ha vmit nem értesz benne nyugodtan kérdezz. Sztem egy elég jó kis rendszer, mert így igazából senki sem egy party-t játszik és más-más emberek ellen. Sztem itt jobban kibukik hogy ki a jójátékos, vagy hogy kinek volt csak szerencséje:D |
Szombat:
vak: 1200/2400 kézben: 99 emelek még 10e-t azaz 12400-ig 1 ember megad másik ember 13400-ig all int mond; mi rápakoljuk azt az 1-1ezrest még flop: 778 én: all in 18e-el, a másik srác megad itt pörög hol forog: én: 99 2. sz játékos: A8 3. sz. QJ és hogy ne izguljak sokat gyors jött egy A turnre, riverre meg egy semleges lap :( Vasárnap: kevés zsetonom volt már nagyvak voltam kisvak 16eig emelt, de tudtam hogy csak a vakom akarja, 25eig mondtam az all int AK-val a kezemben ő keze: K8 flop: 8J8 (csak hogy esélyem ne legyen...) |
Quote:
háát szép:) |
nekem volt hogy A 7 kézbe és a flop A A A :p
én passzolok az utánam lévő ember hív 10 ezerig... és mindenki dob én meg kis várakozás után megad... köv lap J én passz ő megin 10k ig... én megin megad!:D utolsó lap 2 én passz ő megin 10k t hív én megad és vissza all in!:rolleyes: és nagy meglepetésemre megad....:eek: nekem A pókerem volt neki meg 2 _K a kézbe:D:D:D nem hitt a szemének mikor megmutattam mim vn:cool: |
szerintem kutyuskám ez simán el fog maradni, nincs túl sok jelentkező rá. amondó vagyok egy jan. végi időpontra vizsgák után.
ui: 10 ezer emberes freerollról bejutottam a top100-ba és elindulhatok egy 2000 dolláros versenyen. kb. 2 ezer indulóval, de 200-tól kapok kemény 2 dollárt ;) |
Quote:
|
számszerint hárman. ez soványka :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |