![]() |
Quote:
Azért,mert egy témában nem értettünk egyet nem kell mindenhol megtalálni a hülyeségeiddel. Írd meg priviben nyugodtan mi a bajod és ennyi. Én nem fogom kiteregetni a személyes üzeneteidet,ebben biztos lehetsz. Ja és szívesen a pirit! A privát üzeneteket is teregesd ki,úgy kell azt! Nem akarsz politikus lenni véletlenül?:) |
Quote:
Ha ennyire zavar akkor törlöm, de azt hittem hogy ez itt az elismertség topik ahol arról van szó hogy kitől mire ki miért kapott kockát :]] Ám azt annyira nem tartom poénosnak hogy leirom a véleményem arról hogy szerintem miért nem okés dolog "jóreggeltre" kockát dobni, erre te csakazértis hasonló színvonalban idelöksz egyet, majd kikéred magadnak hogy én provokállak :O Hátttt bocccsi... :S és az indoklás mért személyes üzenet? De rendben, kiszedem. Ha rosszul értelmeztem a topikot akkor elnézést :eek: :) |
Quote:
Arra+,hogy ki,mire,miért,kitől,hova kapott arra pedig van három külön téma! Ha gondolod megkeresem neked,ha nem tudod használni a keresőt. |
Quote:
|
Quote:
Ja és nyugalom nincs baj,ne idegeld magad. Olvass vissza rendesen és ne csak az utcsó 10-15 oldallal, kezdjél élcelődni. Kezd az elejétől;) |
Quote:
On: Elismertség: tök jó dolog amikor egy közösség moderálja magát, amig az valós dolgokért történik. Jóreggeltért nálam nem jár kocka, és én is sajnálom, hogy ahogy Ati írta, elcsúszott ebbe az irányba a dolog. |
Mint az oviban......:eek:
|
Quote:
Részemről ennyi:) Ez a téma+vita már halál unalmas.. Ébredj fel és olvass vissza kérlek ;) Vagy használjam helyetted a keresőt gyors csopi királya:D:D |
Quote:
Csak most én vagyok az óvónéni:D:D |
Quote:
galambtenyészet rlz .. |
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |