![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tessék a TT pisztoly kisebb 9mm-es, több 60éves, és 420m/s a csőtorkolati sebbessége:) Amúgy az USP-nek 270 a Glock-nak 345 a csőtorkolati sebbessége de pl a Berettának is asszem 400 körül van, természetesen m/s-ban. |
Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a műtőasztalon fekszik, halálközeli élménye támad. Istent látja, és megkérdezi tőle,hogy tényleg meg fog-e halni?
Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.A nő felépül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva felépülve bankkölcsönt kér, hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán. Felvarratja a melleit, kis szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát, eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 20 masszázs mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bordáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan. Amikor az utolsó műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, elüti egy mentőautó. Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle: - Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni? - Basszus... nem ismertelek meg! |
Emlékeztem, hogy ez nemrég volt, de azóta hogy telhetett el 2hónap? :eek:
|
Bocsi, miután betettem, nekem is eszembe jutott h már lehet olvastam itt, de nem volt kedvem utánanézni. Kárpótlásul olvasd a következő bejegyzést majd:)))
|
Mondok egy pár aforizmát, csókold meg a. (csak vicc)
Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet.
Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas. Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup. A szálka a hal bosszúja. Az ámokfutás a jövő tömegsportja. A szakáll nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni. A sláger az a zene, ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki. Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet. Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát... Az önző csak magára gondol. Az irigy másokra is! A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. Házasság??? Nem szaporodom fogságban! A barátaim mindent megdugtak, ami mozgott, de én nem tartottam fontosnak, hogy ilyen korlátokat állítsak magamnak. A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek. Nem aggódom az államadósság miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára. A nagyotmondás ellen a nagyothallás az egyetlen védelem. A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán. Ki korán kel, az hülye - menjen el orvoshoz! Nem esik messze a vak a botjától. A pofon elhadart simogatás. Én különb vagyok, mint a többi ember, mert belőlem csak egy van, a többiből pedig sok. Amiről azt gondolod, hogy mások gondolják rólad, azt Te magad gondolod saját magadról. Okos pilóta alagútban nem katapultál... Nincs bajom a négerekkel, szeretném ha mindenkinek lenne egy. A szél a levegő azon része, amelyik siet. Már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban. Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát? A régész karrierje romokban hever. Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus legyek. Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz...elmész? Ha megéred a százat, akkor megúsztad. Nagyon kevesen halnak meg százéves koruk után. Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb. Lehet hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van! Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el. Az éttermek dohanyzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák! Kórustag voltam, amíg rá nem jöttek, honnan jön a zaj. Lehet itt is lesz pár ismerős, de jók:)) _________________________________________________ |
Érdekes törvények
Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot
állatokkal, de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár. Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket. A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy fadarabbal kell eltakarni. (Téglával?) Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Melyik fejet vágják le?) Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?) Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejemből ez a Guam.) A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy topless dolgozzanak. (Vajon pályázni kell erre a guami állásra?) A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?) A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával. (Egyikük várhat az ágy végénél.) (És ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.) Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni. (Milyen messze van innen Guam?) |
A baromfiudvarban fél kilós tojást tojik az egyik tyúk. Egy riporter megkérdezi tőle:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült? - Ez családi titok. - Tervei a jövőre nézve? - Egykilós tojásokat tojni. A riporter faggatja a sikeres kakast is: - Megmondaná, hogy hogyan sikerült? - Ez családi titok. - Tervei a jövőre nézve? - Szétverem a strucc pofáját! |
Az a strucc biztos guami származású volt................. :D:D:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:11. |