![]() |
Akkor még pár:D
Egy amcsi, egy japán, meg egy orosz beszélgetnek, hogy kinek milyen volt a legpechesebb napja az életében.
Az amcsi: - Buszra vártam Manhattan-ben, amikor a szemben lévő oldalon megláttam a világ legszebb nőjét, akibe azonnal beleszerettem. Összejött a szemkontaktus is, láttam, hogy én is bejövök neki, de akkora tömeg volt, meg forgalom, hogy nem tudtam átmenni hozzá a másik oldalra, aztán jött a busza, felszállt rá és soha többé nem láttam.... A japán: - Nekem is hasonló volt Tokióban, én is buszra vártam és a szemben lévő buszmegállóban én is megláttam a világ legszebb nőjét, akibe azonnal beleszerettem. Nekem is összejött a szemkontaktus is, láttam, hogy én is bejövök neki, de akkora tömeg volt, meg forgalom, hogy nem tudtam átmenni hozzá a másik oldalra, aztán jött a busza, felszállt rá és soha többé nem láttam.... Az orosz: - Üldögéltem a tajgán tök egyedül, amikor odajött hozzám egy 150 kilós 2 méteres buzi. Megvolt a szemkontaktus, de sajnos nem volt se tömeg, se busz nem jött.... |
A múlt héten baráti társaságban ültünk és hülyéskedtünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk tíz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye tíz sör után: - a résztvevők súlya emelkedett - rengetek hülyeséget dumáltunk össze - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsijainkat - nem gondolkoztunk logikusan - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak. |
Pistike osztályában felszereltek egy új fogast, amire az volt írva: "Csak tanárok részére."
Másnap az egyik gyerek a szöveg felé írta: "Azért kabátot is szabad rá akasztani." Petikét kihívja a történelemtanár felelni. - Na, kisfiam, meg tudod-e nekem mondani,,hogy mikor volt a mohácsi csata? Petike hallgat és várja, hogy az osztálytársai segítsenek rajta. Hamarosan súg neki valaki jobbról: 1526, súg neki valaki balról is: 1543 és középről is érkezik válasz: 1626. - Na? - sürgeti a tanár. - Tanár úr kérem, a vélemények megoszlanak. |
ma reggel hallottam... :D
Három nénike beszélget az idősek otthonában, így szól az egyik: - Én még emlékszem milyen olcsón lehetett uborkát kapni, milyen finom volt és ilyen nagy! - és mutatja a kezével, hogy milyen alakja volt és mekkora. A másik: - És nem is olyan régen még két ekkora hagymát lehetett kapni annyiért, amennyiba most egy fej hagyma kerül! - és mutatja a kezével, hogy milyen alakja volt a hagymának és mekkora. Ekkor megszólal a harmadik: - Nem hallom jóóól, hogy miről beszéltek; de ezt a férfit én is közelről ismertem!!! :D:D:D |
- Itthon van a gróf úr?
- Igen, a kisasszonnyal van. - A kisasszonnyal? - Nem, a gróf úr! |
James Bond-nak azt mondják:
-Egyeztessük az óráinkat!Nálam fél nyolc van, és nálad Bond? Azt mondja JAmes Bond: -Nyolc, féél nyolc! |
TISZTA & KEMÉNY FEMINIZMUS (nem igaz de jó)
1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba. Megoldás: Tedd bele mindet. 2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket? Mert nem bírják a kritikát... 3. Miért maszturbálnak a férfiak? Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek... 4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt? Nem tudni, ez még sosem fordult elő... 5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között? A férfinak van hitelkártyája... 6. Mit csinál a férfi szeretkezés után? Zavar... 7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt? Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken... 8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra? Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat. 9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek? Hogy a férfiak megértsék őket... 10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz? Abban, hogy mindketten kihaltak... 11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát? Találomra... 12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál? Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk... 13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez? Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód... 14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban? A férfiak egyiket sem találják el... TISZTA & KEMÉNY FEMINIZMUS 1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között? Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba. Megoldás: Tedd bele mindet. 2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket? Mert nem bírják a kritikát... 3. Miért maszturbálnak a férfiak? Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek... 4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt? Nem tudni, ez még sosem fordult elő... 5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között? A férfinak van hitelkártyája... 6. Mit csinál a férfi szeretkezés után? Zavar... 7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt? Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken... 8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra? Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat. 9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek? Hogy a férfiak megértsék őket... 10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz? Abban, hogy mindketten kihaltak... 11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát? Találomra... 12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál? Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk... 13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez? Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód... 14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban? A férfiak egyiket sem találják el... 15. Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez? Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni... 16. Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz? Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre... KONKLÚZIÓ: A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a többinek... ZÁRÓ VICC: Isten így szól Ádámhoz - Van egy jó és egy rossz hírem számodra. - Előbb a jót kérem - feleli Ádám. - Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat. - Remek, és mi a rossz hír? - Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön |
Apám, megházasodom! - mondja a zsidó fiú otthon.
- Na végre, édes fiam. Már épp ideje volt. És kit veszel el? - A Bélát! - Dehát az nem is zsidó! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:47. |