![]() |
jahh, és azt kell még róla tudni, hogy színház is van az egyik felében... de az nem érint minket... :) (gondolom... :p)
|
Quote:
Én személy szerint annyira jó helynek nem tartom erre, mert "picit" nagy az az étterem ugyanakkor a nagy asztalok mozdithatatlansága és szeparáltsága miatt nehezen férnénk ott el. a sima asztalok a sarokban meg olyan snassz lenne... De amúgy most ugrik be. Szoktak lenni talik a fanyüvőben, egész hangulatos kis étterem, sztem megfelel, van kaja és sör is,és ha jól rémlik a dolog, akkor ott el is tudunk férni. ebben a témában Bubbát vagy Steffibáékat keressétek meg, általában ők szoktak ott lenni:) |
Quote:
|
Ott tartunk ezzel, mint az élőhalott módosításával. :D
|
Quote:
|
Jelenleg semmi extrát nem tudok mondani, de ezen a héten jó lenne lefixálni, és ténylegesen megbeszélni helyet.
Esetleg még nézelődhetünk a napokban, de kéne egy ember, aki eljön velem. Tsobit hívtam nézelődni, de nem jött :( |
Upsz, mégsem :p
|
Ma elintéztem a foglalást.
Cím: VI. Jókai u. 40 Hely neve: Joiner's Pub Február 27. 13:00-kor lenne a kezdés. A helyiség hátsó része a miénk. Itt egy kép, hogy merre van a pub. http://img27.imageshack.us/img27/888/jkaim.jpg Még valami. Enni a Lalibá konyháján lehet, most kifogtunk egy akciót is, mert március 15-ig óriási akció van :D 12-16 óra között 30% kedvezmény. 16-22 óra között, pedig 50% kedvezmény. Vannak főzelékek, görög ételek, levesek, tészták, saláták stb. Az első 3-4 órában iszunk, aztán meg beküldünk egy zöldborsó főzeléket sültkrumplival:D Aki tutira jön, az jelezhetné már most. Sztárvendégünk Tsobi lesz, a meglepetés arc, pedig Pool. |
A legfontosabbat elfelejtettem írni.
Tsobi jött el velem, és segített a döntésben :) |
Köszönjük a szerzezést, akkor mégsem pizzázni fogunk. :) Ha valaki a mekit megkívánja, az is közel van. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:59. |