![]() |
Nagyon jol latja Synkel!
Eleg sok lo hullik egy-egy csataban...Nekem pl. 11 lovaim haltak meg egy-egy tamadaskor csata kozben es 3 pedig az uton koronkent.... Egy tamadas legalabb 20 lovacskaba kerult...S volt olyan is hogy pl. visszaforditott engem Lezuziusz, akkor asszem 25 lovam hullott. |
Meg Harcosok, picit erős a kijelentésed...Neked pénzed nem lett volna lovat képezni...meg ekkora népességnél fegyvered sem.
Nekem 13 kovacsom volt 2 oran at, amivel gyoztem a logyartast...Igy legalabbb 10-el kevesebb hazat epithettem, mint Te, hogy gyozzem atkepezni a lovasokat. Nem mindenki abban gondolkozik, Harcosok, hogy 204 hekin csinal 8,5k nepet, majd 10700 ponttal elnyeri a 2. helyet...ugy hogy kozben fedez is egy kicsit :) |
Quote:
Na nekem meg elkaptak kb összesen 100tolit:) Arról a 450lóról ennyit: Csak a kzedöket és az üreseket birja beütni... Meg viszonyísd az én 550ijjamhoz;) |
Harcosok, lassan mondom hogy megértsd:
Ta-nulj-meg-vesz-te-ni-és-fe-lejtsd-el-hogy-nem-te-nyer-tél! |
Quote:
Ha bátor vagy jövöhéten jösz egy ilyen 16fös párbajt 15-20ig vasárnap:) Ott én megmutatom mire elég a ataktikám ha én nyomom:) ja és minyomot szeretem:) |
Quote:
|
13kovácsról:
117fegyo/kör 2340fegyo/20kör:) volt ugye 6k néped akkor ahoz kellet 1740fegyo:) amelett még 870lovat tudtál volna képezni :)És annyi ugye a végén sem volt neked:) |
Ja és a defelésröl:
Inkább defelek minthogy kis kezdő orik hekijén nyerjem meg:) Mert kis 400lovakkal a 6.orában csaka kzedőhöz fér be az ember:) vagy üres orikhoz... |
Harcosok: szervezd meg, én megyek:) És most játszani fogok és megnézzük mire vagyok képes:D
|
Quote:
23vippem van hátha sikerül:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:48. |