![]() |
Quote:
Totya |
Quote:
Tévedsz Vityu, nem a klán nagyságával volt gond, hanem csak simán külső behatások, aminek az élethez van köze, ezt nem osztanám meg. Egyébként én is gratulálok, szép ütést kaptunk. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-01 23:01:07 Rém-Landia (#237610) elfoglalt 659 hektárt Loki`ds (#439501) országától. grat!:) |
Quote:
Kár, hogy a hiénák most is szemfülesen lakmároztak a védtelen áldozat húsából. |
Quote:
Az ellenfél hibájának tökéletes kihasználása :) gratulálok :) u.i.: mostanában több Dragonos hiénát látok. Kár, hogy összejött nekik Rém ellen. |
Quote:
Eddig csak hiénatámadásokban vettek részt, *************** Mindegy ez is egy játékfajta, majdcsak megfejti a környezet elöbb utóbb ;) |
Quote:
|
Quote:
ahogy a mester mondta legutóbbi nagy ütésénél nekem: szép adag humusz ;) |
Quote:
Sajnos mi is észleltük ezt az uj jelenséget,csak mi annyi hátrányban voltunk hogy mi még szóbeli mnt-ben is voltunk ,de később elmondta Vityu ők már rég bontották csak elfelejtettek nekünk szólni igy jártunk,nem vág a földhöz az a pár száz heki bukta Egy jóbarátom igy vélekedett Vityuról : Ő az egyik legtisztességesebb játékos a hódban,de sikeres sohasem lesz. gondolom ezt most már belátta és felcserélte U.I : "A bosszú az enyém " mondá az ÚR ;) Feléledt a régi Láma tüz :D |
Quote:
Akkor ott van a másik láma társaság. Hiába nem akarom összemosni a kettőt, sajnos muszáj vagyok, főleg úgy, hogy az egyik klán eseményeit a másik klánból kapom meg, azonnal. Bontottam az mnt-t velük, és írtam nekik is, senki sem válaszolt. Majd egyszer behiénáztak minket, erre meg már én nem reagáltam. Sok országotokat felengedtünk, mindkét klánnál. Én nem mentem volna, de nem fogom azt mondani a klánnak, hogy figyelj, ne tedd. Többször próbáltam a kapcsolatot felvenni a két klánból valakivel, válaszra nem méltattatok. Felvettük hát így. Nem lettem tisztességtelenebb, mind a játékstílus, mind a játék tisztasága a régi maradt. Most is jelentettem az infókiadást, amit a lámák egymás között terjesztettek, de úgy látom, hogy ez szabályos :eek: Sajnálom, hogy én nem tudom ennyire kihasználni a szabályokat... A hiénákról pedig annyit: talán ha 5-6 volt, és 90%-ban törpék követték el. Monro, ha lehet, akkor a továbbiakban tényleg tartózkodj az infókiadástól, mert én is le tudom írni az olümposz arányait. :) |
Vityu:
pont igy van ahogy mondod: Kutya miatt nem piszkáltunk titeket mint vezér miért nem a vezérnek irtál(Taki),most kérdeztem meg tőle és az utóbbi 2 hónapban nem kapott semmi levelet töled/töletek Kutyut meg nem fogod elérni ,mert ZH-zik és igen ritkán lép be ezek után sztem még mindig ti vagytok a hunyók az meg hogy jelentetted : no comment,ha neked igy nyugodtabb a lelkiismereted ,akkor jó :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2010-12-02 05:01:10 angyalok földje (#4051) támadást indított Zamek (#4019) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1132 hektár földet.
grat!:) |
Quote:
Hiénáztam mert: az illető ország nagyon fenyegető helyen volt a pontlistán! Már korábban rá akartam menni de egyik klántársam miatt (az oka mindegy) nem tettem. Próbáltunk valamilyen megoldást keresni a probléma áthidalására de nem sikerült sajnos! Szóval ezt beleszámítva illetve, hogy a jelenleg szkn lévő 2 tagotok ugyancsak veszélyes helyen "lenne" adott volt a lehetőség és éltem vele még ha sajnáltam is! No félreértés ne essék nem az ori miatt, hanem a klántársam miatt! Ugyan ez hiénázás volt de ki ne tette volna ezt a helyemben ha veszélyben érzi a többi klántagját? üdv Wolfi |
na jó azért az érintett országot is sajnálom mert nem ezt érdemelte!
|
Quote:
A klánszövetség nem került bevezetésre, hát megcsinálják önerőből. |
Quote:
Egyébként ha boldoggá tesz valakit ******************** amiről beszélhetnél. No para... 5-6 hiénatámadás csak az utóbbi 1 hétben volt különben fel sem tűnt volna senkinek. ui: és nem a mi klánunk hozta ezt szóba ;) |
Quote:
De bizonyíthatsz Te is! Mutass egyetlen ütést tőletek ami nem egy kitámadott országra irányult az utóbbi 3 hónapban! Aztán ha nem tudsz ilyet akkor vissza is vehetsz a nagy arcodból ahogy Én tettem amikor nem tudtam bizonyítani az állításomat! |
Kéretik mellőzni a szabályszegéseket. Köszönöm.
|
Quote:
|
Quote:
A hiénázásról meg annyit,h. más is megtette volna,ha figyel. Szóbeli mnt:) ezzel sem lehet nagyon dobálózni,pláne h. már rég fel rúgtátok. Azt h. melyik láma volt tulajdonképpen nem is számít. Nagy család 3klánba,persze szabályosan:) |
Quote:
|
Quote:
Akkor neki csak az eleje szólt,a lényegen mit sem változtat. |
Quote:
A arcomról pedig annyit, hogy amilyen az adjonisten... Quote:
Quote:
|
Remélem több nem volt benne. Kéretik odafigyelni.
Köszönöm. |
Quote:
Folytatod Princ?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Egy szó, mint száz:
szerintem nem kellene sem vityut, sem a klánját támadni. Ez van, ezt kell szeretni. Ha akartam volna én is mehettem volna Rém-re, de nem mentem. Vezíremet (Bence) meg nem bántani, mert írgum-burgum lesz :) |
Quote:
Ja, és én nem emlékszem semmire :eek: Nem tom mire gondolsz, lényegtelen dolgok kimaradnak... Quote:
Nem mondom, hogy a hiéna fair dolog, ne érts félre. |
Miért ne lenne fair dolog?
Nézőpont kérdése. Mikor mi mentünk ki és volt hiéna nem lett megkiabálva,élt a lehetősséggel. Hiénázni is egy csapat munka,folyamatos készültség.Aki tud él vele, de megdolgozik érte. |
az vesse a Dragonra az első követ, aki fordított esetben nem menne ki. vannak kivételes esetek, de ritka.
|
Ettől függetlenül ne legyen már úgy beállítva a hiéna, mintha a játék egy elfogadott, kellemes és tisztességes része lenne.. Nem kell más hozzá, csak szemfülesség, arra pedig ott van 10 ember..
|
Quote:
van akit hiénázunk van akit nem,ezt mindenki eldönti maga. és nem csak szemfülesség,mert ha már kimentél rád ugyanúgy érvényes minden,még a hiénák is.szóval csavarhatjuk de dolgozik érte. |
amugy a hiéna olyan dolog hogy kis hekin a játékosok 99%-a annyit mond miután betol egy zombit 8 sereggel hogy hulye zombi
addig nagy hekin már ez genyoságnak minosul holott egy kezdot sokkal nagyobb genyoság levámolni szvsz de ennek ellenére nem mondom azt hogy magában a hiénázas elitélendo bár azt elitélem én is ha valaki csak és kizárolag hiénázik mert tele a gatya ha ilyet tapasztalnék valakirol a házunk táján azzal tuti nem sokáig lennénk szovik |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-02 01:01:03 Karaj mi??? (#305748) elfoglalt 695 hektárt Rém-Landia (#237610) országától. Grat!:) |
zabhegyező szövetsége (#4060) új neve: földem az enyém, a tied közös
Igen szellemes névválasztás, grat hozzá!:) Bár a közös földhöz ztem sokan fognak ragaszkodni!:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:20. |