![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintme ez jobban elitélendő ha egy első beleszol a 2. helyért vivott csatába ha az elsőt már senki nem gyengítheti:)Mint az,hogy valaki felfedez pár hekit:)(4db volt ezért is meg kellett szenvedni:D elég volt jó helyre rengetni az embereket) |
De amugy csak kiváncsiságból:
Mid volt drag a végén?:) |
Quote:
450 ló 95 toli és azt hiszem 280-290 vari meg 183 alap kati és 220 hekim vagy több. De én most L. Bocs Menekülök :D:D:D |
Quote:
Örülök is,hogy te kaptad a 2.helyet(mivel te szervezted a párbajt) Csak ha te jobban megérdemelted 1155legyártott egységgel a 2. helyet mint én 1904 egységgel akkor :) Majdnem dupla:) De mondom örülök,hogy te kaptad a vippet te ugyse sürven nyersz én meg majdnem mindig dobogon vagyok:) DE aztmég hozzáteszem 2db 2. lett:) |
Quote:
|
Szecsa amennyit meg mondtál annyi egységet mondtál nekem böven meg is lett:)
Dragot akkor a 80. körbe kell sorolni:) |
hehe :) én :) 1 darab :) 2. :D hejet :D láttam :) és :) az
:D :D :) :) nem :) te :D voltál :) te :) a :D 3. hejre :) lettél :) sorolva :D |
Quote:
Nekem úgy rémlett, Draginak csupa drága egysége volt. Egy ló 800 aranyba meg két fegyóba kerül. Ne mondd már, hogy a te 1900 darabod ér annyit mint a Dragi serege. Ráadásul ő ugye harcolt is, ami további veszteségel jár, téged ennek kockázata ezúttal se nagyon fenyegetett... |
Quote:
Quote:
Quote:
Egyreszt azt irtad korabban , hogy az ismid csak belepett elinditotta a kepzest es visszafekudt, ugye? Namarmost, tegyuk fel, hogy 100%-ra tette az adod. Mire az eler 50%-ra az 17 kör, és körönként több mint 10k arany a bevételed. En fosztast nem lattam, meg sztem lopni se loptak le Teged a hirnevekbol figyelve, igy legalabb 150k aranyadnak kellett lenni (ezt is irtad), mivel 2* tagadjak meg 50%-ig a penzfizetest a nepek...mellesleg ez bőven 1 óra elteltével volt, ha kiszamoljuk, es azt mondtad, Te 16 45-kor beleptel a jatekba :) Akkor kis idoelcsusza van. Ha volt egy templomod, akkor volt legalabb ekkorra 170 runad. Abbol 35-s runaaron kijon 4 db aranyalma, ami legalabb 6-7k aranyat hoz. Ekkor kellett volna felhuznod a bankot es adoztatni tovabb a nepet :) (Ugye ha lenne tapasztalatod, akkor tudnad, hogy ha leveszed akkor 0%-ra az adokulcsot, akkor rovid idon belul elkezd felfele menni a moral...) S mire felepul a 2-3 bank, van is penzed... Quote:
Quote:
S ezt ugy ered el, hogy pl. kesleltetve kepzel... Quote:
Quote:
2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. 2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. 2006-11-26 19:09:02 I (#1000008) elfoglalt 3 hektárt B (#1000001) országától. Igen...vegulis, ez cirka 550 pont max...amelyet Te is szerezhettel volna, ha idoben eszreveszed :) De akinek ugyebar nincs tamadoegysege... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mellesleg, mindenki mas elvezte a jatekot :) S ha nem volt tobb mint 200k aranyad sose, akkor ne csodalkozz, hogy csak ennyire futotta... Hisz 200k arany kamata csak 10k... |
All times are GMT +1. The time now is 07:10. |