![]() |
Quote:
Egy teljest be tudtok másolni? Attila, te mennyi hekin fejezted be? |
Frissítettem a webes összesítőt is: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
|
Quote:
200 hekin lettem a végén. Pool 175. Ti Bobbal meg 213-212 |
Végre egy izgalmas párbaj, ennek már azért ideje volt! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A sok ártó miatt nem tudtam népelni. De nem mertem varikra gyúrni, mert tudtam, hogy vmelyikőtök feni még rám a fogát sereggel. Lásd Pool.:) Pedig most először sikerült hekielőnybe kerülnöm! eddig mindig pattantam vagy engem vertek be. Hát még van mit tanulnom.:) |
Quote:
Pool nem fért volna be hozzád. Viszont izgibb volt így játszani, hogy te is jöttél. |
Quote:
De mivel nekem csak 300 ijjam volt, így nem akartam kockáztatni. És Pool elégé gyakran talál meg a seregével engem a végén :) Te túlságosan beíjaztad magad, ami végül nem volt rossz ötlet, de túlzásba vitted. Ahogy most számolom, talán én is védtem volna, mert elég gyehetna kat-morálja volt, és nem hiszem, hogy fullon lett volna tekercsel. Attilát biztos beverte volna a 100 ijjával :) Gondoltam rá, hogy bepróbálom, de már kevés volt a fegyverem, és macera lett volna, inkább dobtam rá pár vihart, igaz sokra nem mentem vele :) |
Hehe. Kiadod a hadititkom Bob :D
A végén kicsit átképeztem variba, ezért volt 100 íjam csak. Senkinél nem volt támadóegység akkor. Pool meg kapott tőlem tűzlasztit így beragadt a serege. |
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |