![]() |
Quote:
|
Grat mindenkinek aki részt vett a párbajon!
Sajna nem telt meg a párbaj és így Drag bukott is vele...:( :( -Azért a topic is megérdemelne pár kitüntetést nemsokára! .:Valjuk be Harcosok nélkűl nem lenne ennyi hsz.:Szóval grat neki is az arcáér! Jó éjt...és ,ha most nem mennék aludni akkor ébren lennék ez 100% |
Azért ez ne mpárbaj amit Harcosok művel.
Komolyan mondom 500 ijjat meg varit tolit es semmi tamadosereg. Nyerni nem úgy kell hogy lopsz meg artozol semmi mas.Kicsit furcsan vagy bekötve de itt támadni is kell. Szerintem. Néztem a gömböd. Wá. Hol a pénz?Hol a morál? Nem lehetsz vmi jó ha egyik masik is a béka segge alatt... |
Quote:
Alba, ugyanmar..hisz megmondta... Quote:
(Jollehet, nekem irt jatek kozben egy uzit olyan 6 fele, hogy 80% koruli a moralja es 3 nyillal ment felfele..) Csak tudnam, hogy hova tunt... :rolleyes: |
ez a topik akkora lol hogy az vmi embertelen :)
Harcosok,ne haragudj hogy ezt mondom,de röhejes vagy kicsit :) nem akartalak megsérteni,így érzem :) |
Quote:
|
Quote:
|
A szavazast nem akarod ujrainditani, Synkel? :)
(Vagy nem lehet? :D ) |
Quote:
A szavazás télleg elavult, de a magam csökevényes képességeivel örülök, hogy ennyit is sikerült összehozni, nemhogy újat indítani:D |
szerintetek Harcosokat elengednék egy hód talira ?:) Mert arra mindenképp elmennék élőbe vajon hogy osztja a Zistencsászár :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:16. |