![]() |
én bevallom nem értem miért bunkóság. vagy kitől bunkóság ?
|
Én pont fordítva gonbdolkodnék. Ha ki tud venni vki egy teljes piacot akkor a szegényt mindig veri a gazdag. Ha tele a piac akkor nagyobb a sansz, kiszámíthatóbb a játék, a harci stratégiákat nehezebb piaccal megfogni. Tudom ezis kettős megítélést kap, én spec jobban szeretem ha harcban dől el a csata, de különbözünk és ez jó :)
|
Quote:
|
"A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura. "
idézet a súgobol szal ezentul nem bunkoság :) |
Quote:
Pl van egy kisklan. Egyseget nem tart benn, hanem keszpenzt, mert draga a kaja. Erre egy nagyklanbol 2-3 tag raall, es a nagy klan kiveszi az egysegeket a piacrol. Igy a kisklan hiaba tudna vedeni az utest, nem tud egyseget venni, ezert beverik oket. Visszatamadni sem tud. (ezt tartom bunkosagnak) Na ezt, most mar nem lehet megcsinalni, es en ennek orulok. Remelem igy mar ertitek, bar azt hittem eddig is vilagosan beszeltem. :) |
Quote:
és Remy a nagyklánoknál mi a helyzet ? :):rolleyes: |
Quote:
De amugy nemtom mit akartal kerdezni :) |
Quote:
szoval ha esetleg tartaléknak használja vki a piacot akkor az szabályellenes? :) |
Quote:
|
Quote:
|
lehet idelye lenne a piac sugot átfogalmazni mert mindenki aki piacon tárol egységet , tekit , nyerse....stb az szabálytalan szal anarch jár érte legalábbis ahogy én értelmezem
|
Quote:
|
Quote:
csak aza baj h Pl.: kint vn 3 milla paci 17k ért és kint vn 80 milla 35k ért és a 40k s paci se veszik L :) és aki a jelen ár 2* éért teszi nemondja senki h L akarja adni :p |
Quote:
|
Quote:
Természetesen sikerült elferdítened a mondandómat....te is tudod, hogy nem erről beszéltem a piaccal kapcsolatban, hogy az a jó, ha teljesen ki lehet szedni a piacot ! Ne lehessen teljesen kiszedni, de én inkább arra szerettem volna rámutatni, hogy az sem jó, ami most van már ! Pl.Nézzük a következőt....rátok áll a TOPklán...és az egységeitek alá kiteszi a mag x millió egységét. Esélyetek sincs arra, hogy hozzájussatok a sajátjaitokhoz, mert éppen a 4,2-es limit miatt meg tudtok venni x mennyiséget és kifújtatok....az általad is emlegetett bőség éppen az ellenkezőjére fordul. Megöli a piacot. Egy nagy klán kivégzi a piacot, és azt tesz az ellenfelével, amit akar utána! Ez fordítva is igaz! Ti is megtehetitek! Nem hinném, hogy ezt tovább kellene ragoznom. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy több klán összejátszása esetén lehet csak ez ellen tenni valamit, ami ugye teljesen szabályellenes, és unfair....egyetértünk??? :) Vagy szerintetek ez az út a járható? Hogy a TOP-ot így lehet és kell kivégezni, nem pedig harccal? Na azt hiszem ez a bunkóság, nem az, hogy a piacnak legyen értelme is! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként csak szólok Remy, hogy kissé elterelődöt a szó a rekesz sörről. Szval?:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
2-re valasz az idezetem: sajnos csak ebben tudunk fogadni, ha a masik klan nem akar most harcolni barmi ok miatt, az egyik fel nem tudja eroltetni. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze, most jön a kidumálás, szval mégis csak marad a két TOP klán egybe fonódása, nem lesz itt semmiféle harc..mintha ezt mondtam volna az elején is nemde? :D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
2. Nem erzem kidumalasnak, osszefonodas sosem volt, es... nem is lesz. De majd meglatod :) Kibickent minden konnyebb :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
első hódítós azt hiszem, aki utálja :) /off |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nektek pont egy hasonló ori kellene mint Észak pontban....:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Arwen;185518]Nincs szükségünk több orira. Amúgy sem akar velünk harcolni senki sem.
Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok? Amúgy ezt nem értem (nah jó ezt se..:D), hiába eltelt sok idő, de régen valahogy úgy működött, hogy odaálltunk egy klán alá és elindult a sereg, nem volt előtte megbeszélés, hogy most éppen nem jó az időpont, csatázzunk később. :D:D:D Mi sem kérdeztük soha Monrótól és Ő se tőlünk. Mondjuk mikor hajnalban beverték Mekk-et, mondhattuk volna, hogy nem ér, kérjük vissza a földet, nem voltunk lelkileg felkészülve és valójában nem is akarunk csatázni?:D Előtte építünk pár 1000 tornyot, hogy még véletlenül se férjetek be..:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pff.. Én is rühellem a sört.. sőőt mindenféle alkoholt rühellek.. .. mi alapján Serg az első? Én akarok lenni az első :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |