![]() |
.................. (#5.....)
2008-05-31 21:11:16 Helyezés: ... Érték: ..... Hali hódítós társak! Szövetségünk keres egy tagot. Feltételek:-Faj mindegy -Harcos vagy varázsló vagy tolvaj legyen -Min. 3000 elittel rendelkezzen Esetleg ha több van előny) -VIP Ha nincs,nem baj,mert nekem sincs :) A többit zöldbe. Ha érdekel írj nyugodtan... Ja és MNT továbbra is. Ehhez inkább nem fűzök kommentet :D |
100hektáron szép az a 3000elit :)
Hétvégi elején se rossz :D |
üdv népek!
alapvetően nem vagyok ellene egy szövetségnek...ha a társak megfelelnek a következő feltételnek: minimum 4 év hód tapasztalat Vannak igényei:D:D Nem feltétlen hiszek abban, h az évek száma mindig elég bizonyíték a hozzáértéshez (láttam olyat, aki 5 éve nyomta(állítólag), de nagyon gyengén és olyat is aki másfél éve, de csak sasoltam).... Persze neki az én véleményem nem mérvadó, hisz csak 2 éve játszom:-) |
Quote:
|
Pacsi...
Szövit keresnék 400 pont alatt. Hadi hulla vaok, tudom a dolgom és jó csapat társ tudok lenni! Napi 1 belépést viszek végbe, kábé d.u. 5-6-7 körül este fél 10 ig aktiv vaok. (jobban azért nem megy a net mert otthon nincs) Tehát éjjel, reggel v délelőtt üssetek, akkor tuti nem kísérlek vissza...:D:D Nem mai, megvártam míg kiszedi...:-) |
Quote:
|
Amikor valakinek NAGYON sürgős a szövetség, és még a hirdetést befejezni sincs idő:
"hello ameglévő szövibe k" :D |
Quote:
|
Vagy csak halálra ijedt, mert csúnyát akart írni és meglátta Ati szellemét :D
|
Én nem tudtam, h ez a játék a mezőgazdaságról szól... :
xy (#xxxxxx) 2018-06-04 53:26:36 Helyezés: xxx Érték: xxxxx szovetkezetet keresek, torp kereskedo vagyok xy (#xxxxxx) 2018-06-04 47:17:01 Helyezés: xxx Érték: xxxx Szövetségünk cséplőgépet keres hosszútávra. (mez. gaz.) szövetkezet, cséplőgép... hmmm :D esetleg traktorost vagy fejőgépet nem keresnek vmelyik szövibe? :D traktoros országnévről tudok, félelf tolit meg hívhatnánk fejőgépnek.. :D:D |
| All times are GMT +1. The time now is 16:13. |