Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Pepa 04-02-2008 19:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 168141)
Én inkább valami olyasmiben reménykedem, hogy egy talira én viszek egy üres dvd-t ő meg hoz nekem egy telit :p:D

Egy rész 700 mega, egy dvd 4.4 giga. Beszélj vele. Talán segít.

Andrew 04-02-2008 19:43

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 168142)
Egy rész 700 mega, egy dvd 4.4 giga. Beszélj vele. Talán segít.

Még ráréek... majd ha lesz valami pesit tali... apropó, nem akartok szervezni? ;)

Tsobi 04-02-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 168143)
Még ráréek... majd ha lesz valami pesit tali... apropó, nem akartok szervezni? ;)

Attila említette,hogy szervezi ..

Pepa 04-02-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168144)
Attila említette,hogy szervezi ..

Egyenlőre csak az említés szintjén áll csak:D

J.Ati 04-03-2008 00:23

Hát a tali az nagyon lassan van szervezve,hogy tuti jó legyen:):p
A maffiózók meg nem tudom,hogy lesz...Az első 5 évad dvd formátumban van meg szinkronosan a 6. évad,pedig angolul.Viszont a 6. évad most megy a tv-ben és pár rész megvan aviban magyarul.

Off: Már 6-ot ér az elismertségem:p:cool:

N.a.t. 04-04-2008 00:36

Csak hogy visszatérjünk a topic eredeti témájához :$ :P :]] :
Most én meg itt kérdezzem meg hogy mi ez a zöld kocka mizéria? :rolleyes:
Sosem tudtam hogy az elismertségi pontok mire vonatkoznak, ki és mi alapján mikor kinek mire és miért mennyit adhat, és nem is érdekelt. Most sem tudom.
Mint ahogy azt sem, hogy nekem mikor ki mire mit adott.
Egy szempont alapján értékelek (mégha az indoklást el is ütöm esetleg egy poénnal) az pedig az hogy a beirt hozzászólás nekem mennyire tetszik vagy mennyire nem. Az se érdekelt soha hogy nekem ki adta, az sokkal inkább hogy mire.
És nem hogy nem kunyiztam, de nem is kértem soha zöldet senkitől, és nem is fogok, se "poénból" ( :S) se nem poénból. Igaz hogy én nem is vagyok senki :P :]]
És szerintem Atinak tökigaza van abban hogy már rég rossz ha jóreggeltekre osztogatnak sokan zöldet, másnak meg ugyanezért pirosat.
Most pedig várom hogy majd kapom az ívet :ĐĐ

Tsobi 04-04-2008 11:45

A mizéria generálásához erősen hozzájárulnak azok is,akik ennyire nagyon nem értik,hogy miért is van mizéria,hisz őket nem érdekli a dolog,de azért ne legyen,mert a végén még mizéria lesz belőle.

:p

N.a.t. 04-04-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168383)
A mizéria generálásához erősen hozzájárulnak azok is,akik ennyire nagyon nem értik,hogy miért is van mizéria,hisz őket nem érdekli a dolog,de azért ne legyen,mert a végén még mizéria lesz belőle.

:p

Hát erre nc :/
Véleményem szerint Atinak igaza van, mindennek akkor van értelme, ha az képes betölteni eredeti célját és feladatát.
A zöld kocka képes? Nem képes.
Egyébként nem mondtam, hogy ne legyen, nekem hótmindegy hogy van kocka vagy nincs kocka, sőt a színe se zavar, szeretem a zöldet és a vöröset is, sőt még a fehéret is ha üvegben van és 5 puttonyos, én aztán igazán nem vagyok válogatós :ĐĐ
Viszont az jó lenne ha tényleg nem a jóreggeltet értékelnénk.
Jöhetnek a pirik ezért a hsz-ért is :P
:]]

N.a.t. 04-04-2008 12:23

Attila (: köszönöm az első piros kockámat ;]]

Valezius 04-04-2008 12:36

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168387)
Attila (: köszönöm az első piros kockámat ;]] Főleg az indoklás tetszik : "Ha ennyire kéred én adok :D" Erről beszéltem :ĐĐ

És még azt mondod, hogy sose kuncsorogsz :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 19:16.