![]() |
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem sok kedvem van szmogban lenni.
Tudom, hogy a szórakozóhelyek többsége ilyen, de azért ha egy mód van rá szeretnék kilátni a füstből :) Na, majd nemsokára elindulok, és remélem találok olyan helyet, ami mindenkinek meg fog felelni. |
Quote:
Az milyen:confused::D Egyébként mondhatnád, ha tudsz kellemes helyet, nem kell rám várni:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyelőre nem sok helyen voltam, de ahol voltam az nem jó. Még jövőhéten nézelődök, aztán ha semmi, akkor valamelyik résztvevő jól bevált helyét megnézhetjük. Viszont a korai időpont miatt szinte bárhová beférünk, mert a legtöbb szórakozóhelyen este van élet. Egyébként egy ismerősöm teázót is javasolt, mert van a nyugatinál egy jó kis teázó, de ott nem lehet szeszt inni. |
Quote:
|
Quote:
Max, ha Pool nagyon vágyik egy kis szeszre, akkor a pizzázás, és a díjátadó után elkísérem egy kocsmába :D |
Nem lenne rossz egy olyan hely, ahol enni is lehet, meg nem nézik ki az embert :)
De ha nem, akkor nekem mindegy... viszont a feb 27-et, mint időpontot most már jó lenne lefixálni... sztem... |
Quote:
Délután 2 körül meg elég nagy pangás van, szóval sok lehetőség közül lehet választani. Felőlem fixálhatjuk az időpontot :) |
Quote:
nem biztos, hogy mindenütt díjaznák de hát ti éltek ott, nem tom ott milyenek a benszülöttek |
All times are GMT +1. The time now is 18:38. |