Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Yberia 08-28-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 121095)
GHa Yberia megjelenik megy a szájkarate egyből... pediig a többi ovis tök jó fej :)

Grat az ütéshez!

Synkel, majd ha egyszer feljutok az Aba felemelem a kezem! ;)

Steve, én meg meguntam a jópofizást olyanokkal , akik akkor sírnak ha érdekük úgy kívánja, így a szókimondás ha bunkóság, vagy nemjófejség akkor az vagyok, bevallom az ex Monro növendékek mindig is kiemelt negatív helyet fognak elfoglalni a szívemben, hogy miért miért nem tudja, aki itt volt. A sok többi jófej Ovisban többek közt én is tartom a lelket, tartással, tisztánláttatással, amikor évek munkáját teszik egyesek szavazgatással, rosszindulattal tönkre. Lassan a sok jófej emberünk mind kikopik a sok mismásoló érdekfórumozónak hála. Belőlem meg a jófejség. :)

Mellesleg, mivel Téged a normális játékosok közé sorollak megkérnélek, hogy olvasd vissza Cyby addonjait, ahol teljesen értelmetlenül emleget és - személyeskedik - olyan neveket, aki még csak nem is jelentkezett itt a fórumban se dícsérni - mivel a teljesítmény önnmaga jutalma -, de főleg nem bántani,- szidni más játékosokat.

Az addonom többi részét inkább leszedtem, mert nem szándékozom szócsatákat vívni, mindenesetre szomorúan látom, hogy itt csak egyesek véleménye lehet jó és igaz, a másikét vagy leépítik, vagy ellehetetlenítik. Nos az én véleményem nem mai gyerek már, így nem kell győzködni sem, akit érdekel -érdekel, akinek tetszik -tesztik, akinek nem, az meg tudja hol a helye,- és ez egyben kijelentés és felszólítás is.

uff: Spanyol

J.Ati 08-29-2007 00:52

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121056)
2007-08-28 11:00:56 -- blade71 -- (#3066) támadást indított Ártatlan vagyok:) (#2692) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1234 hektár földet.

szép ütés...

és igen utánna rakom,h lehiénáztam

2007-08-28 13:00:54 Cyby_Birodalma (#338863) elfoglalt 193 hektárt --== Katana ==-- (#240342) országától.
2007-08-28 13:00:54 Cyby_Birodalma (#338863) elfoglalt 233 hektárt --== Katana ==-- (#240342) országától.

2007-08-26 16:01:06Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított "Rite" (#2697) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 665 hektár földet.

Én még ezt tenném hozzá!
Rite nevű klánban kezdtem az 1/A-t és kicsit bénán szabiztak ezért kapták be az ütést.
Eddig azért se akartam bemásolni ide,mert fél klán volt szabin,de mostanra szerencsére sikerült szabizniuk rendessen.
Grat nekik:D
És persze grat a sikeres szemfülesnek meg a hiénának is:o

Arwyl szelleme 08-29-2007 06:03

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 121098)
ex Monro növendékek

A Szkara alapítóitból már senki nincs a klánban. Én vagyok egyedül már abból a társaságból, de én is később léptem csak be Monrohoz. Magyarul ez a klán már teljesen más csak a neve és száma egyezik. Azaza max én vagyok mondható "Monro-növendéknek", amit nem is szégyellek, mert rengeteget tanultam tőle.

Xeper 08-29-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121086)
Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit és ez így csak bukó lehet KI SE MERTETEK JÖNNI ránk! Azt hogy a rátok menő Szkara sereget hogyan fogtátok meg, jobb ha nem is részletezzük...

Ezen meg én sértődhetnék meg (illetve az a néhány ember, aki még ott volt azon a bizonyos estén)

De nem teszem, inkább gratulálok én is a visszafelé nyilazóknak a szép ütésért, valamint a kis ártatlan szépítéséért :)

2007-08-29 10:00:57Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Alpok isteni démonjai (#2146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 658 hektár földet.

Arden 08-29-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121086)
Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit ...

tehát szted csak Ákos tud közülünk,abból a csapatból játszani? :)
érdekes hozzáállás,és gondolat,nem értek vele egyet,de ez legyen az én gondom :)

Cyby_ 08-29-2007 18:17

akkor csak egyet szeretnék kérdezni,mekkora is volt az ovi támadó serege nem emléxxem pontosan rá?:)

Arden 08-29-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121271)
akkor csak egyet szeretnék kérdezni,mekkora is volt az ovi támadó serege nem emléxxem pontosan rá?:)

csak annyit szeretnék kérni,h abba ne szóljatok bele,amibe nem láttok bele :)
nem biztos h azért nem mentünk ki,mert iszonyat mód ránk ijesztettek,hanem esetleg más is közrejátszhatott :)

Arwyl szelleme 08-29-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 121267)
tehát szted csak Ákos tud közülünk,abból a csapatból játszani? :)
érdekes hozzáállás,és gondolat,nem értek vele egyet,de ez legyen az én gondom :)

Nem egészen ezt írtam. "Ákos aki egyedül közületek átlátta".

Attól, hogy nem láttok át dolgokat nem azt jelenti, hogy nem tudtok játszani.

Cyby_ 08-29-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 121275)
csak annyit szeretnék kérni,h abba ne szóljatok bele,amibe nem láttok bele :)
nem biztos h azért nem mentünk ki,mert iszonyat mód ránk ijesztettek,hanem esetleg más is közrejátszhatott :)

ti voltatok a támadó klán,elméletileg ők a felkészültebbek,vagy rosszul tudom?És sztem nicns megtiltva ,h kirakjon a vezér orit/orikat vagy bevegyen...szóval a szájkaratét zárjuk le,ez nem az a hely

Arden 08-29-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 121278)
ti voltatok a támadó klán,elméletileg ők a felkészültebbek,vagy rosszul tudom?És sztem nicns megtiltva ,h kirakjon a vezér orit/orikat vagy bevegyen...szóval a szájkaratét zárjuk le,ez nem az a hely

én is szeretném lezárni a szájkaratét,semmi értelme nincs. :)
csak megjegyeztem egy dolgot,ami bántott személy szerint engem,nem kívántam vitázni miatta. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:59.