![]() |
Négy pap vitázik egy teológiai kérdésen, hárman próbálják meggyőzni a negyediket, aki teljesen biztos a saját véleményében.
Egyszer csak elkezd imádkozni: - Uram, küldj jelet, hogy nekem van igazam! - erre egyszeriben villám csap le a derült égből a mellettük álló fára. A többiek mindig hitetlenkednek: - Ez lehet csupát véletlen is... A negyedik pap újra imádkozik: - Uram, küldj még egy jelet és győzd meg ezeket a hitetleneket! Erre nagy földrengés támad, de a többi pap még mindig nem hisz neki: - Ez is csak véletlen volt... A negyedik pap újra imádkozik: - Uram, kérlek küldj egy félreérthetetlen jelet ezeknek a hitetleneknek! Erre egy mély hang szólal meg fentről: - IGAZA VAN !!! Erre a többi pap: - Oké, akkor három kettő ellen... |
Páciens a doktorhoz:
- Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni? - Hiszen attól mindenki meghal! - Mindenki? Úristen, mit tettem? |
Három pilóta dicsekszik egymásnak. Azt mondja az első.
- Nekem akkora repülőm van, hogy egy futballpályát tudok egyszerre szállítani. - Az semmi. - mondja a másik. Én nézőkkel együtt tudok egy pályát szállítani. - Ugyan, ez semmi. - mondja a harmadik. Elmesélek nektek egy történetet, a minap esett meg repülés közben. Zúgást hallottunk hátulról, mondom a másodpilótának nézze már meg mi az. Beült a Volkswagenjébe, egy óra múlva visszaért. Azt mondja semmi. Csak halljuk a zúgást, megint elküldöm. Beüllt a Porscheba, másfél óra múlva visszajött és mondja. - Megvan. Egy utas véletlenül nyitva hagyta a hátsó wc ablakát, berepült egy kétmotoros kisgép és most ott kering a lámpa körül. |
Pistike türelmetlenül ácsorog a kisboltban a pulnál. Odaszól a boltosnak:
- Elnézést, nem tetszene engem soron kívül kiszolgálni? Apukám otthon ül és nagyon vár. - Mit kérsz, kisfiam? - Egy tekercs WC-papírt. |
|
Van egy titkos gyakorlat, hogyan erősítsük meg a kar és váll izmainkat.
Egy héten háromszor kell csinálni és csodákat művel. 1. Kezd azzal hogy állj ki a az udvarra egy-egy 5 kilós krumpliszsákkal a kezedben. Nyújtsd ki a karjaidat a két oldaladra és tartsd ki amilyen hosszan csak bírod. 2. Néhány héttel később cseréld fel az 5 kilós zsákot 10 kilósra, majd később 20 kilósra és utána 30 kilósra. Ha sikeresen eljutottál erre a szintre, tartsd ki legalább egy percig. 3. Ezen a szinten azután elkezdhetsz beletenni néhány krumplit is a zsákokba, de légy óvatos nehogy túlerőltesd magad! |
Nagyon ihletettek vagytok, máskor hetek alatt nem olvasok itt ennyi jó viccet :)
|
igen, most az átlagnál jobbakat olvashattam, köszi stampi :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:16. |