![]() |
Quote:
|
Quote:
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
|
Már megint Hétfő van és már megint dolgozni kell.
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááÁÁÁÁÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁÁ |
És már megint beteg vagyok :(:(:(:(
|
Quote:
|
Valami azt súgja, hogy ma nem én leszek a Hód legnépszerűbb embere...
|
Quote:
|
Quote:
még mindig beteg vagyok :( erre lettem kárhoztatva :( |
Quote:
A kocsmai molylepkék népszerűtlenebbek, pedig ők is, csak az igazat mondják.:rolleyes: |
Hmmm gurjjg kivan nkjgkg életbe.
Remélem reggel már összejön:) |
Quote:
:D:D |
Quote:
Jajj dehogy még csak az kéne:D:D |
Kezd elegem lenni az 5percekből:mad:
tegnap is 5percel késöbb kelek, minthogy a piacra kellett volna visszarakni a katit, úgyhogy ijászok utaztak. ma meg sikerült a kopás után hazaérnem 5percel, mert elöttem ment el az éjszakai, jah és a sofört ha meglátom szétszedem, mert nagyon kedvesen zárta rám az ajtót, és hasonló képpen intett a kopogásomra... |
<**********@citromail.hu>: host server01.citromail.hu[195.70.38.234] said: 511
sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 ) (in reply to RCPT TO command) Annyira imádom a freemail szolgáltatókat... Egy létező, éppen tesztelésre használt e-mail címemre random közli, hogy bocs, nincs is ilyen cím. Nem értem, hogy miért van annyi ember, aki ilyen címeket használ, amikor ma már minden net-előfizetéssel utánad dobnak 5-10 NEM INGYENES címet is akár... És akkor persze megy a csodálkozás, hogy miért nem kapod meg az azonosítókódot, a jelszóemlékeztetőt, a visszaigazoló leveleket... Mert a szolgáltatód szerint nem is létezel, azért... |
Ati én nem ingyenest használok, sőt, és látod mekkora öngólba futottam vele :D
|
Quote:
|
Közben dobta még vissza ugyenezzel, úgyhogy igazán "jó" a levelek fogadási aránya... Végülis egyelőre 50% fölött van...
|
Quote:
|
Quote:
Vagyis... végülis kitiltják saját magukat azzal, hogy nem fogadnak leveleket, szal végülis akkor semmi teendőm nincs is ezügyben. :D:D:D |
ment a levél, dobjam a linket vagy mi legyen? :)
|
Quote:
|
jó hírek :)
Köszönjük visszaigazolásodat! Az ügyet továbbítottuk ügyfélszolgálatos kollégáinknak, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. További jó játékot! |
Quote:
|
váááááááááá :mad: :mad:
már látom magam előtt a nem is annyira távoli jövőt: nyersekre fogok vigyázni lehetetlen időpontokban én is. :mad: :mad: :mad: lehet, hogy az lesz az a pillanat, amikor az adott országomban meg fogok nyomni 1 bizonyos gombot. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: egyáltalán hogy bírják egyesek az ilyesmit? :confused: |
Quote:
trükkös ám hajnali 3kor kelni, mert jön vissza a fa... és utána még 4-kor és 5kor is mert van még kint agyag meg kő is :D:D |
Quote:
csakhogy ez a nyersipakolós dolog nem egy lassú csopiban van. :( így marad a piacozás hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor. rájöttem, hogy a lassú csoport még nem teszi annyira függővé az ember fiát. a bajok akkor kezdődnek, amikor már "muszáj" normálban játszani. |
Quote:
de egy jó tanács: ahányadik alkalommal kelsz föl egy éjjelen, annyi órát húzz föl :D másodikra még talán fölkelsz, de a haramdik alkalmat már tutira átalszod :) |
Szerintem egy játékos nem attól lessz függő hogy normálban vagy lassúban jáccik...
|
Quote:
|
:)
Én lassúban is függő voltam meg normálban is az vagyok! Ha muszáj kelni akkor muszáj és nincs mese:D |
Fáért felkelni??? :D
Amióta elúszott kb 500k darab fám (átlagár felett 50 aranyért kitéve (1500arany)) azóta nem érdekel a nyersipiac :p :rolleyes: |
ebbe a melegben mindenki megbuggyan???:mad:
Angolban 3napja háborúzok mf óriásként egy szövivel. a szövi jócskán felettem van 2-3körre (nem zavar mert vándor vagyok). Elkezdett lopkodni az egyik, erre mészároltam 1-et bosszúként. Nah ezután elkezdödött a háború, ami abból áll,hogy tolival tekit,pénzt lopnak gyilkolják a katijaimat, illetve dobálják rám a száraz/vihart, meg a tűzlasztikat. az egyiket már szanaszét mészároltam, és most kezdem a másikat. nekik csak 1ik tagjuk fér be és akkor is csak 1 full sereggel, ha kitámadok. Irtam nekik ,hogy sztem nincs értelme ezt folytatni és hagyjuk abba. Erre válaszolt, hogy nem fogják. Áruljátok el mi értelme van ennek??? én csak a seregem koptatom, míg ők jóval nagyobb károkat szenvednek tartósan a kati piac üressége miatt. Miért jó ez nekik? |
Quote:
|
Quote:
Azért nem úgy néznek ki a dolgok, mint ahogy te itt lefestetted:) |
Quote:
|
Gyerünk-gyerünk ki ne maradjon a szájkarate:D
Hajrá Kutyulee:D:D:D ( Mi fórumtopicos nyalisok tartsunk össze:):) |
Quote:
pedig ez így délutánra most nagyon kellene :D:D |
Ma nagyot csalódtam :(
|