Quote:
Originally Posted by Steve
(Post 121095)
GHa Yberia megjelenik megy a szájkarate egyből... pediig a többi ovis tök jó fej :)
Grat az ütéshez!
Synkel, majd ha egyszer feljutok az Aba felemelem a kezem! ;)
|
Steve, én meg meguntam a jópofizást olyanokkal , akik akkor sírnak ha érdekük úgy kívánja, így a szókimondás ha bunkóság, vagy nemjófejség akkor az vagyok, bevallom az ex Monro növendékek mindig is kiemelt negatív helyet fognak elfoglalni a szívemben, hogy miért miért nem tudja, aki itt volt. A sok többi jófej Ovisban többek közt én is tartom a lelket, tartással, tisztánláttatással, amikor évek munkáját teszik egyesek szavazgatással, rosszindulattal tönkre. Lassan a sok jófej emberünk mind kikopik a sok mismásoló érdekfórumozónak hála. Belőlem meg a jófejség. :)
Mellesleg, mivel Téged a normális játékosok közé sorollak megkérnélek, hogy olvasd vissza Cyby addonjait, ahol teljesen értelmetlenül emleget és - személyeskedik - olyan neveket, aki még csak nem is jelentkezett itt a fórumban se dícsérni - mivel a teljesítmény önnmaga jutalma -, de főleg nem bántani,- szidni más játékosokat.
Az addonom többi részét inkább leszedtem, mert nem szándékozom szócsatákat vívni, mindenesetre szomorúan látom, hogy itt csak egyesek véleménye lehet jó és igaz, a másikét vagy leépítik, vagy ellehetetlenítik. Nos az én véleményem nem mai gyerek már, így nem kell győzködni sem, akit érdekel -érdekel, akinek tetszik -tesztik, akinek nem, az meg tudja hol a helye,- és ez egyben kijelentés és felszólítás is.
uff: Spanyol
|