![]() |
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
Két stoppos cigány megállítja. A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak. Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve a kamion beleborul az árokba. A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét,a két cigány közöttük, és a lovas kocsit vezető parasztácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat. Rászól : - Hé bátyám, mit csinál,nem elég nagy a kár így is ? - De jó, hogy magához tért,jöjjön inkább segítsen, mert kettő már kikelt. hehehe:D:D |
Skinhead találkozik a kínaival
Skinhead megy az utsán és szembejön vele egy kínai.
-Ne hunyoríts cigány!:p |
Két kolléga beszélget késő este az irodában:
- Te, miért nem mész még haza? - Mert a feleségem mindig dühös. - Miért? - Mert sosem vagyok otthon. |
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."
|
Mik az agresszív kismalac utolsó szavai?
Mit képzelsz ki vagy te hogy bundában szeded a málnát??? :D |
Rendőrségen a nyomozó a gyanúsítotthoz:
-Tudja magát 2 okból tartóztattuk le. Egy: megtaláltuk önnél a gyilkos fegyvert az ön ujjlenyomataival az áldozat vérével és személyes dolgaival. Kettő: Csipkebokor vessző! |
Tőzsdeügynök a parkolóban összetörve találja a vadiúj Mercijét. A szélvédőn egy cédula van, a következő szöveggel:
" Elnézést, az én hibám!" Alatta egy telefonszám. Azonnal felhívja a számot: - Lelki segélyszolgálat. Miben segíthetek? |
Kórházban
A súlyos autóbalesetet szenvedett férfit visszaviszik a kórterembe. - Hála istennek vége- suttogja bágyadtan. -Ebben ne legyen olyan biztos - mondja a másik ágyon fekvő beteg.A sebész a hasamban felejtette a törlőkendőt, így kénytelen volt újból felvágni. -Az én gyomromban egy orvosi műszert felejtettek- szólal meg egy másik. Ekkor a sebész váratlanul benéz a kórterembe, és megkérdi: -Nem látta valaki a kalapomat? |
Megy törpe, találkozik törpetörpével, kérdi törpetörpe:
- Veled tarthatok? - Igen. Megy törpe, törpetörpe, találkoznak törpetörpetörpével, kérdi törpetörpetörpe: - Veletek tarthatok? -Igen. Megy törpe, törpetörpe, törpetörpetörpe, találkoznak óriással, kérdi óriás: - Veletek tarthatok? - Igen. Megy törpe, törpetörpe, törpetörpetörpe és óriás, találkoznak óriásóriással, kérdi óriásóriás: - Veletek tarthatok? - Igen. Megy törpe, törpetörpe, törpetörpetörpe, óriás, óriásóriás, találkoznak óriásóriásóriással, kérdi óriásóriásóriás: - Veletek tarthatok? - Igen. Megy törpe, törpetörpe, törpetörpetörpe, óriás, óriásóriás, óriásóriásóriás, elérnek egy szakadékhoz.Törpe át akarja ugrani, nem sikerül, beleesik a szakadékba.Odamennek a többiek, megsiratják. Törpetörpe is át akarja ugorni, de nem sikerül.Odamennek, mesiratják. Jön törpetörpetörpe, át akarja ugorni, de beleesik, odamennek, megsiratják. Jön óriás, ő már a feléig ugrott, de beleesett, odamennek megsiratják. Jön óriásóriás, ő már átugrott, de vissszacsúszott. Jön óriásóriásóriás, átugorja. - Miért ugorja át? - ??? - Mert NIKE cipő van rajta. |
hát ez inkább faviccekhez ;)..nekem nem tetszik :(
|
All times are GMT +1. The time now is 13:52. |