![]() |
Quote:
2.adoztatos párbajomra ez töké volt:) föleg ahol 1óra után álltam:) |
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint ha én jelentkezek, akkor én vagyok a legjobb, mert nekem volt eddig a legkevesebb párbajom? Hééééé emberek!!! Most jövök rá, hogy a múlt hetit én nyertem!! Vagy legalábis nekem járt volna az első hely, mert 4.dik lettem, de a 3 első sokkal többet párbbajozott mindenfélét mint én! Nekem, nekem, nekem jár az első hely, nem Harcosoknak! :D:D:):) |
Szeritnem aki deffel az beszari. Támadni kell nem nézegetni egymast és vihart pakolászni meg rengetni...
Van 8600 néped és???A lovak hova bujtak ? |
Quote:
én már elsőre is dobogora kerültem és ahogy látom ez neked nem ment:) Ezt még leirom bár nem tom miért: ja és ha az uccso sereg nem rám jön hanem szecsára én nyerek:)mivel rengettem volna stb:) és 11300-11500érték közé tudtam volna menni ha nem ütnek be:) |
Quote:
Ha lett volan pénzem nyugi ütök de nem volt sajna:( Nem volt annyi,hogy lovat gyártsak így jártam:( Persze én defeltem végig és 7kor még gömbölni se tudtam szecsát:D |
Duma duma ....
védekezzél csak :) |
Quote:
ÉS gyorsan hozzáteszem, ott senki nem akarta utólag megmagyarázni, hogy ő volt a jobb. A játékkal és az ellenfelekkel szemben azért kell némi tisztelet is, különben szart ér az egész... |
Quote:
és az íj is kevés lett a végére:) |
most erre mit mondjak ?
Nem csak védekezve lehet nyerni.Aki az utolso pillanatabn be tud utni masiknak nyerhet siman.De hat ijjakkal kicsit nehez tamadni :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:14. |