![]()  | 

Harcosok, adoztatos parbajon ott leszek :) 
	Masmilyenre nem szanok 5 orat.  | 

Quote: 

Hát én még másra 1-et se:D:D  | 

Quote: 

Az első mondat nekem különösen tetszik, valóságos gyöngyszeme a gondolatmenetnek:) Bátorságról meg miért beszél az, aki a "minyomot" szereti?  | 

Na most egy gyors kérdés: mi a rák az a minyom és hogy kell kiejteni? 
	Mert az oké, hogy Harcosok az anonym szó helyett használja(bár nem értem, miért), de hogy honnan is jött ez, az számomra rejtély.  | 

Harcosok, egyszeruen egyreszt nagyon differencialt az olyan 16 fos parbaj, ahol rengeteg a penz...nagyon ramennek egyes strategiak a varizasra es tolizasra. 
	Adoztatosba ki lehet birni a 16 fot, de olyanba, ahol annyi a penz, hogy buntetlenul lehet lopkodni es varizgatni az nalam nem nyero :) Igy megtehetem, hogy nem megyek ra :) bocs.  | 

Quote: 

ja és ezt neked szánom(gondolkozz amielött ilyeket irnál): 285300 ennyibe kerül csak a sima katik képzése nekem:) ijjak képzése(csak a tulélőket számolom mindenböl)375120 varik képzése:405350 tolik képzése:128400 össz:1194170 dragnak: Sima kati:200700 IJ:230400 Ló:360000 Vari:159500 Toli:38000 össz:988600 Egységre én 205570 arannyal költöttem többet:) Hiába csinálta a drága lovakat:D  | 

Quote: 

de ha neked jobban tetszik:anonym:)  | 

Quote: 

Mondom,hogy ilyen párbajt akarok ... Ha ez normál párbaj volt akkor 10000000000000000000000bocs:)  | 

Az aki ne mjátszi kaz miert ossza az észt  hm Harcos? 
	Talán probalj meg támadni is. Láttál üres orit.Mert átépít valaki vagy csak nem figyelt?Mérges vagy mert egy árva harciegységed sincs....Szivas:D  | 

Quote: 

Ebben asszem tévedsz. Neki nem kell harci egység, ő elboldogul tolikkal is, mert hiába a legkisebb az orija, népességgel szerez annyi értéket, hogy topos legyen vele...  | 
| All times are GMT +1. The time now is 14:40. |