![]() |
Quote:
Na mindegy! Ne bojgassuk, tudja mind2 fél mik történtek a háttérben. Annyit kérnék az ovisok bizonyos tagjaitól, hogy ne írkáljanak ide olyan dolgokat amihez lövésük sincs, és nem látják át az eseményeket. |
arwyl megkérlek újra, ha mondassz vmit, azt támaszd alá!
a szövegelésen kívül történtek még érdekes ütések az A topban: 2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 886 hektár földet. 2007-08-29 16:01:01 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 741 hektár földet. 2007-08-29 16:01:00 NorbertoA szövetsége (#3073) támadást indított -- blade71 -- (#3066) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1069 hektár földet. szegény blade szép lassan lehuzan :( |
Quote:
|
A visszafelé nyilazók nevében köszönjük a gratulációkat, kis szerencse kellett hozzá, de meglett :D eddig ez a rekordütésünk:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
nade jó végre lehetett mitolvasni, mégha több is volt a vita mint az esemény:p
Persze spec ha itt vita van remélem a harcmezőn méginkább.. |
nekem azert ez a blade lecsapkodas tobb sereggel 1szerre eleg gyanus. elozo nap meg blade utott sikeresen - tehat nem lehet igazan kezdo -, masnap meg bekap 3 utest 1szerre, aztan meg 2-t 1szerre - eleg jelentos hekiveszteseggel. roppant gyanus... legalabbis szamomra. ;)
|
Sztem sem a Szkarának, sem Ovinak nem kellene vitáznia ilyeneken, főleg nem ennyi idő eltelte után és főleg nem itt és persze főleg nem így.. :rolleyes:
Blade elleni támadásokat én spec nem tartom furcsának.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:53. |