![]() |
Quote:
másrészt igen, az egész sorozat nem éppen gyerekeknek készült :) |
Quote:
|
Quote:
amúgy nem egy 18as játékkal játszottam már, sőt játszok is minden nap, és nem nagyon vágnak földhöz a véres jelenetek stb... :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(nem, ez nem egy film sorozat :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
új pályák, új lények, új tárgyak, stb... többezer új lehetőség, a horadic cube ér is valamit iszonyat durva cuccokat lehet benne csinálni, stb.... Annyira jó volt, hogy még én is felhúztam egy 79. szintü asszasszint, holott aszondtam többé nem Diablo 2-zök, annyira meguntam. Hát mégse. :D |
Quote:
|
Quote:
Az alap dió2-ben nem bírtam feljebb huzni a 96-os barbáromat, mert kb 1000. végigmentem HELL fokozaton és akkor se léptem szintet, mert nem kaptam annyi tapasztalati pontot.. :S Ezzel a moddal nagyon jó, egy egészen új játék lesz belőle. :D Tulajdonképpen diablo 2,5. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Emiatt szokott lenni a Gifted meg a Bloody Mess vagy a Jinxed :) Ezekmiatt néha érdekes helyzetek fordulnak elő :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Andrew, tudsz segíteni?
A 2-vel fogok kezdeni, és én azzal régen keveset játszottam, nálam az 1 volta sláger... Majd néha kérdezek ok? :D |
Quote:
|
Quote:
Bár sztem ez az oldal elég sok segítséget ad: No Mutants Allowed |
Ok tévedtem, ebből csak 3 lesz. :(
A 2 nem indul el. :D Közli, hogy nincs elég memória. :D Asszem a 4 gigát akkor még nem sok gép ismerte. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Hehe, ez a Doctor Who-s megjelenés ez aranyos volt benne. :D
|
hogy kell ezeket XP-n és 4 gigán futtatni? nem találok hozzájuk XP patchet :(:(
|
Quote:
|
Quote:
|
a 2-t próbáltam meg elindítani, összehúzta a képet a monitoromon, és ledobta 16 színűre, majd kidobott 2 hibaüzenetet, amiből az 1.t nem tudtam elolvasni, mert rányitotta a 2.at, és miután a 2.áat leokéztam, eltűnt az egész..... szóval konkrétan nem tudom mi a baja, de a rendszer nem tetszett neki, legalábbis a 2. üzenetből ez derült ki.
lehet hogy a videókarit nem komálja? sok régi játék amiatt nem fut el... bár még mindig a 4 giga a leggyanúsabb. /nemveszem ki:D/ vagy nem tudom mi a baja, valami "szisztem rikvájörment" nem volt jó neki. na majd nekifutok megint. addig is jön le a 3. az menni fog. |
de csomó ilyen bajom van, pl régi star-trek-es játékok se futnak el......
lehet az lesz veszek 30k Ft-ért egy régi (mondjuk p3-as) gépet régi (14") monitorral... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
mert akkor lehet megnézem én is majd:) |
Quote:
A Doctor Who megjelenése kifejezetten jó poénnak tűnt, jót nevettem rajta. :) A Raiderekhez nem néztem még vissza, még előttem áll, hogy kiderítsem mi a halhatatlanságuk titka. :D Ma szerintem kimarad a játszós este, majd valamikor folytatom... :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
Quote:
|
próbálta már vki az új Red Alertet?
|
Most végetek.:rolleyes::p:D
Szabadítsatok ki!:D http://www.123bee.com/play/pyramid-escape Ment egyedül is... majd egy órámba telt... és már be is zárkóztam máshova.:D :D http://www.123bee.com/play/eight-digit-room Ez kifog rajtam... |
|
All times are GMT +1. The time now is 08:18. |