![]() |
3 egér sétál a Lánc-hídon,eggyik leesik.
Hány marad? 3,mert egy gyík esik le!:D |
Nyuszika meg Macika megy az erdőben...
Nyuszika egy melegvízű patakhoz ért, macika pedig a villanyszerléshez.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
Ott is a gyengébbekhez :D
|
Quote:
Nyer mert nagyszerűen tud fejeket vágni:D:D:D |
Azért se a faviccekhez :)
2en jönnek ki az erdőből. az egyik futva, a másik medve :D bocsi :D:D:D hárman lovagolnak a kanyonban. Joe Aranyon, Jack Ezüstön, Charles Bronson. :D:D:D Tényleg bocsi :o |
Quote:
|
Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót,amikor a lány megszólal:
- Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak,akik gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják azajtót. Ők a szexben is ilyenek, az erőszakosságot pedig nem szeretem. A fiúnagyot néz, de a lány folytatja: - Aztán vannak, akik órákig keresik a kulcslyukat. Ők atapasztalatlanok, őket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót? A fiú büszkén: - Elsőször is megnyálazom a kulcslyukat... Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.Gavallérosan megjegyzi: - Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani... Mire a hölgy: - Uram, ha a farka is olyan kemény, mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es! A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát: - Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!Erre a válasz: - Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt! Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nővérke! Döntse már el, hogy most vért vesz tőlem, vagy tetoválni akar! 2 sperma beszélget: - Te látsz itt petesejtet? - Nem - Akkor ez szopás.... !! Feleség kétségbe esve rohan a férjhez: - Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak? - Paprikás krumpli jó lesz... A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás. Egy srácodamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz: - Veled nem táncol senki? - Nem. - Akkor feltennéd a virslit főni? Pistikét elküldi az apja: - Fiam, itt van ecset és festék, fesd újra az ablakokat. 20 perc múlvajön is a lurkó: - Apu, a keretet is? Miért boldogok a buzik? A szerencse nem mer hátat fordítani nekik... A kis ősember megérkezik a barlanghoz és átnyújtja a bizonyítványát az apukájának, aki végigolvassa, majd így szól: - Nézd fiam, azt, hogy megbuktál vadászatból megértem, mert még kicsi vagy és nem bánsz még jól a dárdával. Hogy ismételned kell földművelésből,elnézem, mert nem könnyű dolog, elég sok fáradságba kerül, hogy eredményes legyen. Hogy meghúztak barlangfestészetből, megbocsátom, mert még kicsivagy, és a készséged még nem fejlődött ki, DE HOGY TÖRTÉNELEMBŐL IS KARÓT KAPJÁL... AMIKOR ABBÓL MÉG CSAK KÉT OLDAL VAN! Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.Erre a ló megszólal: - Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is! A paraszt beparázik, leugrik a szekérről, és fut a kutyájával, el az erdőbe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal: - Hú! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt? Kimennek a gazdag cigányhoz filmet forgatni, amelyben a lakását akarják bemutatni. Hát, el is kezdik szépen az elején. - Ez itt a konyhám, mennek tovább. - Ez a nappalim, ez meg a gyerekszoba. Végül eljutnak a hálószobához, ahol éppen döngetik a kedves nejét.Megszólal a cigány: - Hát ez a hálószobám, az meg ott én vónék:-) Két béka beszélget az árokparton. - Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban. - Ja. De azért a varázsló lányát kihagyhattuk volna... A vaze csávó kifogja az aranyhalat, amely így szól: - Teljesítem három kívánságod, ha visszaeresztesz a patakba. - Hát jó! Építs autópályát Budapest és Fokváros között! feleli vaze. - Ez óriási, teljesíthetetlen feladat, nem vállalhatom, kérj mást,válaszol az aranyhal. - Akkor fejtsd- és magyarázd meg a nők gondolkodását. - 3 vagy 4 sávos legyen az autópálya? Kérdi az aranyhal. |
Best of vicctopik?:rolleyes:
|
hihihi
Két barát találkozik az utcán.
- Képzeld, megnősültem! - mondja az egyik. - Tényleg? És kit vettél el? - Jézus Máriát! - Ne hülyéskedj már! - De komolyan. Itt a fényképe, nézd meg! - Jézus Mária! A nászéjszakán az asszonyka vallomást tesz a férjének: - Tudod, Pista, nekem már előtted is volt dolgom férfival. - Nem probléma. Nekem is. |
All times are GMT +1. The time now is 19:03. |