Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195340)
igen 92es vagyok, biztos ez a problémája. ezekszerint ez a játék 18as karikás?

egyrészt pofátlanul fiatal vagy (boccs :D:D:D)
másrészt igen, az egész sorozat nem éppen gyerekeknek készült :)

Ati 11-02-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195342)

A mutáns disznópatkányvakondok miatt? :D:D:D

Druida 11-02-2008 16:11

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195342)
egyrészt pofátlanul fiatal vagy (boccs :D:D:D)

:p hát istenem úgyse akadályozhatnák meg ha játszani akarnék vele :p:D
amúgy nem egy 18as játékkal játszottam már, sőt játszok is minden nap, és nem nagyon vágnak földhöz a véres jelenetek stb... :p

Andrew 11-02-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195337)
Amikor nincs demó verzió, akkor ez nem működik. Nem vesz meg az ember 12k-ért egy játékot, hogy aztán kiderüljön, hogy kell még 70k-ért vennie mellé egy jobb videókártyát is. :)

Mondjuk nekem azzal van bajom, hogy ugyan annyiba kerülnek a játékok mint nyugaton. Ha itt is ugyan annyiért adnak egy játékot, mint nyugaton, ahol sokszorosát keresik az itteninek, nem is csoda, hogy nem veszik meg a játékokat, hanem letöltik. Nekem speciel a 2000 Ft lenne a legtöbb, amit kiadnék egy játékért.

Ati 11-02-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195345)
Mondjuk nekem azzal van bajom, hogy ugyan annyiba kerülnek a játékok mint nyugaton. Ha itt is ugyan annyiért adnak egy játékot, mint nyugaton, ahol sokszorosát keresik az itteninek, nem is csoda, hogy nem veszik meg a játékokat, hanem letöltik. Nekem speciel a 2000 Ft lenne a legtöbb, amit kiadnék egy játékért.

Ha vársz pár évet, akkor megkapod már ennyiért is. A régebbi játékokat már 1-2ezerért dobálják utánad, 4dvd-s, extra kiadásban... Esetleg több régebbi rész egyben, vagy bővítőcsomagokkal együtt... A diablóra se adtam ki sokkal többet ennél, és megvan a teljes cd (dvd? passz...), plusz bővítőcsomag. Mondjuk amennyit végül játszottam vele, még szerencse, hogy nem vettem drágábban... :D

Xeper 11-02-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195343)
A mutáns disznópatkányvakondok miatt? :D:D:D

Igen... meg a testközelből leadható bozar sorozat miatt :D
(nem, ez nem egy film sorozat :) )

Andrew 11-02-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195346)
Ha vársz pár évet, akkor megkapod már ennyiért is. A régebbi játékokat már 1-2ezerért dobálják utánad, 4dvd-s, extra kiadásban... Esetleg több régebbi rész egyben, vagy bővítőcsomagokkal együtt... A diablóra se adtam ki sokkal többet ennél, és megvan a teljes cd (dvd? passz...), plusz bővítőcsomag. Mondjuk amennyit végül játszottam vele, még szerencse, hogy nem vettem drágábban... :D

Igen, így utólag én is megveszegetem a régi játékokat, mert ennyit nem sajnálok kiadni egy jó játékért (illetve ennyi pénzem van:D), hogy végre meg is legyen, ne csak letöltött verzióban :p

Ati 11-02-2008 16:18

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 195348)
Igen... meg a testközelből leadható bozar sorozat miatt :D
(nem, ez nem egy film sorozat :) )

Én az 1-esben kikapcsoltam a violence-t, úgyhogy egyszerűen csak eldőlnek az ellenfelek. :D

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 16:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195346)

Tudom javasolni az Eastern Sun modot, ami ingyenesen és legálisan letölthető a Diablo 2-höz, ha jól emlékszem egy csávó írta...

új pályák, új lények, új tárgyak, stb... többezer új lehetőség, a horadic cube ér is valamit iszonyat durva cuccokat lehet benne csinálni, stb....
Annyira jó volt, hogy még én is felhúztam egy 79. szintü asszasszint, holott aszondtam többé nem Diablo 2-zök, annyira meguntam. Hát mégse. :D

Ati 11-02-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195351)
új pályák, új lények, új tárgyak, stb... többezer új lehetőség, a horadic cube ér is valamit iszonyat durva cuccokat lehet benne csinálni, stb....

Az eredeti pályákon se mentem végig... :D

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195352)
Az eredeti pályákon se mentem végig... :D

Azokon én sem ennék szívesen, unalmasak egysikuak, és ráadásul nem lehet rajtuk fejlődni...

Az alap dió2-ben nem bírtam feljebb huzni a 96-os barbáromat, mert kb 1000. végigmentem HELL fokozaton és akkor se léptem szintet, mert nem kaptam annyi tapasztalati pontot.. :S

Ezzel a moddal nagyon jó, egy egészen új játék lesz belőle. :D Tulajdonképpen diablo 2,5. :D

Andrew 11-02-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195350)
Én az 1-esben kikapcsoltam a violence-t, úgyhogy egyszerűen csak eldőlnek az ellenfelek. :D

Nem tudod mit hagysz ki :eek: Nekem a kedvencem, amikor a plazmapuskától elcseppfolyósodik az alany :D:D

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 17:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195359)
Nem tudod mit hagysz ki :eek: Nekem a kedvencem, amikor a plazmapuskától elcseppfolyósodik az alany :D:D

Carmageddon Splat Pack. Ennyi. :D Ott a lökhárítódtól lesz cseppfolyós. XD

Phoenix 11-02-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195359)

Vagy amikor szénné ég és látszik, ahogy végigfut rajta az energialöket teljesen, még a haja is feláll :D

Emiatt szokott lenni a Gifted meg a Bloody Mess vagy a Jinxed :) Ezekmiatt néha érdekes helyzetek fordulnak elő :D

Andrew 11-02-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195365)
Vagy amikor szénné ég és látszik, ahogy végigfut rajta az energialöket teljesen, még a haja is feláll :D

Emiatt szokott lenni a Gifted meg a Bloody Mess vagy a Jinxed :) Ezekmiatt néha érdekes helyzetek fordulnak elő :D

A Bloody Messt most vettem föl a 3-asban :D

Ati 11-02-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195368)

Ennek van valami funkcionális haszna? Vagy csak azért feláldoztok egy hasznos lehetőséget, hogy a látvány ööö, érdekesebb legyen? :)

Phoenix 11-02-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195368)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195369)
Ennek van valami funkcionális haszna? Vagy csak azért feláldoztok egy hasznos lehetőséget, hogy a látvány ööö, érdekesebb legyen? :)

De akkor melyik trait-et használjátok? Mert nekem mindegyik túl sok negatívumot ad.

Ati 11-02-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195370)
De akkor melyik trait-et használjátok? Mert nekem mindegyik túl sok negatívumot ad.

Én most olvasok leírásokat, úgyhogy este karaktergenerálással indul a mai játékmenet, az előző próbálkozásra úgyis meghalt szegény karakterem. :) Oké-oké, hogy van róla mentés, de egy csomó dolgot nem tudtam még, amikor csináltam a karaktert. :)

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 18:20

Andrew, tudsz segíteni?

A 2-vel fogok kezdeni, és én azzal régen keveset játszottam, nálam az 1 volta sláger... Majd néha kérdezek ok? :D

Phoenix 11-02-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195371)
Én most olvasok leírásokat, úgyhogy este karaktergenerálással indul a mai játékmenet, az előző próbálkozásra úgyis meghalt szegény karakterem. :) Oké-oké, hogy van róla mentés, de egy csomó dolgot nem tudtam még, amikor csináltam a karaktert. :)

Rá lehet szánni bő egy órácskát is :) De arra figyelj, hogy az ActionPoint-ok a max-on legyenek! Ezen múlik, hogy mennyit mozoghatsz egy körben. Utánna ha már eléred a 3. szintet, akkor érdemes felvenni az Awareness nevű Perk-et, aminek a hatására látni fogod, hogy mennyi HP-je és milyen fegyverzete van az illetőnek.

Phoenix 11-02-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195372)
Andrew, tudsz segíteni?

A 2-vel fogok kezdeni, és én azzal régen keveset játszottam, nálam az 1 volta sláger... Majd néha kérdezek ok? :D

Hmmm??? Tőlem már nem is kérsz segséget? :eek: :D
Bár sztem ez az oldal elég sok segítséget ad: No Mutants Allowed

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 18:27

Ok tévedtem, ebből csak 3 lesz. :(
A 2 nem indul el. :D
Közli, hogy nincs elég memória. :D

Asszem a 4 gigát akkor még nem sok gép ismerte. :(

Ati 11-02-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195373)
Rá lehet szánni bő egy órácskát is :) De arra figyelj, hogy az ActionPoint-ok a max-on legyenek! Ezen múlik, hogy mennyit mozoghatsz egy körben. Utánna ha már eléred a 3. szintet, akkor érdemes felvenni az Awareness nevű Perk-et, aminek a hatására látni fogod, hogy mennyi HP-je és milyen fegyverzete van az illetőnek.

No akkor a ma esti cél a minimum 3. szint elérése lesz. :D

Druida 11-02-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195375)
Ok tévedtem, ebből csak 3 lesz. :(
A 2 nem indul el. :D
Közli, hogy nincs elég memória. :D

Asszem a 4 gigát akkor még nem sok gép ismerte. :(

bocsi félrenyomtam. :p

Ati 11-02-2008 23:03

Hehe, ez a Doctor Who-s megjelenés ez aranyos volt benne. :D

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 23:08

hogy kell ezeket XP-n és 4 gigán futtatni? nem találok hozzájuk XP patchet :(:(

Ati 11-02-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195424)

Nekem eleve XP-re és Vistára volt az 1-es.

Phoenix 11-03-2008 09:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195424)

A kettőnek simán kéne mennie xp-n. Vagy vedd ki ideiglenesen az egyik memóriát :D

[HTPA]GeeForce 11-03-2008 09:37

a 2-t próbáltam meg elindítani, összehúzta a képet a monitoromon, és ledobta 16 színűre, majd kidobott 2 hibaüzenetet, amiből az 1.t nem tudtam elolvasni, mert rányitotta a 2.at, és miután a 2.áat leokéztam, eltűnt az egész..... szóval konkrétan nem tudom mi a baja, de a rendszer nem tetszett neki, legalábbis a 2. üzenetből ez derült ki.
lehet hogy a videókarit nem komálja? sok régi játék amiatt nem fut el...
bár még mindig a 4 giga a leggyanúsabb.
/nemveszem ki:D/
vagy nem tudom mi a baja, valami "szisztem rikvájörment" nem volt jó neki.
na majd nekifutok megint. addig is jön le a 3. az menni fog.

[HTPA]GeeForce 11-03-2008 09:38

de csomó ilyen bajom van, pl régi star-trek-es játékok se futnak el......

lehet az lesz veszek 30k Ft-ért egy régi (mondjuk p3-as) gépet régi (14") monitorral... :D:D:D

Ati 11-03-2008 09:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195449)

lehet az lesz veszek 30k Ft-ért egy régi (mondjuk p3-as) gépet régi (14") monitorral... :D:D:D

Nekem az 1-es simán fut. Sőt, mondom, kifejezetten xp-re és Vistára volt írva.

Burning 11-03-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195450)
Nekem az 1-es simán fut. Sőt, mondom, kifejezetten xp-re és Vistára volt írva.

és tetszik?
mert akkor lehet megnézem én is majd:)

Ati 11-03-2008 17:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 195481)
és tetszik?
mert akkor lehet megnézem én is majd:)

Amennyi időm van vele játszani, tetszik... :) Negyedik szintet sikerült elérnem tegnap. Megvan az említett Awareness perk, bár különösebb változást nem vettem észre, nekem ugyanúgy nem írja ki, hogy hogy áll az ellenfél... Mi benne a trükk? :D

A Doctor Who megjelenése kifejezetten jó poénnak tűnt, jót nevettem rajta. :)

A Raiderekhez nem néztem még vissza, még előttem áll, hogy kiderítsem mi a halhatatlanságuk titka. :D

Ma szerintem kimarad a játszós este, majd valamikor folytatom... :)

Andrew 11-03-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195369)

A 3-ban a Bloody Mess nem Trait, hanem egy Perk, és a haszna, hogy 5%-al nő a sebzésem. Vicces is, meg hasznos is:D:D

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195370)

Ja, nekem sem tetszik a többi. Gifted az alap, mellé mondjuk a Bloody Mess, mert annak nincsenek negatívumai :p Esetleg a Finesse lehet még jó, hogy több kritikusod van.

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195372)
Andrew, tudsz segíteni?

Csak nyugodtan, aztán majd lehet, hogy én is kedvet kapok hozzá, és újra végigtolom mindkettőt.

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 195449)

Épp ezt akartam javasolni. 30k-35k-ért már lehet kapni régi p3-as notit, bárhova magaddal viheted a Falloutot ;)

J.Ati 11-06-2008 22:14

http://puzzlefarter.com/

14. pályáig vittem:)
aki kipróbálja az kapcsoljon hangot is mellé:D

J.Ati 11-06-2008 22:28

http://www.rebubbled.com/

ez egy fokkal jobb játék:)
Aki nagyon ráér játsza végig:)

[HTPA]GeeForce 11-07-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 195812)
http://puzzlefarter.com/

14. pályáig vittem:)
aki kipróbálja az kapcsoljon hangot is mellé:D

nagyon unatkoztam, 34. pályáig vittem.. inkább unatkoztam volna.... XDDD

Druida 11-07-2008 14:03

próbálta már vki az új Red Alertet?

Cassandra 11-07-2008 14:56

Most végetek.:rolleyes::p:D
Szabadítsatok ki!:D

http://www.123bee.com/play/pyramid-escape

Ment egyedül is... majd egy órámba telt... és már be is zárkóztam máshova.:D :D

http://www.123bee.com/play/eight-digit-room

Ez kifog rajtam...

Andrew 11-18-2008 15:30

Emiatt nem tanultam fél órán keresztül :p

All times are GMT +1. The time now is 08:18.