Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Hex 10-13-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267187)
Akkor a klántársad hazudott, ha kell elküldöm az összes levélváltásunkat és olvassál.
De ha már itt járunk, akkor Te meg a Tsobi barátodon keresztül könyörögsz, hogy ne bántsunk már. Arra sem vagy ember, hogy Te magad kérd?

sosem könyörögtem senkinek. Nem vagyok kíváncsi a levelekre.

Sami 10-13-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267185)
Sami, Te vagy ilyen agresszív? :D

Tudod Pool, csak a szokásos...
Ha nem a belső, bizalmi körből vét valaki a szabályok ellen, akkor rögtön, mint egy gyilkosnak ugranak neki.

Pool 10-13-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267189)
Tudod Pool, csak a szokásos...
Ha nem a belső, bizalmi körből vét valaki a szabályok ellen, akkor rögtön, mint egy gyilkosnak ugranak neki.

Nem ér ennyit az egész sztem...
Inkább Forza Juve! :)

Sami 10-13-2010 22:35

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267188)

Télleg? Ugye milyen szar érzés, amikor kiteregetik a szennyest? Te már többször nekem ugrottál ezen a fórumon, holott soha semmi okod nem volt rá, most sem, hiszen most sem szóltam hozzád egy árva szót sem. Akkor meg nem értelek, hogy mégis miért Te vagy felháborodva...

Hex 10-13-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267190)

ezzel egyet értek :)

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267191)
Télleg? Ugye milyen szar érzés, amikor kiteregetik a szennyest? Te már többször nekem ugrottál ezen a fórumon, holott soha semmi okod nem volt rá, most sem, hiszen most sem szóltam hozzád egy árva szót sem. Akkor meg nem értelek, hogy mégis miért Te vagy felháborodva...

nincs szennyes, amit takargatnom kellene :) mellé ment egy kicsit :)

ha röviden válaszolok, az azért van, mivel épp az anarch piacokat csinálom lefekvés előtt és 4 milliárd fát nem két perc alatt vesz vissza az ember :)

Sami 10-13-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 267190)
Nem ér ennyit az egész sztem...

Forze Juve!
Valaki itt már egyszer idézte az okos és a szamár történetét...
Jó éjt

Ati 10-13-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267189)

Nem is tudom... A legtöbb ember, amikor felhívják a figyelmét egy szabályszegésre, akkor nem úgy reagál, hogy csakazértse törli a tudottan szabálytalan beírást.... Lehet, hogy ez az oka?

Sami 10-13-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267188)

De akkor meg végképp nem értelek...
Miért rágalmazol butaságokkal? Ha nem tudod, hogy milyen levélváltás történt köztünk, akkor miért állítasz valótlanságokat?

Sami 10-13-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267194)
Nem is tudom... A legtöbb ember, amikor felhívják a figyelmét egy szabályszegésre, akkor nem úgy reagál, hogy csakazértse törli.... Lehet, hogy ez az oka?

Akartam törölni, de már törölted akkorára, amit ez úton is köszönök. Bocsánatot kértem már érte, törölni is akartam, de elkéstem vele. Mond, mit tegyek még?

Ati 10-13-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267195)
Ha nem tudod, hogy milyen levélváltás történt köztünk, akkor miért állítasz valótlanságokat?

És vajon Te, amikor pontosan tudod, hogy szabálytalanságot követsz el, akkor miért azt mondod, hogy nem érdekel?

Ati 10-13-2010 22:46

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267196)
Akartam törölni, de már törölted akkorára, amit ez úton is köszönök. Bocsánatot kértem már érte, törölni is akartam, de elkéstem vele. Mond, mit tegyek még?

Az a "nem törlöm" beírás egy kicsit erős volt.

Mindegy, jóéjt.

Hex 10-13-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267195)
De akkor meg végképp nem értelek...
Miért rágalmazol butaságokkal? Ha nem tudod, hogy milyen levélváltás történt köztünk, akkor miért állítasz valótlanságokat?

fórumon olvastam egyet, ha nem a valóságnak 100%-ig megfelelően emlékeztem rá, akkor természetesen egy bocsánatkérés jár neked :)

Sami 10-13-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267198)

Mindegy, jóéjt.

Azt még akkor írtam, amikor úgy gondoltam, hogy én ismerem jól a szabályokat, de tévedtem.
Akkor most minden mondatomért kérjek bocsánatot?

Kubbi 10-13-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267198)

Mindegy, jóéjt.

Azért ez elég szende szüzes hozzáállás :D
olvastam én már itt sokkal húzósabb dolgokat is...

Sami 10-13-2010 22:53

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267199)
fórumon olvastam egyet, ha nem a valóságnak 100%-ig megfelelően emlékeztem rá, akkor természetesen egy bocsánatkérés jár neked :)

Fogadva és köszönöm!
Hidd el, tudom mit írtam Lokinak!
Ettől függetlenül eggyel megyek neki :)

Sami 10-13-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 267201)
Azért ez elég szende szüzes hozzáállás :D
olvastam én már itt sokkal húzósabb dolgokat is...

Hát ez az :)

Ati 10-13-2010 22:58

Más esetlegtes szabályszegése nem jogosít fel Téged is a szabályszegésre.

Hex 10-13-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267202)
Fogadva és köszönöm!
Hidd el, tudom mit írtam Lokinak!
Ettől függetlenül eggyel megyek neki :)

hajrá :) de mi is ott leszünk ám mellette :)

vissza olvasva, tényleg picit bunkó voltam. Nem akarom a munkahelyi stresszre fogni. MIndegy.

jövök egy bocsánatkéréssel.

asszem minden adott egy jó kis alváshoz :)

Sami 10-13-2010 23:03

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267205)

Az engem nem zavar. A lényeg, hogy én beüssem, az már részletkérdés, ha nyóc sereg jön vissza.
De egyébként meg, annyira nem izgat most az A, hogy le is tojom nagyívben. Csak akkor izgat, ha fordulni kell B-ből. Ettől meg még messze vagyok.

Sami 10-13-2010 23:07

Quote:

vissza olvasva, tényleg picit bunkó voltam. Nem akarom a munkahelyi stresszre fogni. MIndegy.

jövök egy bocsánatkéréssel.

Hex, nyugi, nem vagyok sértődős típus, persze, kicsit elkap engem is hév, de aztán hamar lenyugszom. Én is bocsánatot kérek, ha megbántottalak.
Ati Tőled is bocs, de Te még mindig csak fújod a magadét. :D
Nehogy megsértődj ezen, mert ez épp egy poén volt! :)

Ati 10-13-2010 23:09

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 267207)
Ati Tőled is bocs, de Te még mindig csak fújod a magadét. :D
Nehogy megsértődj ezen, mert ez épp egy poén volt! :)

Amíg fújom, addig nagy baj nincs. :) Az csak akkor van, amikor már megunom a fújást. :)

Xeper 10-13-2010 23:16

Quote:

Akkor mehetnek rád a seregek :D

Remedy 10-14-2010 00:19

Vihar a biliben...

Volt egy szep utes, meg egy teljesen szokvanyos elfokozos 0-as, es annak kapcsan egymas torkanak ugrotok, pedig egyik resztvevo sem voltatok a csataban, azert ez eleg vicces...

NewJackCity 10-14-2010 01:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 267213)
Vihar a biliben...

Volt egy szep utes, meg egy teljesen szokvanyos elfokozos 0-as, es annak kapcsan egymas torkanak ugrotok, pedig egyik resztvevo sem voltatok a csataban, azert ez eleg vicces...

nem kotozkodni akarok de azért annyit hozzáfuznék hogy te gunyolodtál valakin amire a szovije a védelmére kelt és megjegyezte hogy tobbet kéne kexelned :)
és ezen indult az egész balhé amit mégt tetézett hogy sami kicsit korábban másolt be egy eseményt amire egy pannonos kérte lehet kicsit idegesebben a kelleténél hogy vegyék ki a szovijének az eseményet
tehát te inditottad be a lavinát azt most ugy csinálsz mintha kozod nem lenne hozzá :D

-Fegya- 10-14-2010 06:00

Térjünk vissza az 1A eseményekhez!

2010-10-14 00:01:05 Fejvadász (#4023) támadást indított AK47 (#3984) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1425 hektár földet.
Grat!

Remedy 10-14-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 267218)
nem kotozkodni akarok de azért annyit hozzáfuznék hogy te gunyolodtál valakin amire a szovije a védelmére kelt és megjegyezte hogy tobbet kéne kexelned :)
és ezen indult az egész balhé amit mégt tetézett hogy sami kicsit korábban másolt be egy eseményt amire egy pannonos kérte lehet kicsit idegesebben a kelleténél hogy vegyék ki a szovijének az eseményet
tehát te inditottad be a lavinát azt most ugy csinálsz mintha kozod nem lenne hozzá :D

Ha feltunt volna, a 0 hektaros utesen indult az egesz. (szivesebben vettem volna, ha ehelyett a Ti oldalatok csatabeszamolojat olvastam volna Toled, mint szenvedo fel, ujabb felesleges kotozkodes helyett)

Attol meg, hogy vmi eleirod hogy nem kotozkodni akarok, es utana kotozkodsz, ugyanugy kotozkodes marad.

Amugy pedig: valoban semmi kozom nem volt hozza.

Hogy en mit is irtam? Egy helyes allitast (ritkan gratulal) irtam vkirol, egy olyan neven szolitva, amit a sajat szovije ragasztott ra. Hogy ezzel hol volt gond, fogalmam sincs.

D vagy Á?:P 10-14-2010 12:20

Majd én irok beszámolót:D

Elöször is gratula a nagy ütésért!
Sajnos mivel a Big nem adta meg azt a lehetöséget amit anno a régi Pannon nekik megadott(ök békébe tudtak termeli,a törpét nem bántották stb),igy a fölsö orijaink is támadás alatt állnak,és nemtudják támogatni a feltörekvö országaink ,az igaz,hogy már vagy 2 hete készültünk szabizni,tudtuk h. védtelen jacket elöbb utobb megprobálják leszedni,csak idö kérdése,hiszen ennyi ori ellen nincs esélye,de elhuztuk az idöt és hát jöttek,most pedig folytatjuk tovább a B tervet meglátjuk pár honap mulva sikerül e kihozni valamit belöle.
Aki leirta volna a Pannont az ne tegye még egyszer megprobálunk majd alkotni valamit,küzdünk az igazságért a jó oldalon:D

J.Ati 10-14-2010 12:36

Várunk vissza titeket :)

Killer 10-14-2010 14:50

szegény védetlen Jack:D
alig 81% barakk és 100ra húzott morál kellett hozzá meg persze csontra kitámadás;)
se torony se kocsma,szerintem inkább én voltam védetlen de mindegy:rolleyes:
most már erősen idejétmúlt infók ezért nyugodtan ideírom,Fegya még csak priviben kapta meg:D

Killer 10-14-2010 14:57

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 267248)
Majd én irok beszámolót:D

Elöször is gratula a nagy ütésért!
Sajnos mivel a Big nem adta meg azt a lehetöséget amit anno a régi Pannon nekik megadott(ök békébe tudtak termeli,a törpét nem bántották stb),igy a fölsö orijaink is támadás alatt állnak,és nemtudják támogatni a feltörekvö országaink ,az igaz,hogy már vagy 2 hete készültünk szabizni,tudtuk h. védtelen jacket elöbb utobb megprobálják leszedni,csak idö kérdése,hiszen ennyi ori ellen nincs esélye,de elhuztuk az idöt és hát jöttek,most pedig folytatjuk tovább a B tervet meglátjuk pár honap mulva sikerül e kihozni valamit belöle.
Aki leirta volna a Pannont az ne tegye még egyszer megprobálunk majd alkotni valamit,küzdünk az igazságért a jó oldalon:D

ez az egész egy nagy marhaság!!!tudtátok nagyon jól hogy harc lesz mégsem csináltatok az égvilágon semmit!nem készültetek kontrákra semmit nem változtattatok az országokon!!már anno amikor csak én egyedül voltam ott és támadtam a 2!!!! oritokat akkor sem volt semmi ellenakció!pedig a lehetőség adott,de persze jóval egyszerűbb itt meg persze skypon kavarni a szart és hülyeségeket terjesztgetni a Bigről;)
amikor pedig valós harci helyzet van akkor szabi és szk.
szerintem ez nem rólunk ad szegénységi bizonyítványt:rolleyes:

Merengő 10-14-2010 16:52

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 267256)
ez az egész egy nagy marhaság!!!tudtátok nagyon jól hogy harc lesz mégsem csináltatok az égvilágon semmit!nem készültetek kontrákra semmit nem változtattatok az országokon!!már anno amikor csak én egyedül voltam ott és támadtam a 2!!!! oritokat akkor sem volt semmi ellenakció!pedig a lehetőség adott,de persze jóval egyszerűbb itt meg persze skypon kavarni a szart és hülyeségeket terjesztgetni a Bigről;)

Ne mondj olyat, ami nem igaz, nem a telepen árulod a kacatjaidat :) Semmit sem tudsz a klánunkról, és ha átgondolnád amit leírtát, rájönnél mekkora ökörség .. Jó lenne, ha elfelejtenéd még azt a szót is, hogy pannon. Viktorra meg egy rossz szavad sem lehet, ő ahova eljutott nem tápolt ütésekből csinálta. lehet ha olyan háttérbe mész fel mint ő, még mindig ott csücsülnél 400k értéken ... :)

D vagy Á?:P 10-14-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 267256)

Ugy látom nem igazán értetted amit leirtam,nem vádoltam senkit,ezt honnan szedted?:D csak az igazságot irtam le.Az igaz,hogy jack nem csinált semmit ezt elkurta,de öszintén te mit épitettél volna még át belöle ugy,hogy a kavics is nálatok van,ha mindent átépit a többi orinak is vége...,ez volt a max amit kihozhattunk belöle,mondom neked könnyü dolgod volt, a nagyobb klántársaid sértetlenül tudnak termelni,támogatni téged nekünk viszont minden oriban számitani kell a támadásra.Szkra nem menekült senki,max szabira mentünk el hirtelen,de irtam is h. ez a terv része,ha figyelmesen elolvastad volna amit irtam nem irtál volna butaságot,rolatok meg semmilyen szegénységi bizonyitványt nem irtam söt az ütéshez is gratuláltam ez szintén buta dolog volt leirnod.De mondom ne irjatok le minket,leállunk harcolni ha oda kerülünk és esélyünk is lesz.

J.Ati 10-14-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 267267)
ő ahova eljutott nem tápolt ütésekből csinálta. lehet ha olyan háttérbe mész fel mint ő, még mindig ott csücsülnél 400k értéken ... :)

Mit jelent a tápolt ütés?
Ez így elég nagy hülyeségnek hangzik :)

Killer 10-14-2010 17:04

Quote:

Ne mondj olyat, ami nem igaz, nem a telepen árulod a kacatjaidat :) Semmit sem tudsz a klánunkról, és ha átgondolnád amit leírtát, rájönnél mekkora ökörség .. Jó lenne, ha elfelejtenéd még azt a szót is, hogy pannon. Viktorra meg egy rossz szavad sem lehet, ő ahova eljutott nem tápolt ütésekből csinálta. lehet ha olyan háttérbe mész fel mint ő, még mindig ott csücsülnél 400k értéken ... :)

mit is írtam ami nem igaz??
hogy jön ide Viktor??:eek:
nem is tudtam hogy pannonos:D
annyit tudok a klánotokról,hogy soha semmi ellenakciót nem láttam még tőletek,és ennyi nekem bőven elég.a háborút itt nagyszerűen vívjátok,csak amikor nem itt kell akkor van kaki:D
a 400k-s értékről pedig annyit hogy én teljesen önerőből értem fel odáig úgy hogy közben együtt haladtunk a klánommal!mindenki fent volt,és ezt az én vezérségem alatt értük el akkoriban alig néhány ország volt felettünk nem olyan volt a pontlista mint manapság.nem mellékes az sem hogy lett volna miből feljebb menni,de nem kívánta a klánérdek hogy magasabb értékre kerüljünk.

J.Ati 10-14-2010 17:11

Egyébként én is megkaptam a irigykedőktől, hogy jáájjj te tápolva vagy, háát úgy könnyűűű.
Ezen felül nem is kell teljesíteni semmit, elég ha belépünk a klánba, és másnap 20k hekin van az ember :)

Killer 10-14-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 267268)
Ugy látom nem igazán értetted amit leirtam,nem vádoltam senkit,ezt honnan szedted?:D csak az igazságot irtam le.Az igaz,hogy jack nem csinált semmit ezt elkurta,de öszintén te mit épitettél volna még át belöle ugy,hogy a kavics is nálatok van,ha mindent átépit a többi orinak is vége...,ez volt a max amit kihozhattunk belöle,mondom neked könnyü dolgod volt, a nagyobb klántársaid sértetlenül tudnak termelni,támogatni téged nekünk viszont minden oriban számitani kell a támadásra.Szkra nem menekült senki,max szabira mentünk el hirtelen,de irtam is h. ez a terv része,ha figyelmesen elolvastad volna amit irtam nem irtál volna butaságot,rolatok meg semmilyen szegénységi bizonyitványt nem irtam söt az ütéshez is gratuláltam ez szintén buta dolog volt leirnod.De mondom ne irjatok le minket,leállunk harcolni ha oda kerülünk és esélyünk is lesz.

mondjuk Jack országa az igencsak prímán volt kiépítve!mint írtam is nem kicsit ki kellett gyúrni magam az ütéshez.
szk-ra nem ment senki???érdekes én kicsit nagyobb létszámra emlékszem:)
az hogy valóban készültetek szabira az látszik is,mert egyik országotok sincs az egekbe fokozódva.a kavics az ha jól tévedek nálatok volt először;)
nem írtam hogy bárkit is vádoltál volna.így hirtelen ennyi:)

D vagy Á?:P 10-14-2010 17:39

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 267274)
mondjuk Jack országa az igencsak prímán volt kiépítve!mint írtam is nem kicsit ki kellett gyúrni magam az ütéshez.
szk-ra nem ment senki???érdekes én kicsit nagyobb létszámra emlékszem:)
az hogy valóban készültetek szabira az látszik is,mert egyik országotok sincs az egekbe fokozódva.a kavics az ha jól tévedek nálatok volt először;)
nem írtam hogy bárkit is vádoltál volna.így hirtelen ennyi:)

Igen azt tudtuk,hogy kikell gyurnod magad,ha még jack mellett lenne 1-2 ori máris jobb helyzetbe vagyunk,igy sajnos csak végignéztük volna ahogy mindegyik alatta levö oritok végigüti,Serg még beletudna szolni a harcokba de sajnos külföldön van ,igy rá nem számithattunk. Persze a helyetekben én ugyanezt csináltam volna jo terv volt,a csapodás elötti akcio is jo volt és nem is számitottunk rá.A létszám meg visszaáll ahogy jövünk,legalábbis remélem:D

Killer 10-14-2010 17:45

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 267275)
Igen azt tudtuk,hogy kikell gyurnod magad,ha még jack mellett lenne 1-2 ori máris jobb helyzetbe vagyunk,igy sajnos csak végignéztük volna ahogy mindegyik alatta levö oritok végigüti,Serg még beletudna szolni a harcokba de sajnos külföldön van ,igy rá nem számithattunk. Persze a helyetekben én ugyanezt csináltam volna jo terv volt,a csapodás elötti akcio is jo volt és nem is számitottunk rá.A létszám meg visszaáll ahogy jövünk,legalábbis remélem:D

tetszetős hsz sokkal jobban szeretem mint a sárdobálást:)
az amúgy érdekelne nagyon,hogy a csapódás előtti akció meghíúsított valamit??:)
akár privibe is jöhetne.arra már nem mernék megesküdni melyikünk fejében körvonalazódott ez a rendkívül sumák gondolat,de nekem nagy reményeim voltak benne:)

vityu 10-14-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 267255)
szegény védetlen Jack:D
alig 81% barakk és 100ra húzott morál kellett hozzá meg persze csontra kitámadás;)
se torony se kocsma,szerintem inkább én voltam védetlen de mindegy:rolleyes:
most már erősen idejétmúlt infók ezért nyugodtan ideírom,Fegya még csak priviben kapta meg:D

Nekem meg megvolt a magam éplistája, kintlévője (gyönyörű látvány volt :D).

Quote:

Viktorra meg egy rossz szavad sem lehet, ő ahova eljutott nem tápolt ütésekből csinálta. lehet ha olyan háttérbe mész fel mint ő, még mindig ott csücsülnél 400k értéken ... :)

Milyen az a háttér? Tessék, hallgatom.

Egyébként a tápolt ütésről... amikor legutóbb találkoztam vele, akkor éppen egy valag lóval indult el nagyobb országot csinálni magából, tőlünk. Majd azt mondta pihen kicsit szk-n, majd amikor megkerestem, mert kellett volna a pékek elleni harcban, azt mondta, hogy megy a pannonba... Igaz, nem tápolt, mert nem mindent mi termeltünk meg... Minden relatív persze. Lehet, hogy rosszul is emlékszem.

D vagy Á?:P 10-14-2010 18:12

Milyen az a háttér? Tessék, hallgatom.

Egyébként a tápolt ütésről... amikor legutóbb találkoztam vele, akkor éppen egy valag lóval indult el nagyobb országot csinálni magából, tőlünk. Majd azt mondta pihen kicsit szk-n, majd amikor megkerestem, mert kellett volna a pékek elleni harcban, azt mondta, hogy megy a pannonba... Igaz, nem tápolt, mert nem mindent mi termeltünk meg... Minden relatív persze. Lehet, hogy rosszul is emlékszem.[/quote]

Tudtam h. irni fogsz ez után a beirás után,lehet veszek egy lottot holnap:D
Amit egyedül elvertem tartalékot azt én honapokig gyüjtögettem,éjszakáztam figyeltem stb. Az hogy a többiek beleszartak az egészbe arrol nem tehetek többek között ezért se mentem vissza,vagy 2-3 honapig janival 2en voltunk abbol is elegem lett,és azt ne mond hogy csak a pénzt vittem el mert szerintem elég sokat tettem a dragonért amig ott voltam,különben nem kerestél volna meg már azota is miota átigazoltam.

All times are GMT +1. The time now is 22:03.