Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Szecsa 11-27-2006 13:58

En csak boroskolaban tudnek nevezni :(

Dragi 11-27-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46974)
Alkohollal én bármit elviselek. Legfeljebb egy-két dologhoz több kell belőle.
Harcosokhoz csont nélkül viszem a 15 sört:)

huuuh gondoljatok bele Harcosok egy sör reklám lenne:) Asszem lennék annak a sörgyárnak a tulaja :)

Alba 11-27-2006 14:08

Csak mert egy ilyen parbajban marha nehez megallitani a moralt képezni tekit irni és meg azert tartalékot is képezni.

Ha ő 2. parbajára mar a legjobb volt akkor minden elismereésem.De a végén is olyna gömböt láttam ami nem azt engedi feltétezni hogy valaha is jo volt a moralja....
Főleg hogy meg azt is beirta hogy nem épitett bankot.Na az meg még érdekesebbé teszi :)

Szecsa 11-27-2006 14:12

Meg azert kicsit en is sokkaltam, hogy 400 varit kellett kepeznem meg 320 tolit...olyan 50 tolinal meg 300 varinal biztos nem kepeztem volna tobbet :) Igy +270 lovam lett volna, amivel valoszinuleg bevertem volna Harcosokat...de igy?!

Harcosok 11-27-2006 14:19

na ugyérzem én szuper voltam:)

2. adoztatos párbajom volt:)

Összefoglalom gyorsab ez egészet:
15perc késéssel kezdte el egy ismi
Én 1ora után érkeztem pár hiba ami az ismi ejtett:0ij,1db templom,0bank
50%lakossági moráll...
és ekkor volt 130k arany az oriba
Akkor az ismit egy kicsit lehordtam(mégegyszer bocsi) és ugyálltam neki mostmár végigjátszom bár top3 tuti nem lesz...
Utána megépítettem amit kellett adtama népnek alig maradt valamim és mgé egységet is lökni kellett...
Aztán egyre jobban zárkoztam fel Drag-t szétloptam népre:)
A pénzem éppen elég volt,hogy mindig tudjak képezni:)Tekiirás ilyesmi csaka végén...Közbe szecsa rengtett stb stb:)
Ja és nem azért nem volt pénzem mert hülye vagyok az adoztatáshoz hanem azért,hogy folyamatosan tudjak képezni....Mert nektek már 1ora után volt bőven pénzetek de nekem semmi nem volt szinte

4.5óra után ugy határoztam beállok nagyban varizni és rengeteg népet probálok a végére nyomni:)És így talán szecsát lerengetve beelözöm:)
Bár eza remény azután szertefoszlott,hogy vagy 800értéket szerzett szecsa egy üres ori beütésen:)
A végén meg jött rám egy óriási sereg(amit szerintem senki se fogott volna meg még szecsa se te mivel támado ellened nem ment;) )
Így leestem 500néppel +12beépített hekivel:(

A végén meg szecsa meglátta,hogy én vagyok ott +dragon és tudta eldönheti ki legyen a 2.:)
Ugy döntött,hogy drag....Bár ez elégé szemétség mivel őt már ugyse befolyásoltuk jobb lett volna hagyja,hogy mi döntsük el...
Én ezt szoktam tenni lásd arénát anno uccso 5napban ki nem támadtam:)

És ugyanannyi értéken lettem mint drag.A jobb sorszám miatt ö került elörébb:)
De a vippet tuti jobban is érdemelte azért mert ő rendezte és sokat bukott vele:)
De 2db 2. helyezet lett;)

Ja meg szerintem a fedezés sem elitélendöbb dolog mint üres orikat beütni ;)

Szuper vltam 2. adoztatos párbajra:)Föleg így,hogy az elejét lekéstem és az ismi se jött aztán meg az ismi hibázott:)

Igaz sosem volt több mint 200k aranyam de én élveztem a játékot:)
Ja és amikor megjöttem utána már mindneki tudta ki vagyok:)

Harcosok 11-27-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 46981)
Csak mert egy ilyen parbajban marha nehez megallitani a moralt képezni tekit irni és meg azert tartalékot is képezni.

Ha ő 2. parbajára mar a legjobb volt akkor minden elismereésem.De a végén is olyna gömböt láttam ami nem azt engedi feltétezni hogy valaha is jo volt a moralja....
Főleg hogy meg azt is beirta hogy nem épitett bankot.Na az meg még érdekesebbé teszi :)

nem én nem építettem hanem az ismim:)
Legjobb morálom 75 volt igaz:)
Nép 8600 volt a legjobbam:)
Tekit irni csaka végén birtam
Ja és az első ora hibái miatt végig csoró voltam végig aranyalmáztam:D
PÉnzem nem is lett volna annyi ,hogy lovat képezzek:D
ja meg a végén majdnem éhen haltam:)DE sikerült lopni kaját

Harcosok 11-27-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46985)
Meg azert kicsit en is sokkaltam, hogy 400 varit kellett kepeznem meg 320 tolit...olyan 50 tolinal meg 300 varinal biztos nem kepeztem volna tobbet :) Igy +270 lovam lett volna, amivel valoszinuleg bevertem volna Harcosokat...de igy?!

Én csak miattad képeztem sokat:)
Mivel nem ment a gömb ezért nyomtam mégtöbb varit:)
ja és téged össz 1x rengettelek:)

Dragi 11-27-2006 14:28

Csak tudnám Szecsa hogy befolyásolta hogy 2.-ik legyek :) sztem D (nem tudom ki volt) jobban befolyásolta azzal hogy 2 sereggel beütöttem :)

Harcosok 11-27-2006 14:30

Ja meg szecsa kezdjük akkor a Ha sort:)
Ha én kezdem stb stb akkor én nyeek mert akkor 2000-el kevesebb varit gyártok:D
Ha nem kis 100ijjas orikat ütsz+üreseket akkor megint én nyerek:D
Ha 20000hekit feltudtam volna fedezni megint én nyerek:D
Nem volt neked több mint 450lovad szerintem:)a 100ijjas orikat ütötted amugy csak:)Szerintme az se jobb mint ha fedez valaki:P

Ha nem indul el sneki csak én akkor is én nyerek:D
Ha mindenki ugyanolyna helyzetböl indult volna 1ora után mint én akkor megint nem ilyen lenne a helyzet:)

Harcosok 11-27-2006 14:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46997)
Csak tudnám Szecsa hogy befolyásolta hogy 2.-ik legyek :) sztem D (nem tudom ki volt) jobban befolyásolta azzal hogy 2 sereggel beütöttem :)

Tudod,hogy:
Ugy ,hogy ugy az látta,hogy őt már senki nem hagyhatja le de azért még engem lefokozás után lerengetett:)Vagy 200értéket;)

All times are GMT +1. The time now is 07:10.